Sunkiausio charakterio vyrai pagal Zodiako ženklą

„Sunku pratybose, lengva mūšyje“ – kai kurių vyrų gyvenime ši formuluotė nepritaikoma, nes su jais sunku visada – tiek draugystės fazėje, tiek bendrame šeimos gyvenime. Štai Zodiako ženklų reitingas, pradedant vyrais, keliančiais mažiausiai problemų, baigiant tais, kurie patys yra viena didžiulė problema.

 Kai kurie vyrai patys yra viena didžiulė problema.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie vyrai patys yra viena didžiulė problema.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2018, 4:56 PM, atnaujinta Jul 28, 2018, 6:16 PM

12 vieta – Dvyniai

Dvyniai gali iš viso nekelti problemų, o jų charakteris artimas idealiam. Bet svarbiausias „bet“ – stabiliuose santykiuose jie ne itin emocingi, ir tai gali rimtai viską gadinti. Juk neprašinėsite jų bučinių ir kitokių švelnybių? Ar prašinėsite? Na gerai, tai jūsų reikalas.

11 vieta – Jautis

Gana neblogas, pagal sudėtingumo lygį, ženklas – be ypatingų įmantrybių. Pagrindinis dalykas, kuris gali merginai labai nepatikti – Jaučio pomėgis išlaikyti atstumą. Ne, jis ne uždaras, bet prie savęs ilgai neprisileidžia. Kad taptum išties artimu Jaučiui žmogumi, teks apsišarvuoti kantrybe ir parodyti užsispyrimą. Atrodytų, viskas puiku, kalbatės iš širdies, bet jausmas, kad ne iki galo jį pažįstate, nedingsta? O, tai įprasta.

10 vieta – Žuvys

Iš tiesų Žuvys – labai nekonfliktiškas ir iš pirmo žvilgsnio lengvas ženklas. Bet kaip pažiūrėsi. Žuvų polinkis plaukti pasroviui gali išvesti iš proto bet kokią moterį, kuriai norisi ryškaus ir su charakteriu vyro. Ne, pamirškite. Tai ne apie Žuvis. Kažkokiu keistu būdu šį pasyvumą lydi fantastiška sėkmė: Žuvys, nieko nedarydamos, atsiranda reikiamoje vietoje reikiamu laiku, ir joms pasiseka. Ir jos priima šią sėkmę kaip savaime suprantamą dalyką. Ir tai dar labiau siutina.

9 vieta – Svarstyklės

Štai kur nesuprasi, ką jie iš tiesų galvoja. Šiandien vieną, rytoj kitą. Šiandien viena, rytoj... taip, deja, rytoj kita. Svarstykles reikia nuolat stebėti, o kur dar jų judrumas, domėjimasis viskuo, kas nauja. Smalsus Svarstyklių protas tiesiog zuja ieškodamas naujų įspūdžių, ir su juo gali būti labai įdomu – tol, kol tas smalsus protas nenuspręs, kad atėjo laikas išbandyti seksą trise.

8 vieta – Šaulys

Šauliai panašūs į Svarstykles, tik jie intelektualesni ir labiau pašėlę. Ten, kur Svarstyklės elgiasi kaip susižavėję (ir kartais žiaurūs) vaikai, perrinkinėdami žmones kaip žaislus, Šauliai įsižiūri, bet taip pat ieško sau ko nors įdomesnio. Be to, šio ženklo atstovai labai mėgsta rizikuoti, kuo tai bepasireikštų. Todėl ruoškitės visą laiką nervintis ir laukti įvairaus sunkumo laipsnio staigmenų – nuo „aš laimėjau milijoną!“ iki „aš viską praradau“.

7 vieta – Liūtas

Ženklas, labai juokingas savo požiūrio į save, mylimiausią, rimtumu. Vienų Liūtų atveju tai atrodo miela, kitų – baisiai siutina. Bet kuriuo atveju dozuokite savo ironiją jo atžvilgiu, o sarkazmą (žinote skirtumą? Nežinote? Verčiau sužinokite, pravers Liūto atveju) iš viso užmirškite. Ir teks priprasti prie solidumo, Liūtui tai labai svarbus momentas. Ne „žmona“, o „sutuoktinė“, o „nubėgti į parduotuvę“, o „išeiti pirkinių“, ne fotelis su nešiojamu kompiuteriu ant kelių, o „darbo vieta“ – nuo šiol tai bus jūsų realybė.

