Zodiako ženklai, kurie yra didžiausi rėksniai ir skandalistai

Ar norite žinoti, su kuo galima susipykti ir nepatirti jokių pasekmių, o su kuo geriau apskritai niekada nesiginčyti? Pateikiame pačių skandalingiausių Zodiako ženklų reitingą, pradėdami nuo pačių taikiausių.

 Su kai kuriais Zodiako ženklais pyktis labai rizikinga.<br> 123rf nuotr.
 Su kai kuriais Zodiako ženklais pyktis labai rizikinga.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2018, 12:59 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:24 PM

12 vieta – Svarstyklės

Minkšti ir pūkuoti. Svarstyklės nuoširdžiai nusimena, kai kas nors nuskriaudžiamas, ir dar labiau nusimena, kad skriaudikas – jos pačios. Todėl išprovokuoti Svarstykles skandalui – beveik neįmanoma užduotis: jos virtuoziškai apeina aštrius kampus. Tiesa, kartais jos gali sprogti lygioje vietoje. Maždaug kartą per penkerius metus. Ir po to ilgai atsiprašinės.

11 vieta – Ožiaragis

Ožiaragiai skandalų bijo, nes turi bėdų su empatija ir visada yra įsitikinę, kad skandalistas ruošiasi visiems laikams nutraukti su jais bet kokius santykius. Tai siaubinga! Kita vertus, jei skandalistas pats Ožiaragis, viskas aišku: jis nusiteikęs su jumis nutraukti bet kokius santykius. Dovanokite.

10 vieta – Vandenis

Vandeniai nemėgsta skandalų dėl vienos paprastos priežasties: jiems kažkodėl dažniausiai tenka pasirodyti atpirkimo ožio vaidmenyje. Tas atsišaudyti Vandeniai moka virtuoziškai, o patys niekada nepradeda skandalo. Nepaisant to, kas pasakyta anksčiau, jie kažkodėl myli žmones ir nenori jų liūdinti. Šventi žmonės.

9 vieta – Vėžys

Vėžys mėgsta ne skandalus, Vėžys mėgsta gauti. Klausykite ir drebėkite, nelaimingieji! Bet štai jeigu nelaimingieji nenori klausytis, drebėti ir netgi nepuola į kojas, niekšai nedėkingi, tada bus skandalas. Nebaisus, bet neįtikėtinai užknisantis – bububu, bububu... Todėl Vėžio artimieji stengiasi jo neerzinti: laiku pasakyti „mhm“, pamaksėti galvą ir atgailaujančiu veidu apžiūrinėti savo batus. Tada praeis.

8 vieta – Žuvys

Žuvys nemėgsta skandalų ir netgi, panašu, jų prisibijo: visų pirma, visi aplink iškart tampa baisiai negražūs, antra, skandalas reikalauja veiksmų čia ir dabar, o su šituo Žuvims sunkiai. Žuvys – talentingos manipuliatorės, bet atviram susirėmimui joms nepakanka resursų. Todėl Žuvys retai kelia skandalus. Jos tiesiog priveda artimuosius iki isterijos, o pačios Reikšmingai Tyli.

7 vieta – Liūtas

Liūtai skandalų nemėgsta, nes tai nekarališka. Liūtai nori, kad jiems paklustų, neužduodami klausimų ir nesiginčydami. Žinoma, tai visai nereiškia, kad Liūtai – mieli pūkuoti kačiukai. Parėkti jie greiti, bet tikro skandalo su jais sukelti neįmanoma: logiškus argumentus jie praleidžia pro savo karališkas ausis, patyčių ir „trolinimo“ apskritai nepripažįsta. O ir apskritai jie girdi tik save. Liūdesys.

6 vieta – Dvyniai

Vidurį horoskope užima Dvyniai, nesugebantys apsispręsti, ar visgi mėgsta jie skandalus, ar ne. Ir, būkime teisingi, greičiausiai ne. Bet ne todėl, kad jie tokie puikūs ir kilnūs, o todėl, kad gyvenimiška patirtis jiems kužda: žmonės keisti. Pasibarsi su kuo nors, sutrypsi jo savivertę, dursi porą į pačius skausmingiausius taškus, subtiliai įžeisi ir viešai pažeminsi – ir po to su tavim nebenori bendrauti. Būta čia ko? Kažkokie kvailiai.

5 vieta – Jautis

Skandalų mėgėjų penketą pradeda Jautis – ženklas, kuris pačios skandalų idėjos iš principo nesupranta, nes tai gana nuodėminga. Nesupranta, bet skandalus kelia pavyzdingai: su jausmais, su riksmais, su lėkščių daužymu į netikėlių galvas. Bet iš esmės daro tai ne iš piktumo: tiesiog Jaučiai akimirksniu užverda ir sprogsta, o nejautrūs aplinkiniai niekada nespėja to pastebėti, nes Jautis iki paskutinės akimirkos išsaugo nedrumsčiamą ramybę. Bet po to jis išgyvena ir jaučia sąžinės graužatį. Tik ne garsiai, ne.

4 vieta – Mergelė

Tik per plauką nepateko į lyderių trejetą. Mergelės negavo medalio, nes barasi neįdėdamos dvasios. Tiesą sakant, Mergelės beveik viską daro be dvasios, ir apskritai neaišku, ar jos turi šį rudimentinį organą, bet skandaluose tai ypač pastebima. Jeigu pamatysite Mergelę skandalo sūkuryje, taps aišku, kad ji mėgaujasi: su polėkiu, su nuovoka, su intonacija sutrypia oponentą ir visada nugali, nes Mergelę lengviau užmušti, nei nuginčyti. Lieka viena mįslę: kodėl Mergelės pačios beveik niekada nekelia skandalų? Keisti žmonės.

3 vieta – Skorpionas

Skorpionai – skandalų virtuozai. Geras skandalas – pats mėgstamiausias jų žaidimas. Suprantama, pi sekso ir intrigų. Į besibarantį Skorpioną galima žiūrėti be galo, kaip į ugnį ar tekantį vandenį: tai labai, labai gražu. Ir, kaip bet koks gražus (o tai reiškia, apgalvotas ir surežisuotas) dalykas, tai nutinka ne taip ir dažnai. Tai yra, Skorpionas su malonumu sukels skandalą su giminaičiais ir artimaisiais, bet laukdamas autobuso ar eilėje savo brangaus resurso nešvaistys. Todėl jam – trečia vieta.

2 vieta – Avinas

Nelįsk – užmuš. Avinai ūmūs ir impulsyvūs, sprogsta lygioje vietoje, paliesi pirštu, ir sudraskys į skutus. Bet blogų užmačių čia nėra, nes barasi Avinas ne dėl malonumo, o kad galiausiai nuleistų garą ir palengvintų sau tolesnį egzistavimą. Jeigu kas nukentėjo – pats kaltas: juk Avinui ant kaktos dega bėganti eilutė su užrašu: „Bėkit, kvailiai!“

1 vieta – Šaulys

Aukso medalis atitenka Šauliams – didžiausiems Zodiako skandalistams ir apskritai chamams. Šauliai barasi ne siekdami kokio nors didelio tikslo, o išskirtinai dėl savo malonumo. Pretekstas nesvarbus, net jeigu jo nėra, Šaulys iškels skandalą lygioje vietoje. Ir, jeigu nesate jo išpuolio objektas, niekur nebėkite: ramiai stovėkite ir mėgaukitės. Tokio galingo ir išties neišsenkančio keiksmų srauto niekur daugiau neišgirsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.