Zodiako ženklas, kurį lengviausia įskaudinti

Kiekvienas žmogus turi savo požiūrį į pasaulį. Kai kurie žmonės yra pažeidžiami ir sentimentalūs – tokie žmonės viską ima labai giliai į širdį ir išgyvena dėl bet kokių smulkmenų. Bet yra tokių, kurių neįmanoma įskaudinti. Juos labai sunku kuo nors užgauti, net ir labai pasistengus.

 Tokie žmonės viską ima labai giliai į širdį ir išgyvena dėl bet kokių smulkmenų.<br> 123rf nuotr.
 Tokie žmonės viską ima labai giliai į širdį ir išgyvena dėl bet kokių smulkmenų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2018, 11:38 AM, atnaujinta Jul 30, 2018, 11:43 AM

Kaip elgiasi jūsų Zodiako ženklas, kai jį skaudina? Kuris ženklas pats pažeidžiamiausias?

Galbūt jau ir patys žinote atsakymą. Pirmoje vietoje šiame sąraše yra Vėžys. Šio ženklo atstovų siela labai trapi. Reikia atsargiai su jais elgtis ir rodyti taktą, nes Vėžiai labai pažeidžiami.

Įžeidūs ir kiti Vandens ženklai – Žuvys ir Skorpionai. Tačiau pastarieji, skirtingai nuo kitų, gali kelti grėsmę tiems, kurie juos įskaudino. Šis ženklas labai kerštingas, jie gali metų metus brandinti keršto planą, tad geriau be reikalo jų nepykdyti. Vėžiai ir Žuvys atlaidesni ir retai už blogą atmoka blogu.

Keistai reaguoja ir Avinas. Jeigu jį kas nors įskaudino, jis tampa impulsyvus ir sprogsta tokiu pykčiu, jog įžeidėjui ima drebėti kinkos. Tiesa, šis ženklas labai greitai atvėsta ir gali tęsti bendravimą su žmogumi, žinoma, jeigu tas nedavė į kojas.

Liūtus gali įskaudinti tai, kad juos niekina, neskiria deramo dėmesio, žemina jų privalumus. Tokiu atveju šio ženklo atstovai išbraukia tuos žmones iš savo gyvenimo.

Emocingi Šauliai įžeidėjui susprogdins smegenis savo pareiškimais ir santykių aiškinimaisis: verčiau šimtą kartų pagalvoti, nei ką nors sakyti šiam Ugnies ženklui.

„Žemiškieji“ Mergelė, Ožiaragis, Jautis ne taip dažnai įsižeidžia, kaip kiti. Bet jeigu kas nors sugebėjo juos užgauti, jie pasidarys su išvadas dėl to žmogaus, sureaguodami ne emocingai, o racionaliai.

Nepaisant viso Svarstyklių, Vandenių ir Dvynių lengvumo, su jais taip pat reikia būti atsargiems. Jie įžeidūs. O Svarstyklės net ir po daugelio metų nepamiršta, kaip jas įskaudino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.