3 Zodiako ženklai, gebantys visus išvesti iš proto

Visi Zodiako ženklai turi tiek gerų, tiek blogų savybių. Bet tam tikri savybių rinkiniai daugumą žmonių veikia itin erzinančiai ir gali net išvesti iš proto. Sužinokite, kokie trys Zodiako ženklai yra labiausiai erzinantys.

 Sužinokite, kokie trys Zodiako ženklai yra labiausiai erzinantys.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kokie trys Zodiako ženklai yra labiausiai erzinantys.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2018, 12:40 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:26 PM

Dvyniai

Dvyniai nenuspėjami ir truputėlį bepročiai. Šią akimirką jie įspūdingi ir žaismingi, o po minutės – isteriški ir įžeidūs. Jūs niekada nežinote, kurią savo prigimties pusę jie parodys jums kitą kartą. Jie taip pat baisūs paskalų nešiotojai ir, greičiausiai, aptarinėja jus jums už nugaros. Jeigu kas nors jus išves iš proto, tai tik Dvyniai.

Mergelė

Mergelės turi daug puikių savybių, bet jos banalios, irzlios ir retai atsipalaiduoja. Jeigu jos turi darbo projektą, jis jas tiesiog praryja, jos dailina kiekvieną detalę iki tobulybės, ir tai nėra blogai, bet labai erzina, kai jūs bandote paplepėti apie ką nors nesusijusio su darbu, o Mergelės negali persijungti į kitą pokalbio temą. Be to, Mergelės kabinėjasi prie visų aplinkinių, o tai greitai išveda iš proto.

Žuvys

Bandyti Žuvis priversti ką nors suplanuoti joms yra kankinimas. Jos būna savo stebuklų pasaulyje, į kurį nieko neįsileidžia. Žuvys nekenčia atsakomybės ir visko, kas nestimuliuoja jų kūrybiško proto. Jos nepastovios ir keičia planus paskutinę minutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.