Įdėmiai apžiūrėkite delną: jei turite šią raidę, jums labai pasisekė

Chiromantija – senas mokslas. Žmonės nuo seno tikėjo, kad mūsų likimas įrašytas mūsų delnuose. Bet iš tiesų, pasak chiromantų, delnuose iš esmės yra tik tam tikrų nuorodų ir užuominų apie galimą žmogaus likimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2018, 12:47 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 1:01 PM

Tačiau tam tikros delno linijos gali pranašauti išties ypatingą gyvenimą. V raidė širdies linijos gale – viena iš tokių.

Įdėmiai pažvelkite į savo delną. Ar matote raidę V širdies linijos gale? Širdies linija – viena keturių pagrindinių delno linijų, kuri apibūdina ir nuspėja jūsų santykius ir emocijas.

Jeigu žmogus neturi širdies linijos ar ji išplaukusi, jį laiko negailestingu beširdžiu, o taip pat nesugebančiu užjausti ir mylėti.

Pertrūkiai širdies linijoje rodo, kad žmogaus jausmai keičiasi kiekviena pasitaikiusia proga ar priklausomai nuo aplinkybių.

Ši linija tokia svarbi dar ir dėl to, kad daug ką pasako apie jūsų buvusius santykius.

Neretai širdies linija baigiasi išsišakojimu, primenančiu raidę V. paprastai laikoma, kad V raidės turėtojai labai sėkmingi finansinėje srityje.

Tokius žmones supa ištikimi ir patikimi draugai, kurie nusipelno pasitikėjimo ir palaiko tiek šviesiais, tiek tamsiais laikotarpiais.

Tačiau šių žmonių pirmoji gyvenimo dalis paprastai pasižymi kova ir savo vietos po saule paieškomis, ir tik po 35 metų viskas kardinaliai keičiasi į gera.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.