5 alcheminiai simboliai – sužinosite, ko trūksta jūsų sielai

Alchemija – išminčių menas. Priimta manyti, kad jį buvo įvaldžiusi kiekviena ragana. Paprasčiau sakant, alchemija – tai didelė jėga, slypinti mūsų rankose, o jos simboliai slepia savyje begalinį potencialą. Naudojant jį teisingai galima išmokti daryti stebuklus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-24 14:04, atnaujinta 2018-02-24 18:05

Simbolių galia

Niekam ne paslaptis, kad kiekvieno simbolio viduje užkoduota amžių galia. Tai archetipų galia, pasaulio modelis, iššifruotas mistikų. Persipina šventa geometrija ir neeilinė išmintis, sukurdamos paprastus, bet ypatingų maginių galių turinčius simbolius. Ryškūs tokių simbolių pavyzdžiai – trikvetra ir pentagrama. Kaip žinia, kiekvieno mago veikla būdavo gausiai apipinta simboliais.

Kai žmogus naudoja alchemijos simbolį, jis naudoja ne tik jame paslėptą jėgą. Jis taip pat pažadina jėgą visų tų, kurie naudojo šį simbolį iki jo, ir su laiku simboliai tampa tik galingesni.

Testo tikslas

Ar kada nors kėlėte klausimą, kodėl kaip pakabuką pasirinkote būtent tą ar kitą simbolį? Ar kodėl užsinorėjote išsitatuiruoti konkretų ženklą? Noras, kylantis iš žmogaus vidaus, parodo, kurlink veržiasi jo siela. Tai ir yra simbolio galia, ir tokia šio testo paskirtis: pamatyti, ko trokšta jūsų siela.

Mes nesirenkame simbolio, simbolis pasirenka mus. Neprotinga bandyti surasti savo simbolį. Leiskite savo sielai padaryti tai už jus. Žemiau pateikiame vieną iš būdų, kaip tai padaryti.

Išvalykite savo mintis.

Dabar pažiūrėkite į piešinį.

Neleiskite smegenims galvoti, o tiesiog toliau žiūrėkite.

Dabar leiskite savo širdžiai išrinkti savo alcheminį ženklą.

1. Liūtas

Simbolizuoja saulę ir jūsų poreikį kontroliuoti savo likimą.

Problema. Jeigu pasirinkote liūto simbolį, tai, greičiausiai, jums teks palikti visa tai, dėl ko tiek daug dirbote. Liūtas simbolizuoja saulę – svarbiausią jėgos šaltinį. Dėl šios priežasties šis ženklas tapatinamas su pranašumu ir dominavimu. Jūs maksimaliai įdėjote pastangų, kad gyventumėte taip, kaip jums norisi, bet dabar jaučiatės spąstuose, persekiojami savo įsipareigojimų. Jus domina, ar verta pabandyti eiti kitu keliu ir gyventi kitokį gyvenimą...

Sprendimas. Kiek stipriai jus erzina jūsų dabartinis gyvenimas? Ar norite vėl laisvai kvėpuoti? Jeigu jums atsirastų tokia galimybė, ar pakeistumėte savo gyvenimą? Visam tam, ką jūs jau padarėte, buvo priežastis. Priimkite tai ir suprasite, kaip galima įvykdyti savo įsipareigojimus.

Patarimas. Susitaikykite su savo sprendimais, nes jūs patys juos padarėte. Jūsų išmintis auga, kaip ir jūs. Jeigu jums būtina išsiveržti į laisvę – padarykite tai, likimas visada yra jūsų rankose.

Maginis patarimas. Kad pašalintumėte prieš jus esančias kliūtis, pabandykite užkalbėjimą kelio atblokavimui. Sėkmė jau arti!

2. Smėlio laikrodis

Neišvengiamybės ir laiko rato simbolis.

Problema. Jeigu pasirinkote šį simbolį, vadinasi, atsidūrėte laiko spąstuose. Praeityje dėl kažkokios nelaimės ar skausmingos situacijos laikas jums sustojo. Jūs jaučiatės lėtai skęstantys, iškankinti ir laukiantys neišvengiamo galo.

