Stebėtinai tikslu: moters charakteris pagal gimimo mėnesį

Tai nėra charakterio apibūdinimas pagal Zodiako ženklą, tačiau ne mažiau tikslus. Moters charakterį galima itin tiksliai nusakyti pagal jos gimimo mėnesį. Įsitikinkite tuo patys.

 Moters charakterį galima itin tiksliai nusakyti pagal jos gimimo mėnesį. <br> 123rf nuotr.
 Moters charakterį galima itin tiksliai nusakyti pagal jos gimimo mėnesį. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2018, 11:34 AM, atnaujinta Feb 7, 2018, 12:12 PM

Sausis

Sausį gimusios damos – labai ambicingos, tačiau gana rūsčios ir konservatyvios. Šį mėnesį gimusios moterys nori būti vertinamos, tačiau nenori kalbėti apie savo jausmus. Jos prisileidžia tik tuos žmones, kurie yra to paties intelekto lygio ir panašiai žiūri į gyvenimą.

Vasaris

Vasarį gimusios moterys yra išties romantiškos, norint jas palenkti reikia kantrybės. Ne kiekvienas gali jas suprasti, nes jų proto būsena nuolat kinta. Šios moterys mąsto šiek tiek abstrakčiai. Privalote suprasti, kad jeigu jas išduosite, daugiau niekada jų nebepamatysite.

Kovas

Moterys, gimusios kovo mėnesį, labai charizmatiškos ir gražios. Jos ištikimos ir atsidavusios. Šioms damoms sunku įsimylėti. Taip pat jos bus be galo žavios, kol jų nenuvilsite. Tačiau gyventi su žmogumi, gimusiu kovo mėnesį, tikras malonumas.

Balandis

Balandį gimusios moterys yra diplomatės ir greitai gali susibendrauti su bet kuo. Kartais jos ima gailėti savęs. Dauguma jų yra labai pavydžios, ir jeigu įvyksta sprogimas, jums verčiau atsitraukti. Tačiau balandžio damos padarys jus laimingiausiu vyru Žemėje. Jos atveria savo sielą tiems, kurie pelno jų pasitikėjimą ir pasistengia jo neprarasti.

Gegužė

Gegužės mėnesį gimusios moterys – nenuilstančios ir pasišventusios savo turimiems principams. Taip pat jos labai patrauklios, tačiau turi kietą charakterį, tad bet kuriam jas įsimylėjusiam vyrui gali tapti pavojingos. Dėl šios priežasties jas atsiminsite visą gyvenimą.

Birželis

Šios moterys smalsios, komunikabilios ir turi puikią vaizduotę. Jų trūkumas – pirma pasako, po to pagalvoja. Birželio damos mano, kad geriau pasakyti tiesą į akis, nei kalbėti už nugaros. Meilėje jos – labai pavojingos žaidėjos, ir vyrai dažnai tampa žaisliukais jų rankose.

Liepa

Moterys, gimusios liepą, yra išties nuoširdžios, paslaptingos, įspūdingos ir labai protingos. Jos nenori konfliktų ir su visais elgiasi labai pagarbiai. Tačiau jūs galite tokią moterį visiems laikams prarasti, jeigu ją apgausite – šito ji niekada nepamirš.

Rugpjūtis

Tai ypatingas susikoncentravimo ir didžiulės širdies derinys. Neturėtumėte bandyti juokauti su šiomis moterimis, nes anksčiau ar vėliau jos laimės. Šį mėnesį gimusios damos turi puikų humoro jausmą, tačiau nemėgsta, kai iš jų šaipomasi. Jeigu tai nutiks, jūs neįsivaizduojate, kas jūsų laukia. Jos nori visada būti dėmesio centre ir niekada nesiskundžia vyrų dėmesiu. Šalia jų vyrai pameta galvas.

Rugsėjis

Rugsėjį gimusios merginos yra malonios, disciplinuotos ir pribloškiančios. Jos niekada neatleis tiems, kurie jas išdavė. Tad privalote būti atsargūs ir jų neįskaudinti, nes sulauksite keršto. Šios moterys nori ilgalaikių santykių, o tai reiškia, kad jos nėra merginos vienai nakčiai. Kita vertus, jos labai kritiškos ir labai daug tikisi iš partnerio.

Spalis

Spalį gimusios moterys – tvirto charakterio. Jos yra išties emocingos, tačiau neašaros matant kitiems žmonėms. Jos labai išmintingos ir neatveria savo širdies kiekvienam, nes galvoja, kad žmonės gali jas nuskriausti. Kitos moterys dažnai jų nemėgsta, nes joms pavydi.

Lapkritis

Lapkričio damos visada žingsniu prieky kitu, jos visada labai lengvai atpažįsta melą. Nežaiskite su šiomis moterimis, nes gali baigtis labai blogai. Apie šias moteris turite žinoti tai, kad jeigu nesate pasirengę išgirsti tiesios, niekada neklauskite jų nuomonės.

Gruodis

Moterys, gimusios gruodį, išties nekantrios, bet joms sekasi, jos nuolat atranda kelią, kaip iš bet kokių aplinkybių išeiti kaip laimėtojoms. Šios moterys žino geriausius būdus, kaip pakelti nuotaiką. Jos atviraširdės. Jos gali daug iškęsti, bet atsižvelgiant į tai, kad sėkmė yra jų pusėje, galiausiai šios merginos gauna, ko nusipelnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.