10 ženklų, kad miręs artimasis vis dar šalia

Kas ateina į galvą, susimąsčius apie mirusį mylimą žmogų? Ar kada jaučiate, jog jis gali vis dar būti greta?

 Galbūt kartais jaučiate, kad prarastas artimasis vis dar greta? <br> 123rf nuotr.
 Galbūt kartais jaučiate, kad prarastas artimasis vis dar greta? <br> 123rf nuotr.
 Galbūt kartais jaučiate, kad prarastas artimasis vis dar greta?<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Galbūt kartais jaučiate, kad prarastas artimasis vis dar greta?<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-04-05 13:50

Portalo „Buzzoks“ autorius Benas įvardijo ženklus, į kuriuos verta atkreipti dėmesį. Kai kuriuos jų vyras teigia patyręs pats ir sieja tuos ženklus su motinos vėle. Mamos Benas neteko būdamas vos dvylikos, tačiau kartais vis dar jaučia ją šalia.

Vyras siūlo be skepticizmo peržiūrėti šiuos ženklus ir pasvarstyti, gal patiriate ką panašaus.

1 ženklas – kvapas. Pojūtis, kuomet užuodžiate mylimo mirusiojo kvepalus ar odekoloną.

2 ženklas – gyvūnai. Drugelis ar bet kuris kitas gyvūnijos pasaulio atstovas netikėtai prikausto jūsų žvilgsnį? Galbūt tai pasąmonė sako jums, jog tas padarėlis jums kažkuo pažįstamas, kai ką primena. Daugybė žmonių tiki, jog mūsų prarasti artimieji persikūnija į tam tikrą gyvūnijos formą.

3 ženklas – prisilietimas. Pajausti mylimo prisilietimą... Gali kiek išgąsdinti, ar ne? Bet kai esate vienas ir pajuntate kažko neregimo prisilietimą – tai ženklas.

4 ženklas – pojūtis. Jaučiate, tarsi kambaryje kažkas pasikeitė. Arba visai šalia iš tiesų pajuntate to žmogaus buvimą. Taip gali nutikti todėl, kad šalia jūsų atsirado asmuo jau ne iš šio pasaulio. Dauguma žmonių teigia galintys pajusti greta esančias energijos formas.

5 ženklas – skaičius. Kai netikėtai pastebite svarbų mirusiam artimajam skaičių. Kai kurie teigia nuolat pradėję regėti prarastų mylimųjų skaičius. Tai gali būti svarbios datos ar mėgiamiausias skaičius, reikšmingas numeris. Žinoma, galima viską laikyti sutapimais, tačiau tai gali reikšti ir kai ką daugiau.

6 ženklas – elektra. Keisti elektros prietaisų pokyčiai kambaryje, žybčiojanti šviesa, savaime įsijungiantis ar išsijungiantis televizorius... Šios, atrodytų, smulkmenos, gali būti svarbios.

7 ženklas – muzika. Ar kada esate išgirdę jausmingą, sentimentus keliančią dainą ir tą pat akimirką ėmę galvoti apie prarastą artimąjį? Specifinė daina, suskambanti tam tikru, tinkamu metu, irgi gali būti mirusiojo signalas.

8 ženklas – daiktai. Daiktus randate kitose vietose, nors jų nė nepalietėte. Dauguma atvejų žmonės mini palikę tam tikrą daiktą konkrečioje vietoje, o radę visai kitoje. Arba radę sudužusius. Kas juos pajudino?

9 ženklas – sapnai. Artimieji dažnai stengiasi susisiekti su mumis, kai miegame. Ar jums mirę mylimieji siunčia raminančius sapnus ir primena apie save?

10 ženklas – balsas. Kai kurie žmonės tvirtina iš tiesų girdintys mirusių artimųjų balsus. Greta jau nesantis žmogus jiems kalba.

Kai nutinka kuris iš išvardytų dalykų, visuomet kyla klausimų. Gal prarastas mylimasis mėgina susisiekti su jumis po mirties?

Parengė Joana Gimberytė-Juronė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą