Sunkiausio charakterio vyrai pagal Zodiako ženklą

Idealių vyrų neegzistuoja, ir nėra Zodiako ženklų, kurie savo šeimininką apdovanotų išskirtinai teigiamomis savybėmis. Ir vis dėlto astrologai pastebėjo, kad kai kuriems Zodiako rato atstovams būdingi dėsningumai, leidžiantys juos pavadinti pačiais sunkiausiais vyrais pagal Zodiako ženklą.

 Su jais be galo sunku kurti sėkmingus romantinius, meilės ir šeiminius santykius.<br> 123rf nuotr.
 Su jais be galo sunku kurti sėkmingus romantinius, meilės ir šeiminius santykius.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2018, 3:37 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:10 PM

Su jais be galo sunku kurti sėkmingus romantinius, meilės ir šeiminius santykius.

4 vieta – Mergelė

Paskutinę vietą tarp sunkiausių Zodiako ženklų užima vyrai Mergelės. Mergelėms būdinga daug kraštutinumų. Jų neeiliniai protiniai gebėjimai kertasi su nuobodumu, savikritika – su nevisavertiškumo kompleksu, ištikimybė – su patologiniu pavydu, kantrybė – su nepaprastu įžeidumu. Su tokiu partneriu apskritai nebūtų įmanoma gyventi, jeigu ne jo pragmatiškumas ir mokėjimas užglaistyti aštrius kampus kritinėse situacijose. Bet vėlgi, Mergelių pragmatiškumas visada glaudžiai persipina su smegenis sprogdinančiu pedantiškumu.

Sunkiausi santykiai santuokoje tenka poroms, kur abu partneriai – Mergelės. Būdami analizės meistrais jie geba iškankinti vienas kitą neatremiamomis išvadomis apie bet ką, pretenzijomis ir kaltinimais. Svarbiausia, abi Mergelės bus teisios, bet pirmoji minutės pertraukėlę pasiims ir nusileis moteris, nes vyras Mergelė – didelis užsispyrėlis ir moralizuotojas. Be to, jis pernelyg veikiamas įvairių abejonių dėl partnerių ir jų suderinamumo su juo, ir tai šį ženklą daro lyderiu tarp viengungių. Dar daugiau, vidiniai prieštaravimai, savęs apribojimai ir atsiskyrėliškumas baigiasi tuo, kad vyrai Mergelės užima pirmąją vietą ir tarp impotentų.

Iškęsti nelengvą vyro Mergelės charakterį sugebės tik moterys, kurių Zodiako ženklas Ožiaragis, Vėžys, skorpionas ir Jautis. O su Šauliais ir Avinais santuoka bus pasmerkta baisiems išbandymams ir šeiminėms batalijoms.

3 vieta – Ožiaragis

Trečiąją vietą pagal charakterio nepakenčiamumą užėmė vyrai Ožiaragiai. Visų pirma todėl, kad kurti santykius su moterų nekentėjais ypač sunku. O būtent tokią reputaciją užsitikrino daugelis Ožiaragio ženklo vyrų. Žinoma, jie kuria šeimas, bet jose užima tik prievaizdo ar tirono vaidmenį. Į žmonas Ožiaragiai renkasi tas moteris, iš kurių tikisi gauti daugiausiai naudos (taip pat ir materialinės) ir mažiausiai problemų. Jie nepasirengė nusileisti, leistis į kompromisus ir aukoti savo komforto. Ožiaragiai šykšti komplimentų ir pagyrimo, o kritikuoti – pirmieji. Tuo tarpu patys kritikos chroniškai nepakenčia ir rūpinasi savo savimeile kaip pačia didžiausia vertybe, savimylą pateikdami kaip stiprų vidinį stuburą, savigarbą ir kilnumą.

Vyrai Ožiaragiai turi ir kitą pusę – jie labai jautrūs. Tiesa, tai pasireiškia visai ne ten, kur reikėtų. Jie gali iki ašarų įsijautrinti pasižiūrėję „Titaniką“, bet nė akimi nemirktelės, kai žmona kamputyje ris ašaras ir nuoskaudas dėl jo žiaurumo. Kartais Ožiaragiai ir patys kenčia dėl savo šiurkštumo ir didybės manijos, bet tik tada, kai supranta, kad raško savo nepakenčiamo charakterio vaisius. Bet net ir tai juos retai ko nors išmoko.

