Astrologė apie Saulės užtemimą: įvykiai sunkiai prognozuojami

Šiandien vakare ne tik prasidės mėnulio jaunatis, bet ir įvyks dalinis Saulės užtemimas. Tai reiškia, kad Mėnulis nepilnai užstos Saulę.

Saulės užtemimas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Saulės užtemimas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
 Saulės užtemimai gali atnešti ir geras permainas. <br> 123rf.com nuotr. 
 Saulės užtemimai gali atnešti ir geras permainas. <br> 123rf.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 15, 2018, 6:23 PM

Todėl šiandien vertėtų nusiteikti teigiamai ir pagalvoti apie tai, ką norėtume pasiekti per artimiausią pusmetį.

Taip patarė astrologė, astrologijos centro „Uranija“ vadovė Violeta Liaugminienė.

Užtemimo bijoti nereikėtų

Saulės užtemimas prasidės 22 val. 51 minutė Lietuvos laiku. Tuo metu Saulė bus 28 Vandenio ženkle. 

Anot astrologės, Vandenis yra atsakingas už laisvę, permainas, pokyčius, inovacijas, internetą, komunikacijas, transportą. Tad šias gyvenimo sritis užtemimas paveiks labiausiai.

Ir, nors kartais žmonės į užtemimus linksta žiūrėti su tam tikra baime, nuogąstaudami, kad tuo metu gali įvykti kas nors nepataisomo, V.Liaugminienė skubėjo nuraminti, kad iš esmės Saulės užtemimai nėra blogi.

„Paprastai Saulės užtemimai atneša permainas. Tai yra laikas apgalvoti naujas gyvenimo programas, modeliuoti savo ateitį. 

Saulės užtemimai visada yra savotiška projekcija į kažką naujo, naują pradžią. Tai visada simbolizuoja vieno ciklo pabaigą ir naujo ciklo, naujų įvykių ar galimybių pradžią“, – paaiškino pašnekovė.

Astrologė pasidžiaugė, kad šiandien, per Saulės užtemimą, bus 30-ta diena pagal Mėnulio kalendorių, kurią simbolizuoja Gulbė.

„Tai yra švarios, geros energijos diena. Tokia diena pasitaiko ne kiekvieną mėnesį. Ji neša daugiau rimties, darnos. Todėl galima tikėtis, kad šis užtemimas praeis lengviau, švelniau“, – komentavo V.Liaugminienė.

Planuokite ateitį pusmečiui į priekį

Dar vienas geras dalykas yra tai, kad jau 23.05 val. prasidės mėnulio jaunatis. Tuo metu palanku pagalvoti apie ateitį, užsirašyti savo planus norus. Sakoma, kad prasidedant jaunačiai sugalvotiems norams lemta išsipildyti.

„Jeigu šiaip per kiekvieną jaunatį rašome savo svajones ir planus mėnesiui, per šitą jaunatį galime susirašyti norus visam pusmečiui. Nes tai, ko mes dabar norėsime, arba tai, ko dabar bijosime, kas šiuo metu bus mūsų pasąmonėje, per pusmetį gali realizuotis. 

Užtai užtemimo metu reikėtų pagalvoti: „O ko aš noriu iš gyvenimo? Ką aš noriu jame pakeisti? Ką noriu padaryti?“, – siūlė V. Liaugminienė.

Paleiskite viską, kas nereikalinga

Dar vienas svarbus dalykas yra tai, kad užtemimo metu šalia saulės bus Ketu – besileidžiantis Mėnulio mazgas. Tai reiškia, kad užtemimo metu būtina paleisti viską, kas nereikalinga, visas baimes. 

„Tokia Ketu pozicija gali į paviršių iškelti senus, nesutvarkytus įvykius, taip pat gali išlįsti kažkokios baimės, neišspręstos situacijos, neužbaigti įvykiai. 

To nereikėtų išsigąsti. Tai galėtų būti informacija mums apie kažkokias gyvenimo sritis ar mūsų charakterio savybes, kurias reikėtų peržiūrėti ir tvarkyti“, – paaiškino astrologė.

Labiau veiks Kanadą, Norvegiją, Rusiją

Šis Saulės užtemimas Lietuvoje nebus matomas. Anot astrologės, tai – geras dalykas, nes jo pasekmės, jeigu įvyktų kas nors blogo, bus lengvesnės.

Anot astrologės, labai svarbu, kokios tądien Lietuvoje bus nuotaikos: ar būsime patenkinti gyvenimu, o gal nusivylę.

Šio vakaro nuotaikos lems ir ateinantį pusmetį. Jeigu šiandien jausimės patenkinti, po pusmečio pasijusime dar laimingesni, jeigu matysime daugiau problemų šalyje, po pusmečio jos gali atrodyti dar didesnės. 

Šis užtemimas, kaip sakė V.Liaugminienė, svarbesnis bus Vandenio ženklo valdomoms šalims: Rusijai, Kanadai, Norvegijai. Tose šalyse gali būti kokios nors permainos, pokyčiai. 

Kadangi šio Saulės užtemimo metu pirmuoju smuiku gros Uranas – permainų planeta, įvykiai, kurie gali nutikti, yra sunkiai prognozuojami. 

Ko reikėtų pasisaugoti?

Ir nors šis užtemimas neturėtų būti labai blogas, vis dėlto šiandien Saulė ir Merkurijus sudarys kvadratūrą su Jupiteriu. 

Todėl astrologė vykstantiems į tolimas keliones, taip pat vairuojantiems, patarė būti atidesniais.

Dėl tokios Jupiterio padėties Saulės ir Merkurijaus atžvilgiu gresia ir konfliktai, įtampa, nesusikalbėjimai su aukštesnį socialinį statusą turinčiais žmonėmis: mokytojais, vadovais.

Užtemimo dieną reikėtų vengti priimti svarbius sprendimus, pradėti naujas veiklas. Nes tuo metu būname labiau išsiblaškę, jautresni, dirglesni ir gali būti sunkiau susitvarkyti su iššūkiais.

„Geriau tris dienas prieš ir po užtemimo daugiau dėmesio skirti sau, jeigu išeina, apriboti darbus, vengti sunkesnio maisto, atsisakyti alkoholio, daugiau laiko skirti miegui, ilgiau pabūti gryname ore. Tada užtemimas praeis lengviau“, – žadėjo V.Liaugminienė.

Anot astrologės, visi užtemimo metu vykstantys įvykiai turi tam tikro fatališkumo: jie baigiasi arba labai gerai, arba labai blogai, o ką nors pakeisti būna sunku.

Užtemimai paskatina sprendimus daryti staiga, dažnai žmonės paskuba ką nors daryti, o po to tik pamato, kad reikėjo išlaukti.

V.Liaugminienė sakė, kad daugiau ar mažiau užtemimas paveiks visus. Tik kiekvieno Zodiako ženklo atstovams bus įjungtos vis kitos energijos.

Tad ką gi žada šis užtemimas visiems 12 Zodiako ženklų? Pateikiame V.Liaugminienės prognozes:

Avinas

Avinui užtemimas gali atnešti daugiau permainų tarp draugų. Taip pat jis gali paskatinti įgyvendinti planus, ypatingai realizuoti juos per internetą, labiau pasiremti draugais, kolektyvu.

Jautis

Jaučio ženklo atstovus užtemimas gali paskatinti atsakingiau pasižiūrėti į karjeros sritį, nebijoti joje kažkokių permainų.

Dvyniai

Dvyniams užtemimas gali atnešti didesnes perspektyvas su užsieniu, paskatinti siekti išsilavinimo. Šis užtemimams Dvyniams atneš daugiau perspektyvų, laisvės, galimybių ir plėtros.

Vėžys

Vėžio ženklo atstovus užtemimas paskatins nugalėti baimę, būti drąsesniems, galbūt labiau orientuotis į verslus, nebijoti imti kreditų, nors paprastai to Vėžiai vengia.

Liūtas

Liūtus užtemimas gali paskatinti atnaujinti senas pažintis, ryšius su buvusiais partneriais, su kuriais liko neįgyvendintos veiklos. Liūto ženklo žmones šis užtemimas labiau skatins realizuoti savo planus per partnerius, būti matomesniems, atsidurti dėmesio centre.

Mergelė

Mergelėms Saulės užtemimas gali atnešti daugiau permainų įvairiose gyvenimo srityse. Jis skatins apleisti visas tas gyvenimo sritis, kurios yra nebeperspektyvios. Ypatingai tai gali paliesti darbinius reikalus, bet taip pat tai ir santykius.

Svarstyklės

Svarstyklėms užtemimas gali atnešti daugiau džiaugsmo. Šis Saulės užtemimas Svarstyklėms primins, kad gyvenimas skirtas ir malonumams, meilei. Tai gali lemti daugiau permainų asmeniniame gyvenime, santykiuose.

Skorpionas

Skorpionui labiau tikėtinos permainos, susijusios su gyvenamąją vieta. Tai gali paskatinti įsigyti naujus namus, taip pat daugiau orientuotis į šeimos tradicijas, galbūt kurti šeimą.

Šaulys

Šaulio ženklo atstovams šitas užtemimas atneš dar didesnį žinių, kelionių, bendravimo poreikį.

Ožiaragis

Ožiaragius užtemimas gali paskatinti ieškoti naujų pajamų šaltinių, daugiau orientuotis į veiklą, darbą, statytis tvirtesnius pamatus, ypatingai kalbant apie materialinę sritį. 

Vandeninis

Vandeniui šitas užtemimas bus ypatingai svarbus. Jis labiau skatins saviraišką, turėti didesnį poveikį aplinkui, imtis iniciatyvų, veikti, drąsiau valdyti savo likimo vairą.

Žuvys

Žuvis užtemimas gali paskatinti ieškoti išminties savo sieloje, viduje, labiau orientuotis į kokias nors dvasines praktikas, ieškoti subtilesnių dalykų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.