Vilniaus kolegijoje – dvasinės praktikos

Balandžio 18 d. Vilniuje, Vilniaus kolegijoje, elektronikos ir informatikos fakulete organizuojamas trijų dvasinių mokyklų susitikimas. Nors praktikos skirtingos, tačiau jos visos skaidrina būtį, o nuskaidrėjęs žmogus labiau rūpinasi savimi ir tampa vis labiau sąmoningas.

 Mathura Lilapriya.
 Mathura Lilapriya.
 Kęstutis.
 Kęstutis.
 Olga.
 Olga.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 17, 2018, 11:11 AM

Trys mokytojai – Mathura Lilapriya, Bo Haeng Sunim ir Olga Vyšniauskienė papasakos ir parodys be kokių praktikų negali įsivaizduoti savo gyvenimo.

Mathura Lilapriya supažindins su sena ir gilia praktika – kolektyviniu šventų Viešpaties vardų giedojimu, kuris apsups lankytojus aukštomis vibracijomis ir neleis pamiršti, kad sielai taip pat reikia maisto – švento garso.

Olga Vyšniauskienė paliudys apie dvasinės praktikos teikiamą naudą, trumpai papasakos apie savo tikėjimo kelią, apie tai, kaip ji tapo tuo, kas yra dabar. Kartu atvyksianti šlovinimo grupė atliks įvairias giesmes, kurias dainuoti ragins ir susirinkusius žmones.

Renginyje gali dalyvauti visi norintys nekreikiant dėmesio į savo religines pažiūras. Tai ne tik meditacija, kolektyvinis giedojimas, sakralinė muzika, tai koncertas, kuriame dainuosime ir giedosime drauge.

Atkreipkite dėmesį, renginio vieta yra pasikeitusi. Renginys vyks balandžio 18 d. (trečiadienį) Vilniaus kolegijoje (elektronikos ir informatikos fakultete (įėjimas apsuptas kolonomis)). Durys atveriamos 17 val., pradžia 18 val.

Renginys už paramą. Registracija čia. Renginį taip pat galima paremti renginio metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.