Zodiako ženklai, kurių atstovės metams bėgant eina vis gražyn

Kiekviena moteris savaip graži, ne veltui jos kartais vadinamos dailiąja lytimi. Kai kurioms gamta stulbinančio grožio atseikėja nuo prigimties, tačiau yra tokių, kurių grožis atsiskleidžia su laiku. Yra moterų, kurių bėgantys metai ne tik neveikia neigiamai – atrodo, jie jas daro vis gražesnes ir elegantiškesnes. Štai tos laimingosios.

Gera nuotaika ir vidinė harmonija tikrai padeda atrodyti gražiai.<br>123RF.com asociatyvi nuotr. 
Gera nuotaika ir vidinė harmonija tikrai padeda atrodyti gražiai.<br>123RF.com asociatyvi nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2018, 12:46 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 4:12 PM

Ožiaragis

Šis ženklas – tikras Fortūnos numylėtinis. Tiesa, kol jo atstovės būna jaunos, bendraamžiams jos sudaro subrendusių, gyvenimiškos patirties turinčių moterų įspūdį. Jų akyse matyti jaunystei nebūdingas rimtumas. Realaus amžiaus ir dvasinės būklės konfliktas atsispinti Ožiaragės išvaizdoje.

Metams bėgant, kai to vidinio konflikto nebelieka, aplinkiniai pastebi, kad moteris Ožiaragė labai išgražėjo.

Vidinio žavesio jai prideda pasitikėjimas savimi. Sėkmė, kurios ji pasiekė darbe, puošia ne prasčiau nei brangenybės. Ji niekada nesistengia tyčia gundyti vyrų, bet turi kažkokios paslapties, kuri juos traukia.

Ožiaragė linkusi rengtis dalykiškai, santūriai, kas jaunystėje ne visoms moterims tinka, o metams bėgant tai jau atrodo gerai. Daug kosmetikos naudoti ji nelinkusi, tačiau ir be jos atrodo jaunai.

Be to, metams bėgant Ožiaragei darosi vis įdomiau gyventi, ji stengiasi padaryti tai, ko norėjo, bet nepadarė seniau, ir tai jai suteikia jaunatviškumo.

Svarstyklės

Paauglystėje mergina, gimusi po Svarstyklių ženklu, būna emociškai nestabili. Ji labai nerimauja dėl savo kūno pokyčių ir kartais mato savyje vien blogąsias savybes. Dėl vidinio konflikto, kuris kyla dėl to, kad ji yra simpatiška, bet savimi nepasitiki, ji atrodo blogiau nei galėtų atrodyti.

Metams bėgant ši moteris pradžioje intuityviai, o vėliau sąmoningai atranda savo aprangos stilių, geriau save pažįsta ir suvokia, kokios yra jos silpnosios pusės. Taigi tuomet, kai jos draugės jau nueina nuo podiumo, jos grožis tampa ryškesnis.

Svarstykles pradeda traukti mada, prabanga. Ši moteris sugeba taip pasirinkti drabužius ir aksesuarus, kad viskas dera tarpusavyje ir sukuria puikų bendrą vaizdą.

Be to, metams bėgant Svarstyklės tampa tikromis bendravimo su priešinga lytimi specialistėmis. Vyrai vertina jų švelnumą, subtilumą, geranoriškumą. Svarstyklės visuomet turi gerbėjų – telieka teisingai pasirinkti.

Vėžys

Paauglystėje šio ženklo atstovė būna šiek tiek kompleksuota, užsidariusi savyje, be to, ji labai greitai įsižeidžia. Nepasitikėjimas savimi trukdo jai atsiskleisti ir parodyti aplinkiniams visą savo grožį. O juk gamta apdovanojo ją švelniais, moteriškais bruožais, grakštumu.

Šios savybės atsiskleidžia metams bėgant, kai moteris išmoksta kontroliuoti savo emocijas, įgauna dvasinės ramybės. Pasitikėjimas savimi leidžia jai atsipalaiduoti ir suprasti, kad ją suprantis pasaulis nėra blogas. Būtent dvasinė ramybė suteikia šio ženklo atstovei žavesio.

Jos grožis nėra krintantis į akis. Jis labiau primena tekantį vandenį, į kurį norisi žiūrėti ir žiūrėti. Jos žvilgsnis kartais būna aštrus, o kartais – naivus.

Vyrus tarsi intuityviai traukia prie šios moters, jie apgaubia ją dėmesiu, o nuo šio ji dar labiau pražysta. Neretai šio ženklo atovės išteka už daug už save jaunesnių vyrų.

Be to, Vėžė rūpestingai renkasi drabužius, kurie jai suteikia moteriškumo, romantikos ir paslapties.

Mergelė

Mergelė – dar vienas ženklas, kurio išvaizda metams bėgant keičiasi ne į blogąją, o į gerąją pusę. Paauglystėje Mergelė – tai pilka pelytė, visai nesitengianti padaryti aplinkiniams įspūdžio. Jos moteriškumas atsiskleidžia vėliau nei kitų Zodiako ženklų.

Palengva Mergelės pasitikėjimas savimi padidėja, ji pradeda mylėti savo kūną ir supranta, kas traukia vyrus. Ji primena gėlės žiedą, kuris išsiskleidžia, kai kiti jau vysta.

Vėlai išryškėjęs Mergelės žavesys išlieka ilgai. Juolab, kad šio ženklo atstovė labai rūpinasi savo sveikata, stengiasi gyventi sveikai, o tai, suprantama, teigiamai veikia jos išvaizdą.

Be to, ji turi stiliaus pojūtį: rengiasi gana kukliai, paprastai, bet dailiai. Aksesuarus ir kosmetiką naudoja saikingai, bet tai jai netrukdo gerai atrodyti.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugpjūčio 13 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.