Jaudulys ir rizika: neištikimiausi Zodiako ženklai

Kas laikoma neištikimybe? Šia tema dažnai ginčijamasi. Vieni net švelnų flirtą su kitu laiko tam tikra moraline neištikimybe, tuo tarpu kitiems net girtos glamonės vakarėlyje atrodo tik nekalta linksmybė. Yra ir tų, kurie propaguoja poligamiškus ar atvirus santykius, o kiti priešingai – poroje nustato kuo tikslesnes ribas.

  Kai kurių Zodiako ženklų atstovai labiau linkę į neištikimybę.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
  Kai kurių Zodiako ženklų atstovai labiau linkę į neištikimybę.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2018, 12:16 PM, atnaujinta Oct 3, 2019, 4:53 PM

Kaip rašoma portale „The Daily Net“, kad ir kokio tipo žmogus būtumėte, savo poroje puoselėjate tam tikrus lūkesčius. Tik ar jie sutampa su jūsų partnerio?

Avinas – linkęs į neištikimybę

Avinui santykiuose reikalingi nuotykiai. Jeigu poroje jis pavargsta, pramogų ieškos kitur. Avinas iš jūsų tikisi staigmenų, todėl jei įklimpsite į rutiną jam santykiai greitai įsipyks. Avinas gali pradėti ieškoti kito žmogaus, kuris juos pralinksmintų ir išlaikytų susijaudinimą.

Jautis – gali būti išduotas

Iš visų Zodiako ženklų, Jautis mažiausiai linkęs į neištikimybę. Jis gali būti lojaliausias ir labiausiai atsidavęs mylimasis, kuris santykiams suteiks neįtikėtinai daug stabilumo. Jautis negalėtų susitvarkyti su visu neištikimybės krūvių ir emociniais sunkumais.

Be to, jis neturi noro palaikyti dvejus santykius vienu metu. Jautis gali būti toks ramus dėl esamų santykių, jog kils noras jį išduoti su žmogumi, labiau besistengiančiu dėl bendravimo ir romantikos.

Dvyniai – linkę į neištikimybę

Dvyniai niekada nėra tikri dėl to, ko nori. Jie gali persigalvoti ir dėl žmogaus, su kuriuo susitikinėja – dar net nesibaigus medaus mėnesio fazei. Jeigu nesate pakankamai stulbinantis ar norintis išbandyti naujoves, Dvyniai gali pradėti ieškoti žmogaus, kuris patenkintų jų nuolatinio jaudulio poreikį. Šis ženklas linkęs į poligamiją bei atvirus santykius.

Vėžys – gali būti išduotas

Vežys nori su partneriu jaustis mylimas, saugus ir norimas. Todėl desperatiškai įsikimba į mylimąjį, kad ir kaip stipriai šis stengtųsi atsitraukti. Savo perdėta meile ir artumo poreikiu Vėžys gali taip išvarginti, jog partneriui kils noras susirasti kitą, labiau lygiavertį mylimąjį.

Liūtas – gali būti išduotas

Nepaisant noro būti dėmesio centre, Liūtas yra stebėtinai ištikimas. Jis žino, kaip išlaikyti santykius šviežius ir įdomius. Liūtas linkęs į dramatizmą, todėl dėl menkiausios priežasties gali išprovokuoti karščiausius barnius. Nors konfliktai kyla ne iš neapykantos partneriui, visgi jie gali išvarginti mylimąjį ir nustumti jį į kito žmogaus glėbį.

Mergelė – linkusi į neištikimybę

Mergelė – tikra dvigubų standartų meistrė. Ji piktai kabinėsis kaskart partneriui vien pažvelgus į kitą, tuo pačiu megzdama slaptą romaną. Mergelė lengvai nusivilia mylimuoju, kuris neatitinka jų nerealistiško idealo, tačiau taip pat lengvai gali permiegoti su karštu kolega vien dėl karjeros privalumų.

Svarstyklės – gali būti išduotos

Svarstyklės yra labai mylinčios ir partneris tampa jų pasaulio centru. Nors natūralus Svarstyklių žavesys pritraukia kitų dėmesį ir flirtą, jos išlieka 100 proc. ištikimos. Deja, Svarstyklių partneris kartais jaučiasi nesaugiai, kadangi jos labai patrauklios ir dėmesio susilaukia nemažai. Todėl mylimasis gali būti neištikimas su kitu, labiau atitinkančiu jo lygį.

Skorpionas – linkęs į neištikimybę

Skorpionas garsėja tuo, kiek investuoja į santykius. Jis tiki esantis atsidavęs mylimasis. Vienintelė problema – Skorpionas nepaprastai priekabus bei kritiškas. Tad kai pradeda matyti partnerio minusus, praranda savo susikurtą idealą ir nedvejoja ieškodamas kito.

Šaulys – linkęs į neištikimybę

Šaulys yra tas, kuris išskiria šeimą, ardo santykius ir griauna gyvenimus, nes santykiuose ir seksualiniuose ryšiuose nesugeba jausti ribų. Šaulys nekenčia kontrolės ir jausmo, jog yra pririštas, todėl nedvejodamas miega su kuo nori. Jis trokšta įgyti daugybę patirties su skirtingais meilužiais.

Ožiaragis – gali būti išduotas

Ožiaragis labai kantrus ir ilgai stengiasi, norėdamas išlaikyti santykius. Partneriui jis gali pasiūlyti tikrą stabilumą. Tačiau sarkastiški Ožiaragio komentarai smeigia tiesiai į širdį ir atrodo žeminantys. Jie gali smukdyti artimuosius moraliai. Kai taip nutinka, mylimasis ima jausti Ožiaragiui priešiškumą ir ieško įdomesnių meilės galimybių.

Vandenis – linkęs į neištikimybę

Vandenis sunkiai nuspėjamas. Kai atsiranda galimybė būti neištikimam, jis pats nėra tikras, ką pasirinkti. Šio ženklo atstovą lengvą suvilioti išdavystei, kadangi jis dievina paslaptingumą ir naujas patirtis. Vandenis negalvoja, kokie pavojingi jo veiksmai iki tol, kol jau būna per vėlu.

Žuvys – gali būti išduotos

Nepaprastai emocionalios Žuvys pasiryžusios susisaistyti su bet kuo, kas parodys norą. Meilės santykiuose jos nepaprastai lėkštos ir saldžios. Tačiau emocinės Žuvų problemos partneriui gali būti pernelyg sudėtingos. Mylimasis pradeda Žuvis matyti kaip naštą, nuo kurios bėdų norisi kuo greičiau išsivaduoti kito glėbyje.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų spalio 21 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.