5 Zodiako ženklai, kurių išorė labai klaidina

Net jei iš išorės žmogus atrodo itin gražus, tai dar nereiškia, kad toks pat bus ir jo vidus.

 Išorė gali klaidinti.<br> 123rf nuotr.
 Išorė gali klaidinti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2018, 11:08 AM, atnaujinta Feb 27, 2018, 12:41 PM

Svarbu ne tik išorinis spindesys, bet ir žmogaus vidus, nes tik nuo to priklauso, ar asmuo bus geras, ar su juo bus malonu bendrauti.

Išorė gali klaidinti. Štai keli Zodiako ženklai, kurie iš vidaus nėra tokie gražūs, kaip teigia jų išorė.

Vandenis

Jei kalbėtume apie fizinį grožį, Vandenis tikrai moka atimti žadą. Savo gyvenimą šio ženklo atstovas gyvena taip, kaip nori, turi susikūręs savas taisykles, todėl, susipažinę su po Vandenio ženklu gimusiu žmogumi, iškart norite tapti jo gyvenimo dalimi. Neskubėkite!

Nors išorinis jo apdangalas yra gražus ir teikia vilčių, vidus – ne toks. Blogo linkintis Vandenis jus mylės tik tada, kai to pats norės, be to, jums atsiskleidus, jis pamažu išnyks iš jūsų gyvenimo. Kartais gali pasirodyti, jog po Vandenio ženklu gimusio žmogaus širdies vietoje – akmuo.

Liūtas

Galbūt Liūto vidus nėra toks supuvęs, kaip Vandenio, tačiau jis nėra toks pat šviesus, kaip jo išorė. Arogantiškas, pavydus ir į akis rėžiantis visą tiesą Liūtas yra pats netikriausias žmogus. Kaip ir Vandenis, Liūtas žino, kaip elgiasi, tačiau nė negalvoja taisyti šio savo neigiamo bruožo.

Ožiaragis

Kai žmogus kategoriškai atsisako atleisti, mato pasaulį vien tamsiomis spalvomis ir yra toks miręs iš vidaus, kad net atrodo šaltas paliesti, sunku galvoti, kad viduje toks žmogus yra malonus. Būtent taip nutinka, kai Ožiaragiui blogai.

Mergelė

Mergelė šiame sąraše atsidūrė dėl to, jog yra linkusi būti bloga, kritikuoti ir teisti kitus. Mergelės, nors iš išorės spinduliuoja gėriu, pasitikėjimu savimi ir meile, yra tikri blogio įsikūnijimai. Jei nenorite atsidurti jų pinklėse, saugokitės.

Dvyniai

Blogis Dvynių viduje užima tik 50 proc. širdies ploto, tačiau jie sugeba sukelti tikrų bėdų, privirti kitiems košės. Pasirodžius pirmosioms jų viduje slypinčio blogio apraiškoms, sunerimkite, nes neaišku, kas slypi dar giliau.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.