5 Zodiako ženklai, labiausiai bijantys įsipareigojimų

Jeigu jūs galvojate, kad radote tą vienintelį ir nepakartojamąjį, tai nebūtinai reiškia, kad jis galvoja tą patį apie jus. Jis gali bijoti įsipareigojimų ir net išduoti, kai santykiai atsibos ir „užknis“. Šitaip, pasak astrologų, linkę elgtis 5 Zodiako ženklų atstovai.

 Šie žmonės gali bijoti įsipareigojimų ir net išduoti, kai santykiai atsibos ir „užknis“.<br> 123rf nuotr.
 Šie žmonės gali bijoti įsipareigojimų ir net išduoti, kai santykiai atsibos ir „užknis“.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2018, 12:17 PM, atnaujinta Apr 22, 2018, 1:19 PM

Avinas

Esmė ta, kad Avinui sunku išbūti ilgalaikiuose santykiuose, jam sunku išsaugoti ištikimybę vienam partneriui. Avinas aistringas, seksualus ir impulsyvus. Jis turi mažai kantrybės, ypač kai tai susiję su tuo, ko jis nori. Jis trokšta tai gauti čia ir dabar, ir jūs su tuo nieko nepadarysite. Be to, šis Ugnies ženklas – aštrių pojūčių ieškotojas ir užkariautojas.

Dvyniai

Pats gudriausias Zodiako ženklas. Jie keičia asmenybes kaip pirštines ir yra gana nepastovūs, todėl nepakenčia įsipareigojimų. Bet tai nereiškia, kad jie su jumis neflirtuos. Dvyniai mėgsta gerus protą stimuliuojančius pokalbius, bet stebėkite, kad palaikytumėte jų smalsumą. Tą akimirką, kai Dvyniai pajus intensyvias emocijas, jie pabėgs nuo jūsų. Atsiminkite Dvynių neryžtingumą, kuris juos gali priversti šokinėti nuo vieno partnerio prie kito.

Svarstyklės

Aplinkiniai mano, kad Svarstyklės – santykių virtuozai, bet tiesa ta, kad šis Oro ženklas yra amžinose antrosios pusės paieškose, ieškodamas balanso, kurio jam neužtenka. Vieną akimirką Svarstyklės mielai elgiasi su jumis, kitą gali jus ignoruoti. Iš tiesų Svarstyklės iki skausmo neryžtingos, ir tai kenkia jų gyvenimo perspektyvoms ir potencialiems romantiškiems ryšiams.

Šaulys

Šaulys visada turi, kur ir pas ką nueiti, juk pasaulyje tiek daug neištyrinėtų vietų ir naujų žmonių, su kuriais verta susipažinti, todėl įsipareigojimai jam gali kelti siaubą. Šaulys negali prisiimti atsakomybės, jau nekalbant apie tai, kad liktų ištikimas. Šis Jupiterio valdomas Ugnies ženklas nori visko ir visų, ir dar didelio kiekio. Nuo šokių ir kelionių iki gyvenimo prasmės paieškų, o svarbiausias Šaulio tikslas – išbandyti pasaulio tvirtumą, su partneriu ar be jo. Jis laikosi filosofijos: „Gyvename tik kartą“, ir stengiasi išbandyti visus malonumus, kuriuos jam siūlo pasaulis.

Vandenis

Vandeniui svetimi stereotipai, tarp jų ir tradicinė monogamija. Meilė meile, bet draugystė – aukščiau visko. Panašiai, kaip Dvyniai, Vandenis teikia pirmenybę paprastiems santykiams be įsipareigojimų, nes vertina savo nepriklausomybę ir laisvę. Ne, Vandenis nėra be emocijų, tiesiog jis moka jomis dalintis ir jas kontroliuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.