Pora pagal Zodiaką: ką jūsų išrinktasis galvoja apie šeimą?

Santuoka – rimtas žingsnis. Todėl prieš susisaisant amžiams, verta žinoti, ar antroji pusė yra tinkama santuokai.

 Zodiako ženklas gali atskleisti jūsų partnerio tinkamumą santuokai.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Zodiako ženklas gali atskleisti jūsų partnerio tinkamumą santuokai.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-03 11:09, atnaujinta 2018-08-03 14:20

Portale „Yourtango“ aprašomas visų Zodiako ženklų tinkamumas vedybiniam gyvenimui. Gal ir sunku patikėti, tačiau asmens ženklas gali lemti išties daug. Kai kurių Zodiako ženklų atstovai yra lengvabūdžiai ir nepatikimi, kiti – priešingai, galintys suteikti saugumo.

Ar ruošiatės kurti ilgalaikius santykius, šeimą? Ar norite rasti tą vienintelį, kuris bus idealus santuokiniam gyvenimui? Jeigu norite patikrinti savo partnerio tinkamumą, tereikia žinoti jo Zodiako ženklą.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22 d.)

Ištikimas ir jautrus Vėžys į santykius žiūri rimtai ir jiems atsiduoda. Vėžiai savo antrąją pusę paverčia pasaulio centu. Susituokęs su šio ženklo atstovu žmogus gali laikyti save laimingiausiu žemėje.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19 d.)

Ožiaragis – per plauką nuo pirmosios vietos sąraše. Atsidavimas padeda jiems tapti tinkamais santuokai. Ožiaragio ženklo atstovai yra kryptingai orientuoti į šeimos kūrimą. Nors daugumą jų galima laikyti darboholikais, tačiau sukūrę šeimą jie ras būdų skirti jai pakankamai laiko.

Avinas (kovo 21 – balandžio 19 d.)

Atsakingąjį Aviną gal ir sunku suvilioti, bet tapus pora su juo galima jaustis saugiu visą gyvenimą. Avinai santuokos koncepciją priima ypatingai rimtai.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20 d.)

Svajingosios Žuvys – nuostabūs mylimieji. Savo namus jie kuria kaip svajonių pasaulį. Jų meilei materializuotis iš svajonių gali prireikti laiko, tačiau kai viskas tampa tikra, Žuvys atsiskleidžia ypatingu jausmingumu ir artumo palaikymu. Tai labai empatiški žmonės, kurie nepadarytų nieko, kas jus nuskriaustų. Todėl galite jais pasitikėti. Žuvys puikiai tinka santuokai kurti.

Jautis (balandžio 24 – gegužės 20 d.)

Užsispyręs, tradicines vertybes saugantis Jautis – itin ištikimas. Viskas, ko jums reikia, tai pritraukti jo dėmesį. Kai tą padarysite, Jautis užmegs su jumis ilgalaikius santykius.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20 d.)

Dvynių ženklo atstovai – šiek tiek neryžtingi. Tačiau jie jautrūs ir stengiasi suprasti kitų jausmus. Jeigu jus įsimylės Dvynys, sukursite santykius, kurie vėliau virs santuoka.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21 d.)

Paslaptingam ir aistringam Skorpionui reikia laiko, norint išlįsti iš savo kiauto. Tam padeda ir partnerio pastangos jį apžavėti. Skorpionai nemėgsta melo ir tuokiasi tik tada, kai šimtu procentų gali pasitikėti antrąja puse. Taigi, norėdami jų atsidavimo ir aistros, skatinkite tą pasitikėjimą bei nuolat išlaikykite mylimojo susidomėjimą.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21 d.)

Pašėlusį Šaulį gali būti sunku sugauti ir išlaikyti. Tačiau Šauliai – partneriai, su kuriais tikrai patirsite nuotykių.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22 d.)

Svarstyklėms svarbiausia balansas. Jos myli viską, kas gražu ir teikia vizualinį malonumą. Tačiau itin nemėgsta konfrontacijos ir prieštaravimo, todėl joms tinka tik diplomatiški partneriai.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22 d.)

Praktiškoji Mergelė yra pernelyg nepriklausoma, kad išsirinktų vieną partnerį ir su juo tuoktųsi. Tačiau jei turėsite užtektinai kantrybės, galite reikalus pakreipti savo naudai. Kai Mergelės ženklo atstovas galiausiai ryžtasi įsipareigoti, santykiai tęsiasi amžinai.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22 d.)

Liūto gyvenimas sukasi aplink jį patį. Šio ženklo atstovai mėgaujasi dėmesiu. Santuoka įmanoma, jeigu jums pavyks pavogti jų dėmesį sau ir išlaikyti iki pasirašant dokumentus. Tada ir likusį gyvenimą gyvensite ramiai.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18 d.)

Nerūpestingą Vandenį sutramdyti sunkiausia. Jis mėgaujasi vienatve ir nėra iš tų, kurie lengvai pakliūtų į santuokos spąstus.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.