Kaip skirtingų Zodiako ženklų atstovai elgiasi, pasiųsti velniop

2018 m. rugpjūčio 5 d. 12:01
Lrytas.lt
Pasiųsti žmones kur nors toliau kartais pavojinga sveikatai ir nervams. Sužinokite, kaip skirtingų Zodiako ženklų atstovai reaguoja į tokius pasiuntimus.
Daugiau nuotraukų (1)
Avinas
Eina „kur nors toliau“ oriai, tylėdamas ir piktas, tvirtu žingsniu ir išdidžiai ištiestais pečiais.
Jautis
Jautis paklaus: „Tai yra, kaip suprasti?“ „Kur toliau?“ Po to visiems būtinai prisiskųs, kad jį pasiuntė, bet galų gale visgi nueis, liūdnai purtydamas galvą ir po nosimi besiskųsdamas gyvenimu.
Dvyniai
Dvyniai ten iš viso neina. Neina, ir viskas. Bukai pasilieka ir žiūri į pasiuntusį su priekaištu akyse. Ir dėl to pasiuntusiam tenka eiti pačiam.
Vėžys
Vėžys linkęs išsiaiškinti, ar tikrai būtent jį pasiuntė. Jūs įsitikinę? Tiksliai? Ne, 100 procentų? Bet galiausiai vis tiek išdidžiai nueina.
Liūtas
Liūtas eina „kur nors toliau“, tarsi vykdydamas atsakingą užduotį. Kai nueis, būtinai atsiųs ataskaitą apie tai, kad viskas atlikta.
Mergelė
Mergelė skųsis ir verks. Tada dar verks. Tada dar. Tada neryžtingai pajudės nurodyta kryptimi, pakeliui sustodama dar paverkti. Nueina paprastai negreitai, bet garantuotai.
Svarstyklės
Svarstyklės pačios pasiųs pasiuntusįjį ir susidomėjusios į jį įsistebeilys. Jeigu pasiuntęs nenueis pats, Svarstyklės pasistengs jį įtikinti eiti kartu – juk dviese linksmiau.
Skorpionas
Skorpionas fakto, kad kažkas jį pasiuntė į kažkokias netolimas vietas, net nepastebės. Jis gyvenime turi kitų interesų, ir jūsų smulkios intrigos jo absoliučiai nejaudina.
Šaulys
Šaulius siųsti tenka labai retai, nes paprastai jie nudumia patys. Bet jeigu vis dėlto jums pavyko pasiųsti Šaulį, jis greitai ras jums geresnį pakaitalą.
Ožiaragis
Ožiaragis „kur nors toliau“ eina greitai ir ryžtingai, nesigręžiodamas ir nesiseilėdamas, bet po to būtinai atkeršyja. Mažų mažiausiai, labai pasistengia.
Vandenis
Vandenis eina „kur nors toliau“ su džiaugsmu, dainuodamas ir nesidairydamas. Į priekį su daina.
Žuvys
Žuvys tiesiog nueina. Patrauko pečiais, jeigu juos turi, ir nueina. Tik pamanyk, pasiuntė, būta čia ko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.