5 Zodiako ženklai su pačiu sunkiausiu charakteriu

Kiekvienas žmogus individualus ir nepakartojamas. Tačiau to paties Zodiako ženklo atstovams būdingi bendri patys ryškiausi bruožai, kuriais juos apdovanojo globojantis žvaigždynas.

 Astrologų nuomone, penki Zodiako ženklai pasižymi nepakenčiamu charakteriu.<br> 123rf nuotr.
 Astrologų nuomone, penki Zodiako ženklai pasižymi nepakenčiamu charakteriu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2018, 1:29 PM, atnaujinta Jun 7, 2019, 11:29 AM

Astrologų nuomone, penki Zodiako ženklai pasižymi nepakenčiamu charakteriu, šiurkščiomis manieromis ir nesugebėjimu kontroliuoti savo emocijų.

1 vieta – Skorpionas

Skorpionai užėmė pirmąją vietą be ypatingų pastangų. Jų temperamentą pagrįstai galima pavadinti sunkiu, o kartais net piktybišku. Negailestingas požiūris į pasaulį, pagardintas stipria savimeile ir kerštingu būdu, sukuria sprogstamąjį užtaisą. Neatmestina galimybė, kad kurdami atominę bombą Skorpionų tik paprašė įpilti truputėlį savo charakterio.

Pastoti kelią tokiam Zodiako ženklui pavojinga. O užmegzdami su jais draugiškus, dalykinius ar romantinius santykius jūs bet kuriuo atveju sutiksite su vergiškomis sąlygomis, patekdami į jo saldžią nelaisvę.

2 vieta – Avinas

Antroje vietoje išdidžiai ir savimyliškai įsitaisė Avinas – pats impulsyviausias Zodiako ženklas.Jie sugeba tai, kas kitiems neįveikiama: jie sėkmingai griauna viską, ką statė keletą metų. Ar tai bus namai, ar santykiai, ar verslas – Avinams vis vien. Jeigu jų kažkas netenkino, tai tegul eina velniop.

Jiems netrūksta užsispyrimo siekti tikslo, kartais net iki absurdiško lygio. Ugnies ženklas su malonumu ir uoliu atkaklumu tiesiogine to žodžio prasme brausis per sienas ir per galvas. Artimiems žmonėms yra svarbi sąlyga: visada pripažinti, kad Avinas teisus, net jeigu jis neteisus.

3 vieta – Dvyniai

Finalininkų trejete atsidūrė ženklas, kuris praktiškai niekada negali apsispręsti. Dvyniai, nuolat ieškantys savęs, savo gyvenimo palydovo ir gyvenimo prasmės, yra stebėtinai sudėtingo charakterio. Jie stulbinantys, bendraujantys, bet pernelyg kaprizingi ir apsėsti savojo „aš“.

Kylančius sunkumus Dvyniai sutinka abejinga širdimi. Jiems visai nesunku ko nors atsisakyti. Aplinkinių nuomonė jiems – tuščias garsas. Kai ko nors siekia, jie žiaurūs ir egoistiški, o jų klasta beribė. Gyvenimas šiam Zodiako ženklui – šachmatų lenta, kurioje jie nuolat nugali.

4 vieta – Vandenis

Vandenis užima ketvirtąją vietą tarp sudėtingiausių Zodiako ženklų. Šie žmonės gana malonūs, draugiški ir bendraujantys, bet juos domina tik jų pačių nuomonė ir jų asmuo.

Publikos ir garbės mėgėjai ramiai pateisina save, suversdami kaltę kitam žmogui, net jeigu už tai gresia mirties bausmė. Vandeniai nemato nieko blogo, jeigu rodys save vien tik iš gerosios pusės. Ambicingi, bet pernelyg emocingi. Jausmų uraganas kartais nubloškia juos nuo apgalvoto ir patikimo gyvenimo kelio.

5 vieta – Ožiaragis

Ožiaragiai tvirtai stovi penktojoje pozicijoje ir neužleis jos niekam, turėdami tokį sunkų ir nepalenkiamą charakterį. Tai visiškai neišjudinami žmonės. Kalbant apie užsispyrimą, visi Zodiako ženklai nusileidžia Ožiaragiui.

Dėl savo ambicijų jie kelia griežtus kriterijus rinkdamiesi gyvenimo draugą, mylimą žmogų ir dalykinius partnerius. Tiesiog šiaip sau šis ženklas su jumis nebendraus, pirmiausia reikia pelnyti jo pagarbą. Sunku tiems žmonėms, kurie įsimylėjo Ožiaragį. Telieka palinkėti kantrybės, drąsos ir didelės tvirtybės.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų birželio 6 dieną.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo