5 Zodiako ženklai, po kuriais gimę vyrai – moterų siaubas

Atpažinti tikrą niekšą pačioje santykių pradžioje labai sunku. Toks vyras meistriškai slepia neigiamas savybes po parodomojo dvasingumo ir žavesio skraiste. Tik praėjus tam tikram laikui išryškėja tikrasis niekadėjo veidas, bet jo melo auka jau būna spėjusi įsimylėti išgalvotą įvaizdį ir kenčia dėl neišvengiamo išsiskyrimo.

  Astrologai įspėja jautrias damas, kad prie kai kurių Zodiako ženklų vyrų verčiau nesiartinti. <br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
  Astrologai įspėja jautrias damas, kad prie kai kurių Zodiako ženklų vyrų verčiau nesiartinti. <br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2018, 10:49 AM, atnaujinta Oct 3, 2019, 5:14 PM

Astrologai įspėja jautrias damas, kad prie kai kurių Zodiako ženklų vyrų verčiau nesiartinti. Štai vyrai, kurie neabejotinai sudaužys jums širdį.

1 vieta – Vandenis

Jo žavesiui sunku atsispirti, bet nelaukite, kad romanas su juo vystysis pagal tradicinį scenarijų. Patys dažniausi priekaištai Vandenio adresu skamba taip: beširdis, bejausmis, sausas, egoistas. Jis iš tiesų laikosi nuošaliai net artimuose santykiuose. Jautrios prigimties moterims ryšys su juo tampa tikru išbandymu. Laisvę mylintis Vandenis gali dingti ir atsirasti, kai pats nuspręs, kad reikia, niekada nepagalvos apie kito žmogaus išgyvenimus. Viena vertus, jis nieko nelaiko šalia savęs, kita vertus, nesuteikia melagingų vilčių dėl laimingos bendros ateities.

2 vieta – Dvyniai

Vyras Dvyniai – klasikinis niekšas, kuris tiesiog naudojasi savo žavesiu. Jo susidomėjimas konkrečia moterimi greitai atsiranda ir taip pat greitai pradingsta. Šiandien jis gali jausti jums aistrą, o jau rytoj galvoti, kaip jūsų atsikratyti. Aktyviai naudojasi tuo, kad dailiosios lyties atstovės „myli ausimis“, žada joms aukso kalnus ir spalvingai piešia savo ateities planus. Dvyniai moka būti labai įtikinantys ir jais norisi tikėti. Problema ta, kad žodžiai dažnai prasilenkia su darbais. Bet jeigu pabandysite jiems ką nors prikišti, galiausiai pačios atsidursite silpnoje pozicijoje. Šie vyrai meistriškai moka įteigti savo oponentams kaltės jausmą.

3 vieta – Avinas

Bronza šiame reitinge atitenka nenuoramoms Avinams. Tipiškas šio ženklo atstovas – įsitikinęs seksistas ir savimyla egoistas. Jis gali be gailesčio sutrypti kito jausmus ir nė nesirinks žodžių, kad kaip nors sušvelnintų situaciją. Be abejo, moteris traukia jo vyriškumas, bet tik vienetams pavyksta priversti jį įsimylėti. Likusias jis traktuoja tiesiog kaip objektus maloniam laiko praleidimui. Avinui beviltiška pasakoti apie savo emocijas, jūsų ugningą prisipažinimą jis išklausys su abejinga išraiška, o tada eis užsiimti savo reikalais.

4 vieta – Žuvys

Vyras Žuvys baisus dėl savo neapsisprendimo ir neatsakingumo moters, jaučiančios jam stiprius jausmus, atžvilgiu. Niekada nežinai, kas jo galvoje, apie ką jis galvoja, kaip pasielgs kitą akimirką. Nors šio ženklo atstovas dažnai atrodo romantikas, jis gali elgtis kaip tikras niekšas. Jo pažadais negalima tikėti, o visus žodžius tikrinti.

5 vieta – Šaulys

Šį penketą užbaigia vyras Šaulys. Jo lengvabūdiškumas kartais stulbina, bet atlaidus požiūris į savo blogus poelgius moteris tiesiog siutina. Posakis „pažaidė ir numetė“ labai tiksliai apibūdina jo elgesio su priešinga lytimi modelį. Be to, šaulys absoliučiai nesuka galvos dėl to, kad kam nors galėjo sukelti dvasinį skausmą. Jo nejaudina nei ašaros, nei jautrūs prisipažinimai, nei sentimentai.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų spalio 24 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.