6 Zodiako ženklai, nuo kitų slepiantys savo emocijas

Kai kurie žmonės atvirai reiškia tai, kaip jaučiasi. Tą daryti kuo dažniau patariama ir tiems, kurie linkę emocijas slėpti. Juk viską kaupti savyje gali būti pavojinga. Mokslininkai teigia, jog užsidarymas savyje susijęs su įvairiomis širdies ligomis ir netgi vėžiu, tai taip pat turi labai didelės įtakos psichikos sveikatai.

 Mokslininkai teigia, jog užsidarymas savyje susijęs su įvairiomis širdies ligomis ir netgi vėžiu.<br> 123rf nuotr.
 Mokslininkai teigia, jog užsidarymas savyje susijęs su įvairiomis širdies ligomis ir netgi vėžiu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2018, 11:30 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 12:10 PM

Štai 6 Zodiako ženklai, kurie visas emocijas laiko savyje, tačiau turėtų išmokti retkarčiais atsiverti.

Vandenis

Ne paslaptis, kaip nepatogios emocijos verčia jaustis Vandenio ženklo atstovus. Jiems nepatinka, kai kiti jiems pasakoja apie tai, kaip jaučiasi, o dar nepatogiau jie jaučiasi kalbėdami apie savo jausmus. Jei norite sužinoti, kaip jaučiasi Vandenis, nesitikėkite, jog jis apie tai prabils.

Stebėkite Vandenio kūno kalbą, nes tik ji padės atskleisti tikruosius žmogaus viduje susikaupusius rūpesčius ar džiaugsmus. Su Vandeniu apie jausmus ir tai, ką jis išgyvena, jūs niekada nepasikalbėsite atvirai.

Jautis

Jautis apie savo emocijas pasakos tik tiems žmonėms, kuriais jis be galo pasitiki, tačiau šį pasitikėjimą įgyti nėra lengva. Jautis viską viduje kaups tol, kol bus įsitikinęs, jog atsivėrus ir apie viską papasakojus ši informacija nebus panaudota prieš jį patį.

Tačiau jei kas nors norės išsipasakoti Jaučiui, jis su mielu noru išklausys.

Mergelė

Tai dar vienas Zodiako ženklas, kuris geriau jausmus laikys savo viduje, nebent juos atskleisti yra būtina. Mergelė padarys viską, kad tik nereikėtų niekam pasakoti apie savo emocijas.

Su savo jausmais Mergelės susitvarkys pačios, o ne rizikuos ir apie tai pasakoti tiems, kas to gali nesuprasti. Šio Zodiako ženklo atstovai nori būti išgirsti ir suprasti, o ne tik išklausyti.

Ožiaragis

Šie žmonės tiki, kad emocijų atskleidimas jiems trukdo dirbti. Jie iš visų jėgų bando neišsiduoti apie savo jausmus, nebent jų darbas yra susijęs būtent su tuo. Ožiaragis teigs nesantis robotas ir turintis širdį, tačiau atvirauti apie jausmus reikia tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku.

Gali būti, jog Ožiaragiai kadaise per daug atvirai pasipasakojo apie tai, kas susikaupė jų viduje, ir skaudžiai nudegė, todėl jie stengsis, kad tai daugiau nepasikartotų.

Svarstyklės

Šio Zodiako ženklo atstovus kiti laiko itin neemocingais ir nejausmingais asmenimis, tačiau jų viduje vyksta visai kitokie dalykai. Svarstyklės nenori kelti scenų ar kitus versti jaustis prastai, dėl to savo emocijas laiko savyje tol, kol viskas netikėtai ištrūksta į išorę.

Šie žmonės yra labai paprasti, tačiau noras siekti teisingumo gali juos paversti tikromis kovinėmis mašinomis. Kasdienius jausmus Svarstyklės pasilaikys sau, tačiau kai jos pratrūksta, geriau šalia nebūti, nes galite stipriai nukentėti.

Skorpionas

Tai bene aistringiausias Zodiako ženklas, kuris yra ir be galo emocingas, tačiau jis nenori netikėtai prarasti savitvardos, todėl, prieš papasakodamas apie tai, kas dedasi jo viduje, Skorpionas įsitikina, jog aplinka, kurioje jis tai daro, yra saugi ir patikima. Jis nenori taip supykti, kad visų liudininkų akivaizdoje netektų savitvardos.

Viešumoje Skorpionai stengiasi būti ramūs, tačiau niekas nežino, kas vyksta jų namuose. Skorpionai tikrai turi jausmus, tačiau jie mėgsta kontrolę, taip pat tada, kai kalbama apie emocijas.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą