Labiausiai erzinančios kiekvieno Zodiako ženklo savybės

Vieni Zodiako ženklai jaučiasi labai pasitikintys savimi ar atkaklūs, kiti atvirkščiai – jaučiasi nesaugūs, lengvai keičia savo nuomonę. Ir vienos, ir kitos savybės gali aplinkinius smarkiai erzinti.

 Kiekvienas ženklas turi bent vieną iš proto varančią savybę.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Kiekvienas ženklas turi bent vieną iš proto varančią savybę.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2018, 11:57 AM, atnaujinta Aug 7, 2018, 12:02 PM

Avinas

Kai nori, Avino ženklo žmonės gali bendrauti labai piktai, bjauriai ginčytis. Paprastai jie išlieka ramūs ir susitvardę, bet jeigu kas nors Avinui pasirodys nepriimtina – jis to nenutylės. Ginčysis tol, kol laimės, nesvarbu, kokio pykčio ir bjauraus tono tas pareikalautų. Geriau jau Avino nesuerzinti.

Jautis

Jaučiai žymūs savo užsispyrimu. Jie laikysis savo pozicijos, kas benutiktų. Įsipareigojimų, kuriuos prisiima, Jautis neatsisakys. Tuo savo atkaklumu Jaučio ženklo atstovai gali net kiek erzinti. Geriau jau su jais bendrauti taikiai ir nesitaikyti užimti jų pasirinktos vietos.

Dvyniai

Dvyniai yra erzinančiai nenuspėjami. Nors turi ir daug dorybių, nenuspėjamumas tikrai gali gadinti aplinkiniams nervus. Jie gali atšaukti planus paskutinę akimirką, persigalvoti dėl susitarimų kada panorėję ir net nesiteiks paaiškinti, kodėl. Todėl planuojant ką nors su Dvynių ženklo atstovu lengviau bus tiesiog turėti omenyje, jog viskas gali pasikeisti.

Vėžys

Vėžio ženklo atstovai pasijunta nesaugūs dėl mažiausių dalykų. Nors ir neatskleidžia to pasauliui, tačiau nuolatinis jų patvirtinimo poreikis gali tikrai varginti artimuosius. Iš pačių mylimiausių Vėžiai reikalauja meilės ir svarbos patvirtinimo. Tuo jie išveda kitus iš pusiausvyros vien dėl savo komforto poreikio. Bendraujant su Vėžiu svarbiausia išlikti ramiam ir neprarasti kantrybės.

Liūtas

Iš esmės Liūtui sekasi viskas, ko šis nusprendžia imtis. Tačiau džiaugsmas sėkme gali virsti arogancija. Kadangi Liūto ženklo atstovai tvirtai įsitikinę nepaprastais savo talentais, jie nesivaldo girdamiesi. Taip pat kartais gali būti šiek tiek tuščiagarbiai ir paviršutiniški. Bendraujant geriausia ignoruoti jų aroganciją ir stengtis pažinti giliau slypinčią asmenybę.

Mergelė

Šio ženklo atstovai – perfekcionistai. Bandydami į vietas sustatyti menkiausias detales jie gali tikrai erzinti kitus. Mergelė linkusi viską organizuoti bei kreipti dėmesį net į smulkmenas, todėl su ja sunku drauge dirbti. Dažnai geriau tiesiog leisti, kad viskas vyktų kaip nori Mergelė, nei ginčytis.

Svarstyklės

Svarstyklės – pataikūniškos. Jų ženklo atstovai geriausiai jaučiasi, kai visi aplinkui jaučiasi laimingi. Tai – didžiausia jų silpnybė. Svarstyklės padarytų bet ką, kad patenkintų žmonių, kuriuos myli, poreikius. Šio ženklo žmonės itin diplomatiški, todėl galite niekada taip ir neišgirsti tiesaus atsakymo. Geriausia leisti jiems jaustis patogiai, padėti atsiskleisti, kad galėtų būti tikraisiais savimi.

Skorpionas

Tai labai motyvuoti žmonės. Jie itin reiklūs ir reikalaujantys daug dėmesio bei pastangų bendraujant. Aukšti jų standartai gali erzinti kitus. O įsitikinimas, kad yra visada teisūs, ir susirūpinimas pačiais savimi aplinkinius varo iš proto. Geriausia leisti jiems daryti, kas patinka, ir visada išlaikyti šiokį tokį atstumą.

Šaulys

Šauliai niekad nebaigia to, ką pradėję. Pirmyn juos veda vis nauja idėja, vis kitas planas. Tas, kuris priverčia mesti viską, ką veikė iki tol. Nors dažnai Šaulių idėjos atrodo puikios, erzina negebėjimas jas išpildyti. Geriausia tą negebėjimą turėti galvoje, kai skiriate Šauliui užduotį.

Ožiaragis

Įprastai Ožiaragiai gan drovūs ir laikosi tyliai, tačiau kartais gali tapti itin susireikšminusiais. Jie tikrai gerai žino, kokie yra ir ko nori. Erzina tada, kai ima perdėtai tuo didžiuotis. Prie žmonių, su kuriais jaučiasi artimi, Ožiaragiai atsiskleidžia ir pradeda save aukštinti. Geriausia juos priimti, kokie yra, užuot vertus vėl užsidaryti savyje.

Vandenis

Vandeniai garsėja savo paslaptingumu – tarsi gyventų už susikurto fasado ir niekada neatskleistų tikrojo „aš“. Labiausiai erzinanti jų savybė: tą akimirką, kai jau patiki pažinęs ir supratęs Vandenį, šis pasirodo visiškai priešingomis spalvomis. Geriausia nesistengti jų suprasti, o bendraujant atsipalaiduoti ir pasiduoti tėkmei.

Žuvys

Šio ženklo atstovai gyvena savo pasaulyje ir dažnai neturi aiškaus tikslo. Jie gali versti kitus laukti to nė nesuvokdami. Kartais Žuvys nuklysta į savo fantazijas ir nepastebi, jog yra ne vienos. Geriausia leisti joms svajoti ir pradėti kalbėti tik tada, kai šios atkreipia dėmesį.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.