6 vieta – Skorpionas

Kaip bebūtų keista, žinomi niekadėjai Skorpionai pasirodo esantys ne tokie jau ir niekadėjai. Taip, jų sunkus charakteris, bet jie nelinkę jūsų kankinti niurzgimu ir pretenzijomis. Reikia prisiminti, kad Skorpionas linkęs į vidinę vienatvę ir pesimizmą, o taip pat neatleidžia išdavysčių, ir štai – jūs jau apsisaugojote nuo nemalonių staigmenų.

5 vieta – Avinas

Su juo neatsipalaiduosi. Avinai nuolat vertina savo palydoves, tarsi matuodami, ar jos jų vertos. Ir savo išvadų jie nepasako, dažnai slepia po mandagumo kauke. Bet prisikaupus kritinei masei Avinas jums pareikš, kad jūs: a) knarkiate, b) žiūrite „Moterys meluoja geriau“, c) mėgstate raugintus agurkus, taigi, atleisk ir sudie. Nors ne, jokių „atleisk“ iš Avino nesulauksite, tai jis greičiau lauks jūsų atsiprašymų – ir už „Moterys meluoja geriau“, ir už knarkimą, ir juo labiau už nusikalstamą aistrą raugintiems agurkams. Prie viso šito pridėkite periodiškus dirglumo priepuolius, per kuriuos jis išūš jums galvą labiau nei jūsų mama, ir nusipiešia tiesiog nuostabus paveikslas.

4 vieta – Mergelė

Mergelė, lyg iš tiesų būtų Svarstyklės, sudaryta iš prieštaravimų. Viena vertus – protas, kita vertus – nuobodumas ir tarkavimas. Arba štai: pakantus svetimoms silpnybėms, o pats įžeidus kaip vaikas. O kaip dera gebėjimas pažvelgti į save kritiškai ir kompleksai, vienas Dievas težino. Padėtį gelbsti sveikas požiūris į pasaulį (beje, neretai lydimas to paties nuobodumo ir pomėgio pamokslauti). Dar viena problemiška Mergelių vieta – patologinis pavydas ir nemokėjimas pasitikėti. Tai vėlyvų santuokų priežastis.

3 vieta – Ožiaragis

Labai savimyliškas ženklas, jo savimeilė yra viename flakone su subtilia siela. Kitiems Ožiaragiai kelia labai aukštus reikalavimus, o štai sau... Iš čia kyla jų pomėgis vaidinti prižiūrėtoją ir principų gynėją, bet jie nepakęs to paties savo atžvilgiu. Šio ženklo atstovai stengiasi susikurti kuo komfortiškesnius santykius – sau, ne savo antrajai pusei. Savo antrąją pusę Ožiaragis niekins ir kartais, kaip šeimininkas, pagirs. Užtat jį lengva palaužti. Tiesiog parodykite jam pasipriešinimą, ir pradžioje jis sukels audrą, po to, jei būsite atkakli, pradės verksmingai stebėtis. Po to įsižeis, o galiausiai suknerks.

2 vieta – Vandenis

Vandenis greitas, taip pat ir kurti nepakenčiamą atmosferą. Taip pat, kaip ir Ožiaragiai, Vandeniai aktyviai ūdys savo moteris, bet kiekvieną kartą to imsis su ugnele. Šio ženklo atstovai – tikri fantazuotojai, jie niekada nepakartos tų pačių pretenzijų ir taip puikiai vysto ginčo mizansceną, jog Woody Allenas gali trauktis iš režisierių.

1 vieta – Vėžys

Vyrams Vėžiams nepatinka: a) būti atsakingiems, b) būti atsakingiems, c) būti atsakingiems. Idealūs kandidatai į vyrus moterims, mėgstančioms viską spręsti savarankiškai, o vyrą laikyti ant pavadžio. Tiesa, Vėžiams tai patinka. Už jos kaip už mūro sienos – štai apie kokią moterį svajoja toks vyras. Ne, jam visai neskausminga visada būti antrame plane. Vienintelė vieta, kur pasireiškia jo charakteris – pavydint: Vėžys gali sukelti sceną, reikalaudamas išsamaus atsakymo „kur, su kuo ir kada“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.