Kaip klostysis jūsų širdies reikalai 2018 metais?

Ar pastebėjote, kad rytais jau gerokai anksčiau prašvinta, o vakarais vis ilgiau būna šviesu? Ar atkreipėte dėmesį į pasikeitusį sniego kvapą? Jis kitoks, sumišęs su medžio žievės ir drėgnos žemės kvapu. Ar žinote, ką tai reiškia?

 Leidinio kaina – 1,49 euro, jį rasite įprastose spaudos pardavimo vietose.
 Leidinio kaina – 1,49 euro, jį rasite įprastose spaudos pardavimo vietose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-06 16:30, atnaujinta 2018-02-06 16:38

Taip, tai reiškia, kad sukasi metų ciklas ir neišvengiamai artinasi pavasaris. Bunda saulė, bunda žemė, bunda ir jausmai.

Nesvarbu, ar šiuo metu esate įsimylėję, ar nusivylę, ar ilgai ir laimingai (o gal – nuobodžiai?) susituokę, ar dar (o gal – vis dar?) ieškote savo tikrosios antrosios obuolio puselės – žodžio „meilė“ svarbą suvokiame visi. Blogai be jos, matyt, ne veltui senovės išminčiai šį jausmą iškėlė kaip vieną svarbiausių gyvenimo vertybių.

Neišvengiamai artėjančio pavasario, skristi trokštančios širdies ir visa tai simbolizuojančios Šv.Valentino dienos proga pristatome naują „Lietuvos ryto“ specialųjį leidinį – žurnalą „Meilės paslaptys“.

Net 90 puslapių turinčiame leidinyje rasite daug įdomybių.

Ar žinojote, kad Naujieji metai pagal kinų kalendorių prasidės naktį iš vasario 15 į 16 dieną? Taigi, iškart po Šv.Valentino dienos prasidės naujas ciklas. Ar pavyks per jį sugriebti laimę? Astrologė Vaiva Budraitytė peržvelgė, kokie bus metai kiekvienam Zodiako ženklui meilės srityje.

Žurnale „Meilės paslaptys“ – daugybė straipsnių iš astrologijos. Galėsite visapusiškai išsinagrinėti savo ir savo partnerio (o taip pat – galimų kandidatų į savo širdį, simpatijų ir buvusių meilių) suderinamumą ne tik pagal Zodiako ženklą, bet ir pagal numerologiją, akių spalvą ir net jūsų abiejų vardus.

Jeigu ieškote meilės, kyla su santykiais susijusių problemų, o gal tiesiog norite geriau pažinti jus supančius žmones, jums pravers praktiški ir konkretūs psichologų patarimai.

Išsiilgę romantikos žurnale ras daug jaudinančių ir įkvepiančių meilės istorijų iš tikro gyvenimo, kurios privers širdį plakti tankiau, ar tai būtų rytinis pasisėdėjimas su kavos puodeliu, ar kasdieninė kelionė autobusu į darbą, ar vakarinis pasilepinimas pataluose prieš miegą.

„Meilės paslaptys“ – miela dovana artėjančio pavasario proga ne tik tam vieninteliam žmogui, kuriam norite parodyti savo jausmus, bet ir draugei, sesei, kolegei, o svarbiausia – sau, mylimiausiai!

Leidinio kaina – 1,49 euro, jį rasite įprastose spaudos pardavimo vietose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?