Kaip sunervinti kiekvieną Zodiako ženklą

Polinkis dėl visko jaudintis ir nervintis daugelio laikomas įpročiu. Kai kurie tai daryti išmoksta labai anksti ir šio kenksmingo įpročio neatsisako iki pat gyvenimo galo, kitiems nervus tenka raminti vaistais ir kitomis priemonėmis, o dar kitiems nervingumas perauga į smurtą, nevaldomą elgesį.

 Mus nervina nevienodos situacijos.<br> 123rf nuotr.
 Mus nervina nevienodos situacijos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-04 12:25, atnaujinta 2018-07-04 13:41

Kiekvienas mūsų su nervintis verčiančiomis situacijomis tvarkomės skirtingai. Ir mus nervina nevienodos situacijos. Kokios? Jas atskleisti padės Zodiako ženklas.

Avinas

„Palauk, kas tu toks? Niekada anksčiau apie tave negirdėjau“. Jei kas nors demonstruoja abejingumą, Avinui pakanka, kad jis imtų nervintis ir abejoti pačiu savimi.

Jautis

„Būk čia šiuo konkrečiu laiku, gerai? Ir nevėluok“. Jaučiams itin sunku būti punktualiems, tad jei kas nors pabrėžia, jog susitikti būtina tam tikru laiku, šie tobulumo visame kame siekiantys žmonės iš visų jėgų stengsis, kad tik nevėluotų, o jei netyčia atsidurs automobilių spūstyje, staiga jų galvoje užvirs tikrai nemalonios mintys.

Dvyniai

„Sprendimo man reikia dabar“. Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės mėgsta atidėlioti savo darbus. Laimingiausi jie jaučiasi tuomet, kai nereikia priimti sprendimų, o jei kas nors verčia juos kažką daryti, nervingi Dvyniai tampa nesuvaldomi.

Vėžys

„Gali tekti šiek tiek pakeliauti“. Žinia, jog teks praleisti kelias dienas ne namuose, Vėžius tiesiog varo iš proto. Nepažįstama aplinka yra tai, kas priverčia juos nervintis.

Liūtas

„Man jie patinka labiau nei tu, apgailestauju“. Jei kas nors atstumia šį žmogų, jis tampa tikru nervų kamuoliu, ima abejoti bet kokiais savo sugebėjimais. Geriausiai Liūtai jaučiasi būdami pirmi, tačiau jei kas nors užima šią vietą ir juos pakeičia, taip pat greitai pakinta ir pačių Liūtų emocinė būsena.

Mergelė

„Man atrodo, aš laimėsiu“. Niekada nesakykite Mergelei, jog jums sekasi, kadangi jų vidinis nervingumas bus panaudotas jums pakenkti. Mergelėms patinka menkinti žmones, tad jei tik parodėte, jog ėmėte pasitikėti savimi, jos susinervina ir pratrūksta.

Svarstyklės

„Aš apie tave kai ką girdėjau“. Šiems žmonėms be galo nepatinka mintis, jog kažkas apie juos šneka jiems už nugaros. Jei ėmė sklisti gandai, Svarstyklių atstovas tuojau pat susinervins.

Skorpionas

„Šiandien jaučiuosi išties puikiai“. Būdami šalia Skorpiono niekada nesakykite, jog jaučiatės gerai arba kad jūsų gyvenimas šiuo metu eina tinkama linkme. Po šiuo Zodiako ženklu gimęs asmuo džiaugiasi kitų nesėkmėmis, tad jeigu vos tik jums prabilus apie gerą savijautą Skorpionas jos nepakeičia į blogą, jis tampa labai nervingas.

Šaulys

„Neturiu jokių planų“. Niekas taip nenervina Šaulio, kaip sustingimas. Šie žmonės visuomet turi turėti planą, o be jo jie jaučiasi lyg nesavi.

Ožiaragis

„Negaliu rasti“. Tvarka ir organizuotumas yra šio Zodiako ženklo ypatingos savybės, tad jei kas nors atsiduria ne savo vietoje ar dingsta, Ožiaragis tampa tikru nervų kamuoliu.

Vandenis

„Prašau gerbti mano norus, ačiū“. Iš prigimties maištingi Vandeniai nemėgsta, kai kiti už juos priima sprendimus. Jie daro tai, ką nori, mąsto taip, kaip nori, o jei kas nors bando jiems nurodinėti, jie ima nervintis.

Žuvys

„Negaliu to padaryti“. Labiausiai Žuvis iš vėžių išmuša pasikeitę planai. Jei ne viskas vyksta pagal jų planą, šio Zodiako ženklo atstovai ima nervintis ir netgi gali pravirkti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.