Kokios formos jūsų bamba? Tai neįtikėtinai svarbu

Žmonių bambos būna labai įvairių formų. Ar kada nors susimąstėte, kodėl? Pasirodo, bambos forma atitinka žmogaus asmenybę. Kaip atrodo jūsiškė? Sužinokite apie save ir savo artimuosius šį tą nauja.

 Kokios formos jūsų bamba?<br> 123rf nuotr.
 Kokios formos jūsų bamba?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2018, 7:03 PM, atnaujinta Feb 11, 2019, 3:36 PM

1. Išsišovusi bamba

Išsišovusi bamba rodo stiprų charakterį. Jūs dažnai esate užsispyręs arba atkaklus. Nuodugniai viską išnagrinėjate, bet laikotės savo įsitikinimų ir nuomonės. Mėgstate atrodyti ryškiai ir būti dėmesio centre. Jums visada bus svarbi meilė ir pagarba. Atrodytų keista, bet prireikia laiko, kad surastumėte jums tinkantį partnerį. Bet tikėtina, kad tas ryšys bus ilgalaikis.

2. Didelė ir gili bamba

Žmonės su didelėmis bambomis turi dideles širdis. Kitaip tariant, jūsų dosnumas neturi ribų. Mylimiems žmonėms ir draugams jūs nepasakojate apie savo gyvenimo bėdas. Būdamas manipuliavimo žmonėmis ekspertas jūs nuostabiai su jais elgiatės. Esate išmintingas.

3. Maža bamba

Tai pabrėžia tamsiąją žmogaus asmenybę. Jūs galite saugoti paslaptis ir suprasti neigiamas kitų žmonių puses. Greičiausiai jūs nepasitikite kitais, išskyrus artimais giminaičiais ir draugais. Esate toks uždaras todėl, kad išgyvenote daug dalykų ir įgijote didelės patirties. Dėl to jūsų skepticizmas visai normalus.

4. Ovalo formos bamba

Kiaušinio formos bamba dažnai susijusi su hiperaktyvumu ir pernelyg dideliu jautrumu. Esate nekantrūs. Jums būdinga greitai rasti ką nors nauja. Problema ta, kad jus lengva nuliūdinti ar įskaudinti, nes jūs viską priimate labai rimtai. Jūs apie tai nutylite ir kenčiate skausmą.

5. Bambos mazgas nukreiptas žemyn

Tai rodo žemą energijos lygį. Bet tai tik fizinė gyvenimo pusė. Jūsų nedomina fizinis darbas ir veiksmai, bet jums sekasi užduotys, reikalaujančios intelekto. Kartais jūs galite būti tingus, bet protingas. Šis tingumas jus skatina ieškoti geriausių metodų, kaip padaryti viską tinkamai. Tad viskas yra tvarkoje.

6. Plati bamba

Žmonės su tokiomis bambomis – labai guvūs. Jūs visada įvykių epicentre ir esate pasirengę susidoroti su bet kokia situacija. Žmonės su tokiu bambos kontūru ne iš karto ima pasitikėti kitais. Bet žmonės, kuriais jūs pasitikite, jums daug reiškia. Jūs juos energingai ginsite ir rūpinsitės. Jūs įdėmiai stebite, kaip žmonės į jus žiūri. Vienas jūsų gyvenimo principų – elgtis su žmonėmis taip, kaip jie elgiasi su jumis.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų vasario 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.