Pasijuokime: didžiausi kietakakčiai pagal Zodiako ženklą

Kiekvienam gyvenime kartais pasitaiko sutikti neadekvačiai besielgiančių žmonių. „Na ir bukaprotis“, – pagalvojame. Bet retai kada susimąstome, kad tos beprotiškos savybės gali būti susijusios su jo Zodiako ženklu.

 Retai kada susimąstome, kad beprotiškos savybės gali būti susijusios su Zodiako ženklu.<br> 123rf nuotr.
 Retai kada susimąstome, kad beprotiškos savybės gali būti susijusios su Zodiako ženklu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2018, 2:19 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:09 PM

Avinas – impulsyvus bukaprotis

Matyt, Avinui kažkas papasakojo apie Okamo skustuvą, kuris nurėžia viską, kas nereikalinga. Todėl savo gyvenimo principą „pirma padarysiu, po to pagalvosiu“ Avinas nurėžia, palikdamas tik pusę: apskritai niekada negalvoja, ką daro. O kam? Beje, kuo kvailesnis Avinas, tuo labiau jis įsitikinęs savo visažinyste.

Jautis – užsispyręs bukaprotis

Jautis įsivaizduoja, kad mantra „kaip pasakysiu, taip ir bus“, ištarta pakankamai garsiai, aplinkiniams turi magiškos galios. O kai įsitikina, kad viskas ne taip, ir toliau remiasi kakta į sieną jau tiesiog iš principo. O kai jam eilinį kartą parodo, kaip kvaila taip elgtis, verčia kaltę kitiems: „Jūs mane privertėte!“

Dvyniai – lengvabūdis bukaprotis

Leptelės šlykštybę, prispjaus į sielą, pakiš, išduos ir prikiaulins tiesiog šiaip. Juk tai linksma! O po to paklapsės nekaltomis akutėmis ir paklaus: „O kas čia tokio?“ Arba: „Tu, ką, įsižeidei? O kodėl?“ Nuoširdžiai nesupranta, iš kur pas žmones atsiranda kokie nors jausmai ar mintys: juk jis tik vienas protingas ir gražus. O kiti – kvailiai ir nesigydo.

Vėžys – šventas bukaprotis

Vėžys susiranda kokią nors „teisingo gyvenimo kelio“ idėją ir tamposi su ja kaip su terba. Nebūtų didelės bėdos, jeigu taip sau nešiotųsi, bet jis lenda prie visų su kalbomis, kaip reikia gyventi gerai ir teisingai. Tuo tarpu apie realų gyvenimą nežino praktiškai nieko.

Liūtas – savimyla bukaprotis

Liūtas įsivaizduoja esąs pasaulio karalius ir aplinkinius skirsto į dvi dalis: svitą ir vergus. Žmonėse visiškai nesusigaudo, todėl jo svitoje – vien idiotai, o tarp vergų – išdavikai. Tačiau tai jo nejaudina, nes dėl savo kvailumo Liūtas įsitikinęs: svarbiausia ne būti, o atrodyti kietam.

Mergelė – sertifikuotas bukaprotis

Visi likusieji tiesiog bukapročiai, o Mergelė pedantiškai pasirūpins pažyma su parašu ir antspaudu. Ir taip visose srityse: kaip Mergelės kalba nesąmones, prieštarauti nėra prasmės, nes visi jų ėjimai yra užrašyti ir protokolas kruopščiai pildomas. Tiesa, Mergelių bukaprotiškumas nepakenčiamas tik dėl to, kad yra neįtikėtinai nuobodus. Bu-bu-bu, bu-bu-bu, bu-bu-bu...

Svarstyklės – pompastiškas bukaprotis

Svarstyklės mėgsta kalbėti apie meną, apie grožį, estetiką ir dabartinės visuomenės nuosmukį. Tačiau išsiplauti lėkštę, kai pavalgė, jos nesugeba – beje, kaip ir pinigų uždirbti. Labai įsižeidžia, kai jų paklausia, kaip susijusios tos protingos ir gražios kalbos su visiška bejėgyste buityje ir apskritai gyvenime.

Skorpionas – ciniškas bukaprotis

Skorpionas įsivaizduoja esąs likimų viešpačiu ir didžiu magu. Visus, išskyrus save, laiko kvailais ir aklais. Žmonės – resursas, kuriuo galima švaistytis, kaip patinka. Labai nustemba, kai jį teisėtai pasiunčia toli toli, ir jis lieka be nieko. Juk jam visi viską privalo! Kaip tai ne?

Šaulys – skandalingas bukaprotis

Kam skolingas – visiems atleidžia, o likusius varo iš proto, mindžioja skausmingas nuospaudas ir į kelnes mėto degančius degtukus. Šauliui patinka rėkti, taškantis seilėmis, mėtytis necenzūriniais žodžiais ir provokuoti skandalus lygioje vietoje. Garsas didelis, o prasmės – nulis.

Ožiaragis – ribotas bukaprotis

Ožiaragis riboja save pats. Jis šventai tiki, kad elgdamasis griežtai pagal taisykles už tai gaus pliusiukų. Ir ne kada nors vėliau, geresniame pasaulyje, o čia ir dabar: jį pastebės, įvertins, apdovanos ir pakabins garbės lentoje. Įsisvajojo.

Vandenis – entuziastingas bukaprotis

Vandenis nuolat trykšta fontanais idėjų, kaip neteisėtai pertvarkyti pasaulį ir kuria neįgyvendinamus planus, gulėdamas ant sofos. Nuo jos atsistoja tik tam, kad pakankintų aplinkinius kalbomis apie nieką. Užtat su dažais, pantomima ir pokštais. Nejuokingais, beje.

Žuvys – įžeidus bukaprotis

Žuvys įsivaizduoja, kad jos visiems rūpi (nors, savaime aišku, tai netiesa – visiems į jas nusispjauti). Slepiasi namuose, persvarsto savo susigalvotas nuoskaudėles ir galvoja baisaus, kruvino ir labai gražaus keršto planus. Planai grandioziški ir neįgyvendinami. Nes absoliučiai nevykę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.