Pakenčiamus santykius vyrui Ožiaragiui pavyksta sukurti tik su Skorpionu, kaip nors susigyventi jis gali bandyti su Mergele ar Jaučiu. Nieko gero jam neišeis sąjungoje su Vėžiu arba Dvyniais.

2 vieta – Vandenis

„Sidabras“ pačių sudėtingiausių Zodiako ženklų sąraše atitenka vyrams Vandeniams. Į santuoką jie retai leidžiasi su dideliu noru, o tada, kaip sakoma, gyvena ir kankinasi... ir kankina šalia savęs esančią žmoną. Šeimoje jie ne šiaip užima galvos ir lyderio poziciją, o priveda santykius iki tironijos. Ir tam nereikia jokio ypatingo pagrindo. Jeigu jo nebus – sugalvos. Vandeniai garsėja didelėmis fantazijomis ir išsigalvojimais, jie mėgsta šnipinėti, organizuoti detektyvinius tyrimus ir skelbti nuosprendžius, kurie dažnai neatitinka realybės.

Nenuostabu, kad tarp vandenių didžiausias procentas skyrybų. Vandenis pirmiausiai prives savo partnerį iki nervinio išsekimo, o tada pareikš, kad skiriasi, tvirtindamas, kad šeiminiai pančiai jį padarė vergu, todėl jis nebeturi daugiau jėgų kentėti tyčiojimosi iš jo jautrios prigimties ir subtilios sielos. Žinoma, Vandeniams daug komfortiškiau gyventi savo išsigalvotame pasaulyje, atskirtame nuo visko, kas žemiška, bet kai jie supranta, kad ir ten reikia kažkaip pasirūpinti buitimi, gali truputį atsitraukti su savo despotiškais principais. Bet to pakanka neilgam.

Traukti Vandenius iš jų iliuzijų pasaulio ir maloninti jų savimeilę nenusiskriausdamos savęs gali Dvynių, Šaulio, Liūto, Svarstyklių arba Žuvų ženklo moterys. Vandeniui nepavyks rasti bendros kalbos su Jaučiais ir Skorpionais.

1 vieta – Vėžys

Pirmąją vietą pelnytai gauna vyrai Vėžiai, ir visai ne Skorpionai, kaip daugelis klaidingai tikėjosi. Žinoma, vyras Skorpionas anaiptol ne dovanėlė, bet sunkiausiu iš Vandens ženklų laikomas Vėžys. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad Vėžiai – patys šeimyniškiausi, tvarkingiausi ir ištikimiausi partneriai. Galbūt tai ir tiesa, jeigu po šiuo ženklu gimsta moteris. O vyrai Vėžiai, paklusdami žvaigždėms, kategoriškai nenori nešti atsakomybės už šeimą naštos ir būti ta siena, už kurios moteris galėtų jaustis saugi. Vėžiai nemoka įveikti sunkumų, todėl nuo vaikystės yra išmokę permesti atsakomybę kitiems. Būtent tarp Vėžių daugiausia alfonsų, skudurų ir mamytės sūnelių. Jiems amžinai reikia auklių ir mamų, jie bijo palikti savo komforto zoną, kuri jiems – lyg šarvai.

Pati aukščiausia pozicija tarp sunkiausių vyrų Zodiako ženklų Vėžiui teko dar ir dėl jo polinkio į nepagrįstą pavydą ir nesveiką savininkiškumo jausmą. Žinoma, vyrų Vėžių neapkaltinsi despotizmu, kaip Vandenių ar Ožiaragių, bet neaišku, kas moteriai geriau – ar gyventi kaip armijoje, ar būti ir darbiniu arkliu, ir jaučiu, ir „boba“, ir „diedu“. Jeigu vyras Vėžys susieja gyvenimą su stiprios dvasios ir charakterio moterimi, jis ne tik pavirsta ištižėliu, bet ir dėl to pradeda nusigerti. Jo pasyvumas didėja, o šeiminis gyvenimas griūva.

Jeigu teisingai su juo elgiamasi, vyras Vėžys gali susigyventi su daugeliu Zodiako ženklų, tačiau sunkųjį Vėžio variantą gali atlaikyti tik Mergelė, Skorpionas ir Svarstyklės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.