Astrologas iš Indijos pasakė, kada Lietuvai ir pasauliui bus sunkiausia

Nuo gegužės iki spalio pabaigos ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio dėl įtemptos planetų padėties laukia ganėtinai sudėtingas laikotarpis. Politinėje situacijoje bus įtampos, neramumų. Labiausiai tai pasireikš Azijoje, o tiesiogiai Lietuvos nepalies, bet netiesioginė įtampa bus juntama ir pas mus. Bus didesnė nusikaltimų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Be to, įtempta politinė situacija atsilieps ekonomikai, ir tą savo kailiu pajus kai kurie lietuviai.

 Astrologas A. Chakraborty šią veiklą praktikuoja jau 23 metus.<br> G.Kairytės nuotr.
 Astrologas A. Chakraborty šią veiklą praktikuoja jau 23 metus.<br> G.Kairytės nuotr.
Astrologas A. Chakraborty šią veiklą praktikuoja jau 23 metus.<br> G.Kairytės nuotr.
Astrologas A. Chakraborty šią veiklą praktikuoja jau 23 metus.<br> G.Kairytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 3, 2018, 9:28 PM, atnaujinta May 4, 2018, 1:17 PM

Nuo gegužės iki spalio pabaigos ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio dėl įtemptos planetų padėties laukia ganėtinai sudėtingas laikotarpis. Politinėje situacijoje bus įtampos, neramumų. Labiausiai tai pasireikš Azijoje, o tiesiogiai Lietuvos nepalies, bet netiesioginė įtampa bus juntama ir pas mus. Bus didesnė nusikaltimų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Be to, įtempta politinė situacija atsilieps ekonomikai, ir tą savo kailiu pajus kai kurie lietuviai.

Kiekvienam iš mūsų šiuo įtemptu laikotarpiu derėtų elgtis apdairiau: nesivelti į konfliktines situacijas, nepriimti skubotų sprendimų. Geriau nespręsti teisinių problemų. Net jeigu bus jūsų tiesa, tai kainuos pernelyg daug nervų ir laiko. Atsargiai reikėtų elgtis versle ir visus rimtesnius sprendimus gerai apsvarstyti.

Tiems, kurie turi sveikatos problemų, iki spalio vidurio vertėtų labiau saugotis, nesileisti į tolimas keliones, nes jų metu būklė gali pablogėti. Jei yra galimybė, geriau atidėti chirurgines operacijas.

Spaliui baigiantis įtampa atslūgs ir galėsime lengviau atsipūsti.

Žinoma, tai yra bendros tendencijos, o kas konkrečiau laukia kiekvieno žmogaus, astrologai gali pasakyti tik individualių konsultacijų metu (pageidautina kuo tiksliau žinoti savo gimimo valandą, nors kai kurios prognozės galimos ir jos nežinant).

Dauguma lietuvių astrologui iš Indijos atrodo energetiškai stiprūs, verslūs, talentingi žmonės. Be to, jie darbštūs ir gali gyvenime daug pasiekti. Tik jiems gali pakenkti tai, kad yra nekantrūs ir daug ko nori čia ir dabar. Kartais daugiau pasieki tuomet, jei gerai pagalvoji ir pasvarstai, o ne iš karto griebiesi veiklos.

Jo patarimais remiasi politikai

Astrologija rimtai užsiėmė Arjuno tėvo vyresnysis brolis. Jis liūdėjo dėl to, kad nei vienas iš jo vaikų šia specialybe nesusidomėjo. Užtat susidomėjimą ja išreiškė sūnėnas. Kai Arjunas sulaukė 18 m., dėdė ėmėsi rimtai jam perduoti savo žinias. Jaunuolis ne tik mokėsi iš dėdės, bet ir domėjosi kitomis astrologijos atšakomis. Dabar jo atstovaujama kryptis – vedų astrologija.

Arjunas pats vadovauja vienai Kalkutoje esančiai astrologijos mokyklai. Jį darbe dažnai pavaduoja kolegos, nes jis apie 6 mėn. per metus būna išvykęs iš Indijos. Lietuvoje veda žmonėms paskaitas ir konsultuoja individualiai. Taip pat dažnai lankosi Latvijoje, Bulgarijoje.

Indijoje astrologija laikoma dvasiai skirtu mokslu ir yra paplitusi labiau nei Lietuvoje. Ten Arjuno patarimų prašo gydytojai, verslininkai ar politikai, kurie tikisi, kad gal žvaigždės gyvenime padės. Lietuvoje su astrologu dažniau nori susitikti besidomintieji joga, ajurveda, meditacija, netradicine medicina, o „rimtų“ profesijų atstovai užsuka rečiau.

„Klausimuose, kuriais žmonės į mane kreipiasi, ir Lietuvoje, ir Indijoje dominuoja dvi temos: meilė ir pinigai. Indijoje materialiniais dalykais žmonės rūpinasi netgi labiau nei lietuviai! Lietuvius labai domina ir dvasinis tobulėjimas. Na, o dar viena jūsų mėgstama tema – vaikai. Žmonės domisi, kokiuose būreliuose atžaloms sektųsi geriausiai ar kokią specialybę pasirinkti po mokyklos“, – pasakojo astrologas.

Arjunas patikslino, kad vedų astrologija, kurią jis atstovauja, ne tik pranašauja, kam kokią ateitį lemia žvaigždės, bet ir pasakoja apie karmą, apie tai, kaip turėtume rūpintis savo dvasiniu pasauliu, kada ir kaip geriausia melstis, kurią savaitės dieną maitintis vegetariškai ir pan. Tokiais dalykais lietuviai taip pat domisi. Beje, Indijoje tikima, kad jei darysi gerus darbus, gali pakoreguoti savo horoskopą.

Ar bus pinigų ir meilės?

Ką profesionalus astrologas patartų tam, kuris ateitų ir klaustų, kaip daug uždirbti? Jis sakė: „Pirmiausia pagal planetų padėtį žiūrėtume, ar žmogus apskritai gali daug uždirbti. Jeigu tokia galimybė yra, gilintumės, kokią sritį geriausia pasirinkti, koks metas palankiausias imtis naujo darbo ir pan. Jeigu daug uždirbti nelemta, bent jau pasižiūrėtume, ką daryti, kad finansinė padėtis būtų nebloga.“

O jeigu moteris klausia, kaip jai sutikti tą vienintelį, ar astrologas gali atsakyti, kad jo sutikti jai nelemta? Arjunas atsakė: „Sutikti savo meilę gali kiekvienas, bet gal aš pamatysiu, kad klientė, tarkim, kelia didelius reikalavimus vyro išvaizdai, o jai lemta būti su neišvaizdžiu, užtat geros širdies vyru. Taigi mes pasiaiškintume, kas tai moteriai geriausiai tinka ir kaip ji gali sutikti tą vienintelį.“

O kaip pats astrologas sutiko savo žmoną? Jis papasakojo: „Indijoje dažnos vedybos būna suplanuotos. Šitokios buvo ir manosios – man žmoną išrinko mama, sutarusi su nuotakos tėvais. Ji man parinko patikimų seniai pažįstamų kaimynų dukrą. Parinko ją tiesiog todėl, kad ji atrodė miela mergina.“ Arjunas tą merginą lietuviams įprastu Rimos vardu buvo sutikęs ir seniau.

Tuomet astrologas pasitikrino, ar išrinktoji jam tinka pagal horoskopą. Pamatė, kad tinka, kad yra labai gera, miela ir atsakinga mergina, taigi tuoktis sutiko. Ar būtų galėjęs atsisakyti? Patikino, kad tikrai taip, ir motina už tai nebūtų jo pasmerkusi.

Rima domisi astrologija, kaip ir daugelis indų, bet nėra taip smarkiai į ją įsitraukusi, kaip jos vyras. Ji valgo žuvį ir kiaušinius, o jis – tikras vegetaras. Jis – hinduistas, o ji – katalikė, bet, nepaisant to, pora puikiai sutaria. Jie kartu beveik 11 metų, tik vaikų neturi.

Rima dažniausiai lydi vyrą jo kelionėse. Ir šįkart į Lietuvą ji atvyko kartu. Ji iš vyro perima dalį organizacinių rūpesčių, tvarko dokumentus. Be to, keliaudami jie paprastai apsistoja nedideliuose apartamentuose, ir žmona gamina vyrui valgį.

Beje, Arjunui patinka įvairūs lietuviški bulvių patiekalai, o jam labai keistas ir nepatikęs patiekalas – šaltibarščiai. Dar jam atrodo, kad Lietuvoje pernelyg daug saldumynų, o pasiilgsta prieskonių įvairovės.

Jo Zodiako ženklas – Liūtas, o žmonos – Svarstyklės. Pagal vakariečių supratimą šie ženklai vienas kitam nelabai tinka. Tačiau Arjunas paaiškino, kad pagal vedų astrologiją, kuri mažumėlę skiriasi nuo vakarietiškos, kalbant apie poros suderinamumą reikėtų daugiau dėmesio kreipti ne į Saulės, o į Mėnulio ženklus. Pagal šiuos ženklus jie su žmona vienas kitam puikiai tinka.

Ar astrologas nuolat tikrina, ką jam žvaigždės lemia ateinančiai dienai? Jis sakė: „Kai kas turi būti palikta Dievo valiai, tad kiekvieno savo žingsnio prie žvaigždžių nederinu. Tiesiog esu pažiūrėjęs, kad ateinantys keli mėnesiai man bus neblogi. O kai turiu priimti rimtą sprendimą, išsiruošti į ilgą kelionę ar panašiai, būtinai pasitikrinu, ar laikas tinkamas.“

Pašnekovas pridūrė, kad ateities pranašavimas sau ar artimiesiems – subtili tema, nes gali į situaciją reaguoti emocingai ir suklysti. Kaip gydytojui būtų nelengva gydyti save ar savo šeimos narius, taip ir jis, norėdamas konsultacijos sau ar artimiesiems, kartais kreipiasi į kolegas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.