7 mirtį pranašaujantys sapnai

Sapnai – paslaptingi ir gana tikroviškai atrodantys mūsų pasąmonės piešiniai, kurie kartais nustebina, kartais prajuokina, o kartais ir išgąsdina ar net padeda iš anksto numatyti, kas gali nutikti ateityje. Taip, šį kartą pakalbėsime apie sapnus, kurie gali pranašauti mirtį. Tikėti tuo ar ne – jūsų pasirinkimas.

 Tikėti tuo ar ne – jūsų pasirinkimas.<br> 123rf nuotr.
 Tikėti tuo ar ne – jūsų pasirinkimas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2018, 12:26 PM, atnaujinta Jul 20, 2018, 12:37 PM

Dievo sunaikinimas

Nepaisant išpažįstamos religijos ar įsitikinimų, manoma, jog Dievas yra mūsų gelbėtojas. Jis taip pat yra visos gyvybės žemėje kūrėjas, saugantis mus nuo blogio ir padedantis pačiose sunkiausiose gyvenimo akimirkose.

Dievo, kad ir kokį tikėjimą išpažįstate, mirtis sapnuose reiškia pačios kūrybos sunaikinimą. Nereikia nė sakyti, kad toks nemalonus sapnas tikrai nereiškia kažko džiugaus ir gali pranašauti mirtį artimoje aplinkoje.

Sėdėti kapinėse ar ant kalno ir vienam kažką gerti

Realybėje lankyti kapines, sėdėti ant kalno ar vienam kažką gerti tikrai nėra blogai, tačiau kiek kitokią prasmę šis vaizdinys įgauna tada, kai jį sapnuojate. Taip pasąmonė bando pranešti apie laukiančią nemalonią vienatvę.

Nuo senų senovės tikima, jog sėdėjimas kapinėse ar ant kalno vienam yra labai blogas ženklas. Tai – sielos izoliacijos nuo aplinkinio pasaulio požymis, kuris įvairiose kultūrose apibūdinamas kaip artėjančios mirties ženklas.

Migdyti kūdikį

Kūdikio migdymas – viena iš jautriausių užduočių gyvenime. Taip parodomas rūpinimas brangiausia dovana gyvenime, o jei šį veiksmą sapnuojate, tai reiškia gerovę. Tačiau jei jums miegant ir sapnuojant migdomą kūdikį jis ima verkti, susirūpinkite, nes tikrajame gyvenime aplink jus sklando tamsi jėga.

Verkiantis kūdikis simbolizuoja pirmykštę, pradinę baimę, apimančią tada, kai artėja pražūtis.

Juodi paukščiai

Sapne matyti juodus paukščius niekuomet nereiškė gero, nemalonius pojūčius jie sukelia ir realiame gyvenime. Varna, kranklys ar juodas grifas simbolizuoja tamsesnius gyvenimo aspektus ir įvairiose kultūrose yra laikomi mirties nešėjais.

Tikima, jog šie mirties nešėjai sustiprina baimės jausmą, o pamačius juos savo sapnuose ne vieną žmogų aplanko mirtis.

Krentantys dantys

Sveiki dantys – sveiko žmogaus požymis. Jie rodo, jog žmogus neturi rimtų sveikatos sutrikimų, yra pačiame žydėjime. Tačiau krentantys, silpnėjantys dantys tikrame gyvenime, kaip ir sapnuose, reiškia vis prastėjančią žmogaus sveikatą.

Jei tokį vaizdinį matote savo sapnuose, laukia katastrofa. Ji gali pasireikšti pačia įvairiausia forma, tad šio ženklo sapnais tikintys žmonės tikrai neturėtų ignoruoti.

Gyvatės

Kai kuriose kultūrose gyvatės yra laikomos išminties ženklu, o kitose jos yra smerkiamos. Tikima, jog šie gyvūnai yra tamsos pranašai, ir daugelis jų sutikti savo kelyje tiesiog nenori.

Gyvačių pasirodymas sapnuose – nelaimės ženklas, mat jos neša mirtį ir sunaikinimą.

Vis pasirodančios tamsios figūros

Besikartojantys sapnai, kuriuose sutinkamos tamsios, neaiškios figūros, yra ženklas, jog mūsų siela bando pranešti labai svarbią žinią. Jų nuolatinis pasirodymas, kaip tikima, reiškia skubiai artėjančią ir neišvengiamą nelaimę.

Pasislėpusi, bet matoma tamsi figūra, vilkinti apsiaustą ar nuometą, yra su mumis bendraujančios mirties ženklas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.