6 Zodiako ženklai, kurie pavojingi kai tyli

Egzistuoja 6 Zodiako ženklai, kurie niekada nebus iki galo atviri ir visada nešiosis savyje kokią nors paslaptį. Nepaisant lengvo bendravimo jie gana uždari, ir aplinkiniai dažnai jų nesupranta. Jų tyla dažnai yra pavojinga. Štai šie ženklai.

 Jų tyla dažnai yra pavojinga. <br> 123rf nuotr.
 Jų tyla dažnai yra pavojinga. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2018, 2:24 PM

Dvyniai

Po šiuo ženklu gimę žmonės, viena vertus, yra maksimaliai bendraujantys, kita vertus – nesuprasti ir uždari. Dvyniai užsisklendžia, kai jiems grasina, net tai jiems skausminga, nes jiems patinka apšnekėti problemas.

Nori kalbėti slopinimas prieštarauja jų prigimčiai, bet jie akimirksniu nutyla, jeigu jų niekas nesiklauso. Jie lengvai pasiduoda ir nemėgsta aktyviai už ką nors kovoti. Nepaisant viso emocingumo ir draugiškumo Dvyniai linkę ginti save ir, kad išgyventų, renkasi mažiausio pasipriešinimo kelią. Ir kartais šis kelias reikalauja būti uždaram.

Vėžys

Jeigu Vėžys užsisklendė ir tyli, greičiausiai jam skauda ir jis jaučiasi nekomfortiškai. Jis visada viską išgyvena viduje, tyliai ir nekalbėdamas. Vėžys nori, kad jį supantys žmonės būtų laimingi, kad viskas klostytųsi teisingai, o kai to nėra, jis pernelyg skausmingai virškina kiekvieną situaciją. Vėžys suvokią šį pasaulį kaip savo vienintelę atsakomybę. Jis labai dažnai pasineria į tylų stebėjimą ir trokšta, kad niekas ir niekada jo netrukdytų.

Svarstyklės

Svarstyklės iš paskutiniųjų stengiasi būti nepriklausomos ir jaučia būtinybę ginti savo ribas bet kokia kaina. Jeigu jūs nesugebate atpažinti, ką iš tiesų jaučia šis ženklas, vadinasi, jis perėjo į uždarumo režimą ir nelabai nori demonstruoti savo emocijas. Svarstyklės kartais nori pabūti vienos, apsigaubti paslapties šydu ir tiesiog su niekuo nebendrauti pernelyg asmeniškais ir giliais klausimais.

Skorpionas

Tipišką Skorpiono požiūrį galima išreikšti fraze „aš su tuo niekaip nesusijęs“. Šis ženklas žino, kad jo tikroji jėga slypi ne tame, apie ką jis kalba, o tame, ką jis slepia. Skorpionas – neypatingai tylus žmogus, bet jis visiškai uždaras ir apsisaugojęs iš visų pusių. Jo tylėjimas visada jam suteikia tam tikrą pranašumą. Tiesą sakant, Skorpionas naudoja savo uždarumą kaip instrumentą, kad nepastebimai manipuliuotų žmonėmis.

Šaulys

Šauliai gali būti šilti, kaip saulė vidurdienį, ir šalti, kaip Arkties ledynas. Tai, kas verčia jus tapti šaltais ir tyliais – tai įtarimas, kad juos išduoda arba jiems meluoja. Komunikabilus pašnekovas akimirksniu užsisklęs, jeigu jūs jam kuo nors nepatiksite. Šie žmonės sugeba būti nepalenkiami ir žiaurūs. Vos vienas nenuoširdus judesys iš jūsų pusės, ir jūs būsite išmesti iš Šaulio gyvenimo be jokių šansų sugrįžti. Taip, Šauliai moka užsidaryti, tylėti ir būti labai paslaptingi.

Vandenis

Tylus, tylus Vandenis visada kažką rezga. Nebandykite priartėti prie šio ženklo žmonių – jų tylėjimas visada veiks kaip apsauginis skydas tarp jūsų. Vandeniai nemato žodinio bendravimo galios, nors tai nereiškia, kad jie nesugeba savęs išreikšti. Jie sugeba perteikti savo slaptas mintis būdais, kurie padarys daugiau žalos, nei ištarti žodžiai. Vandenių tylėjimas – tai grėsmė ir pavojus. Tai reiškia, kad jie kažką rezga, galvoja, projektuoja ir ruošia. Jais neverta pasitikėti, ypač, kai jie perėjo į tylos režimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.