Sprendimas. Senėjimas – gyvenimo dalis, kaip ir mirtis. Visi mes gimstame, augame ir mirštame. Bet to nereikia bijoti. Susitaikykite su laiko tėkme, ir, jei tai įmanoma, susitaikykite su savo praeitimi. Būtent ji padarė jus tokius, kokie esate dabar. Ir dabar jūs daug stipresni, nei buvote anksčiau.

Patarimas. Pabandykite ateityje priimti geresnius sprendimus. Gyvenkite šia diena ir tikėkite, kad viskas jūsų jėgoms, o laikas – jūsų sąjungininkas.

Maginis patarimas. Išvalykite savo karmą ir pradėkite viską iš naujo.

3. Mėnulis

Visos šio simbolio galios susijusios su emocijomis ir paslėptomis tiesomis.

Problema. Pasirinkdami mėnulį jūs pripažįstate, kad jūsų širdyje vyksta tikra kova. Kad kažkas galingas jūsų viduje neleidžia jums užsnūsti arba ką tik nubudo, versdamas jus pabusti naktimis. Kas šis nežinomas jausmas, neduodantis jums ramybės net naktį? Aistra, pyktis ar neapykanta?

Sprendimas. Jūsų siela bando atrasti ramybę, bet tai pasiekti įmanoma tik iškėlus šias emocijas į saulės šviesą, o tai reiškia jūsų pripažinimą, kad jos egzistuoja. Jų priėmimas taps pradžia. Slapukavimas – štai kas daro neigiamas emocijas tokias stiprias. Bet demaskuotos jos nebe taipp stipriai veikia žmogų.

Patarimas. Išmokite reikšti savo jausmus. Juos slėpti arba slopinti labai žalinga.

Maginis patarimas. Pabandykite pasinaudoti mėnulio kalendoriumi.

4. Raktas

Šis simbolis asocijuojasi su tuo, kaip patys įsivaizduojame savo gyvenimą.

Problema. Jeigu pasirinkote šį raktą, jūsų siela beviltiškai trokšta atsakymų. Jūsų gyvenimas verčia suabejoti viskuo, kas anksčiau jums buvo neginčytina. Jūs galite pasimesti ar pavargti beieškodami tiesos ir kurią nors akimirką gali pasirodyti, kad praradote susidomėjimą viskuo. O taip pat žmogui gali tapti nuobodu.

Sprendimas. Atėjo metas atskleisti tiesą. Raktas atspindi norą atverti vartus naujiems pasauliams ir gyvenimo keliams. Dar daugiau, raktas – tai jūsų sielos pareikšta valia padėti jums išeiti kitapus jūsų kasdienio gyvenimo rėmų ieškant aštrių pojūčių ir naujų įspūdžių.

Patarimas. Atraskite laiko kelionėms – tai padės jums susipažinti su naujais žmonėmis. Atgaivinkite savo meilę nuotykiams.

Maginis patarimas. Pagalvokite apie astralines keliones.

5. Fatimos ranka

Šis simbolis susijęs su apsauga nuo piktųjų jėgų.

Problema. Šis simbolis reiškia, kad jūs tapote juodosios magijos auka, ir jūsų siela trokšta laisvės. Greičiausiai jūs jau pastebėjote ženklų, įspėjančių jus apie pavojų.

Sprendimas. Fatimos ranka mums sako, kad net pačiais sunkiausiais laikais laisvė yra mūsų rankose. Mes patys patekome į spąstus ir tik mes galime save iš jų išvaduoti. Bet norint tai padaryti reikia tai suprasti ir atleisti sau už savo silpnumo akimirką. Tai įleis į mūsų sielą meilę, o juk ji yra pati didžiausia mūsų jėga.

Patarimas. Raskite laiko poilsiui ir prarastos energijos atstatymui.

Maginis patarimas. Pabandykite nuimti nuo savęs nužiūrėjimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.