3 karščiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Zodiako ženklas padeda nuspėti žmogaus charakterio bruožus. Jei norite žinoti, kurie vyrai pasižymi karščiausiu temperamentu, taip pat patartina žvilgtelėti į jų gimimo datą.

 Jei norite žinoti, kurie vyrai pasižymi karščiausiu temperamentu, taip pat patartina žvilgtelėti į jų gimimo datą.<br> 123rf nuotr.
 Jei norite žinoti, kurie vyrai pasižymi karščiausiu temperamentu, taip pat patartina žvilgtelėti į jų gimimo datą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2018, 12:43 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 5:39 PM

Astrologai laiko, kad patys karčiausi vyrai – šių trijų Zodiako ženklų: Skorpionai, Avinai ir Liūtai.

Skorpionas

Dangiškasis globėjas Marsas apdovanojo Skorpionus stipria aistra ir emocingumu. Šio ženklo atstovai būna dviejų tipų: „nepasotinamieji“, kurie nuolat jaučia švelnumo poreikį ir mėgsta eksperimentuoti, ir „šaltieji“, už kurių išorinės ramybės ir susivaldymo slepiasi audringi emociniai išgyvenimai ir nesulaikomi troškimai.

Kad sužavėtumėte Skorpioną, jums reikia būti tokių pat pažiūrų ir įsitikinimų, drąsiai ir ryžtingai, o taip pat pasistengti tapti drauge, kad laiku apsaugotumėte jį nuo galimų pavojų, susijusių, pavyzdžiui, su konfliktais ar pražūtingais įpročiais.

Avinas

Šis ženklas – ne mažiau aistringas ir, ko gero, pats nenuspėjamiausias. Šio ženklo vyrai jausmingi ir išradingi, todėl nei jiems, nei jų mylimosioms netenka nuobodžiauti. Moterims patinka jų nenuspėjamumas, nes Avinai gali nuo jaudinančio drebulio staiga peršokti į nesusivaldymą ir atvirkščiai. Tiesa, labai dažnai tai priveda prie to, kad meilės aktas baigiasi pernelyg greitai.

Jų stichija – ugnis, todėl nenuostabu, kad jie mėgsta ryškias moteris. Avinai aktyvūs, net jų noras ir užsispyrimas išauga, jeigu jie ne iš karto gauna tai, ko nori. Jie ne tik atradėjai, bet ir nugalėtojai, kurie mėgsta miegoti ant laurų ir lengvai pasiduoda pataikavimams.

Liūtas

Liūtas – dar vienas ugninis ženklas, valdomas aistrų. Jis savo partnerę dosniai apdovanoja meile. Dėl jo įgimtos nepriklausomybės partnerių gali būti ne viena. Lovoje jis dažnai būna agresyvus ir, kaip džiunglių karalius, stengiasi gauti malonumą pats.

Jis labai išdidus ir egoistiškas, todėl, kol neįsitvirtins savo paties akyse, tol tikėtis iš jo atsakomojo jausmingumo neverta. Tačiau jeigu jums pavyks jį įtikinti, kad yra nepakartojamas ir tobulas, jis murks ir glaustysis kaip kačiukas. Kad užkariautumėte Liūto širdį, maloninkite jo ausį komplimentais, stenkitės palaikyti moteriškos ir gundančios gražuolės įvaizdį ir nesuteikite pagrindo pavydui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.