Auksinė paros minutė: laikas, kuomet išsipildo visi norai

Kiek daug jėgų ir laiko išeikvojame, kad išpildytume savo svajonę... Tačiau yra įvairių būdų, kaip tai pagreitinti. Pats paprasčiausias iš jų – sugalvoti norą tam tikrą paros minutę, kuri vadinama „auksine minute“.

Per šias sekundes atsiveria tiesioginio ryšio su Visata kanalas. <br>123rf nuotr.
Per šias sekundes atsiveria tiesioginio ryšio su Visata kanalas. <br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-24 13:50

Kas gi ta auksinė minutė ir kuo ji skiriasi nuo kitų? Tikima, kad ji iš tiesų ypatinga. Įsivaizduokite, kad tam tikru momentu bet koks jūsų ištartas žodis įgyja atspindį jūsų gyvenime, ir visai nesvarbu, ką jūs garsiai ištarsite.

Per šias sekundes atsiveria tiesioginio ryšio su Visata kanalas. Ji „išgirs“ viską, ko jūs tą minutę panorėsite. Nerekomenduojama sugalvoti norų, kurie gali pakenkti aplinkiniams. Net jeigu noras išsipildys, jo negatyvus šleifas gali atsispindėti ir jūsų gyvenime.

Ne mažiau svarbu, kad jūsų noras būtų susijęs būtent su jūsų gyvenimu. Žinoma, kiekvienas iš mūsų svajoja, kad mūsų artimieji būtų laimingi ir sveiki. Bet savo gerove jie gali pasirūpinti patys, o jūsų svajonė turi būti susijusi tik su jumis.

Taip pat draudžiama formuluoti norus naudojant dalelytę „ne“. Pavyzdžiui, jeigu norite geros sveikatos, sakykite „noriu būti sveikas“, o ne „noriu nesirgti“. Antruoju atveju jūs naudojate neigimą, todėl Visata gali tiesiog ignoruoti jūsų žodžius.

Atminkite, kad galvodami norus turite būti geros nuotaikos, o tai reiškia, kad atėjus „auksinei minutei“ jūsų mintys turi būti tik teigiamos. Nereikia iš anksto sau įteigti, kad jūsų svajonė neišsipildys. Visata reaguoja ne tik į tai, ką mes sakome garsiai, bet ir supranta tai, ką mes galvojame.

Nusiteikite pozityviai ir įsivaizduokite, kad jūsų tikslas jau arti. Jauskite tokius jausmus ir emocijas, kokius jaustumėte, jeigu jūsų noras šią akimirką išsipildytų realybėje. Tik jūsų tikėjimas ir Visatos visagalybė padės jums gauti viską, ko panorėsite.

Kaip apskaičiuoti auksinę minutę

Užmegzti kontaktą su Visata ne taip ir lengva, nes tam tinkama tiktai viena minutė. Būtent šią trumpą akimirką aukščiausios jėgos jus išgirs. Viskas, ką pasakysite šią minutę, būtinai išsipildys.

Kaip apskaičiojama auksinė paros minutė? Jei norą galvojate nuo mėnesio 1 iki 24 dienos, turite atsiminti, kad mėnesio diena – tai valanda, o mėnesio numeris – tai „auksinė minutė“.

Pavyzdžiui, jegu norą galvojate kovo 20-ąją, tuomet turite tai padaryti 20:03 val. Būtent tada yra „auksinė minutė“.

Nuo 25 iki 31 dienos skaičiavimo taisyklės kiek kitokios. Tada mėnuo atitinka valandą, o diena – minutę. 

Jeigu norite sugalvoti norą gruodžio 31-ąją, tai reikia padaryti 12:31 val.

Nepamirškite, kad išsakyti savo norui turite tik 60 sekundžių. Taip pat nepatartina prigalvoti daug norų – per dieną apsiribokite tik vienu. Taip jie daug greičiau išsipildys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.