Marso linija: jei ją turite, per gyvenimą eisite buldozeriu

Marso linija, einanti paraleliai Gyvenimo linijai ir šiek tiek už ją plonesnė, kartais dar vadinama Gyvenimo linijos seserimi, taip pat Angelo sargo linija. Ji priklauso prie antraeilių linijų ir yra pavadinta pagal Marso kalvą, ties kuria prasideda.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2018, 12:36 PM

Tačiau šios linijos reikšmė anaiptol ne antraeilė – ji sustiprina Gyvenimo linijos reikšmę ir suteikia savo šeimininkui ypatingos jėgos.

Retai sutiksime žmogų, kurio delne Marso linija eitų palei visą Gyvenimo linijos ilgį. Dažniau ji atsiranda ties tam tikra Gyvenimo linijos atkarpa, taip savotiškai „pridengdama“ problemišką žmogaus gyvenimo laikotarpį.

Marso linija – vienintelė delno linija, neturinti neigiamų charakteristikų. Prie teigiamų savybių reikia priskirti padidintą energiją ir gyvybinę jėgą, materialinį ir profesinį augimą. Žmogus, turintis tokią liniją, per gyvenimą eina lyg buldozeriu, lengvai pasiekdamas visus savo tikslus.

Taip pat Marso linija suteikia papildomų jėgų nusilpus sveikatai, užklupus ligoms ir kritinėse situacijose, tuo pateisindama savo Angelo sargo linijos vardą.

Toks žmogus gyvenimo problemas ir negandas įveiks daug lengviau, nei dauguma aplinkinių žmonių, ir rečiau paklius į pavojingas ir sudėtingas gyvenimo situacijas. Atrodo, tarsi kažkokia nematoma jėga šiems žmonėms padeda išeiti iš kritinių situacijų nieko nepraradus.

Gyvenimo linijos papildymas

Marso liniją chiromantai nagrinėja kartu su Gyvenimo linija.

*Jeigu Gyvenimo linija plona ir trūkinėjanti, Marso linijos buvimas tokiame delne suteiks žmogui papildomos gyvybinės jėgos ir neleis vystytis negatyvioms tendencijoms.

* Jeigu Gyvenimo linija ryški ir gili, ryškios Marso linijos buvimas daro žmogų itin gyvybingu, ištvermingu ir energingu. Tokių žmonių neįmanoma sustabdyti kelyje į tikslą, nes jie trokšta veiksmo, nieko nedaro pusiau, taip pat nelinkę mesti to, ką pradėjo, pusiaukelėje.

* Jeigu Marso linija eina per visą Gyvenimo linijos ilgį, Marso jėga ir energija tokiame žmoguje bus nuolat, suteikdama jam apsaugą ir gindama nuo nemalonumų.

* Jeigu Marso linija gilesnė už Gyvenimo liniją, toks žmogus turi didelių vidinių rezervų, netgi nepaisant išoriškai netvirto kūno sudėjimo.

* Jeigu Marso linija plonesnė už Gyvenimo liniją, ji tiesiog atlieka papildomos linijos funkciją ir sustiprina savybes, būdingas Gyvenimo linijai.

* Jeigu Marso linija atsiranda vietoje, kur Gyvenimo linija pertrūkusi, chiromantai tai vadina Gyvenimo linijos „remontu“. Tokia linija padeda žmogui išvengti stiprių likimo smūgių ir gyvenimiškų nemalonumų bei permainų pasekmių, kuriuos reiškia pats pertrūkis. Jeigu Marso linija palaiko Gyvenimo linijos defektus, tai reiškia, kad pavojai nebus fatališki, ir už tai reikia dėkoti slaptai žmogaus gyvybinei jėgai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?