Zodiako ženklai, sugebantys geriausiai vadovauti kitiems

Turėti polinkį vadovauti nėra blogai. Nors žodis „viršininkas“ gali savyje slėpti ir menkinamąją prasmę, tačiau, bendrai paėmus, noras įsakinėti yra naudingas įvairiose gyvenimo situacijose. Kodėl?

 Žmonės, labiausiai atitinkantys „autoritarinį“ asmenybės tipą, žino, ko jie nori, to aktyviai siekia ir nešvaisto laiko apgavystėms bei kitų mulkinimui.<br> 123rf nuotr.
 Žmonės, labiausiai atitinkantys „autoritarinį“ asmenybės tipą, žino, ko jie nori, to aktyviai siekia ir nešvaisto laiko apgavystėms bei kitų mulkinimui.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2018, 10:18 AM, atnaujinta Oct 25, 2018, 11:12 AM

Žmonės, labiausiai atitinkantys „autoritarinį“ asmenybės tipą, žino, ko jie nori, to aktyviai siekia ir nešvaisto laiko apgavystėms bei kitų mulkinimui.

Astrologija mums gali pakuždėti, kurio ženklo žmonės savo tikslus stato aukščiau visko. Tad, daugiau negaišindami jūsų laiko, skubame praskleisti paslapties šydą.

Avinas

Avinai visada pasiekia tai, ko nori. Jie ne tik siekia būti geriausiais visose gyvenimo srityse, tačiau to paties reikalauja ir iš kitų. Dirbdami komandoje jie rūpinsis, kad ji veiktų kaip sustyguota. Jei visi reikalai būtų tvarkomi avinų, šiandien pasaulis būtų gerokai toliau pažengęs tobulėjimo kelyje. Ko gero, jie jau būtų išsiuntę žmones į Marsą...

Po šiuo ženklu gimę žmonės paprastai nelaikomi piktais. Tačiau patartina, trūkus Avinų kantrybei, nesimaišyti jiems po kojų, kadangi tokiu atveju iš jų gali sulaukti bet ko. Praradę savitvardą, Avinai gali žodžiais įskaudinti daugelį draugų ir taip prisidaryti rūpesčių. Vis dėlto, kiek nusiraminę, jie gailėsis ir prašys atleidimo. Mat turi gerą širdį.

Gimusieji po Avino ženklu yra drąsūs ir savimi pasitikintys. Jie gimę būti lyderiais. Tačiau jie turi keistą žymę ant kaktos! Tokie žmonės pasižymi stipria ir nepriklausoma asmenybe – ir to jie nevengia demonstruoti. Jie yra puikūs lyderiai. Šių dviejų dalykų derinys apsprendžia, kad Avinai nevengia problemų ir visų jų kelyje pasitaikančių kliūčių!

Svarstyklės

Svarstyklės neturi daug sugebėjimų vadovauti kitiems. Pagrindinis jų trūkumas – nepastovumas. Vis dėlto tai nereiškia, kad po šiuo ženklu gimę žmonės visiškai netinkami būti lyderiais. Jie jais būna, tačiau savotišku būdu. Kadangi Svarstyklėms rūpi viskas, kas susiję su grožiu ir tobulumu, jų vadovaujantis pradas labiausiai pasireiškia dailiosios kūrybos srityje, pavyzdžiui, organizuojant pilnametražinio filmo kūrimą ar planuojant vestuves.

Artimai Svarstykles pažįstantys žmonės žino, kad jos yra ramios, draugiškos, kantrios ir atviros. Tačiau tam tikrais atvejais su jomis reikia būti atsargiems, kadangi jos turi ir tamsiąją prigimties pusę, kurią, kai joms to reikia, nesvyruodamos parodo. Svarstyklės dažnai, pasijutusios nepatogiai, atsiriboja nuo artimiausių draugų rato ir akimirksniu tampa šaltos ir nepasiekiamos.

Svarstyklės iš visų Zodiako ženklų yra labiausiai linkusios bendradarbiauti. Jos yra visiškai racionalios ir teisingos. Tokių žmonių socialiniai gebėjimai yra tobuli. Dažnai ant Svarstyklių skruostų yra duobutės.

Mergelė

Deja, mergelėms jų vadovavimo būdas atneša tik blogybes. Jos nėra blogos, tačiau yra pernelyg kritiškos, ir tai sukelia nekokias pasekmes. Mergelės labai stengiasi nemenkinti ir neskaudinti savo pavaldinių, tačiau to išvengti joms ne visada pavyksta. Mergelės tiek įninka į kiekvieną atskirą detalę, kad paprastai užmiršta visumą. Kitu atveju, savo tikslus jos pasiekia ne mažiau puikiai nei kiti du minėti ženklai.

Po Mergelės ženklu gimę žmonės jaučia didelę pagarbą kitiems ir nepaprastai užjaučia kenčiančiuosius. Todėl jos yra labai geranoriškos. Be abejo, jei kas nors pernelyg giliai įsibrauna į jų reikalus ar asmeninį gyvenimą, Mergelės suirzta ir duoda suprasti, kad pyksta. Vis dėlto paprastai Mergelės tyliai kenčia. Mat joms nepatinka atviri ir rimti nesutarimai.

Žuvys

Žuvys vengia atvirai įsakinėti žmonėms. Jų valdymas reiškiasi mandagių pasiūlymų pavidalu. Žuvys pasižymi nepaprasta intuicija. Jos tiesiog permato jus kiaurai ir pasąmoningai žino, ką jūs veikiate. Tai yra išskirtinis šio ženklo sugebėjimas.

Daugelio žmonių požiūriu kai kurie Žuvų ženklo atstovai pasižymi nemaloniomis ypatybėmis. Kartais Žuvys blaškosi iš vieno kraštutinumo į kitą ir susikuria prieštaringų asmenybių reputaciją. Jos yra nenuspėjamos blogąja prasme. Kaip bebūtų gaila, gimusieji po Žuvų ženklu kitus dažniau nustebina savo blogais poelgiais, o ne geraširdiškumu ir mielumu. Dar daugiau, jie yra pagiežingi bei pikti ir dėl to prasikaltusiems gali užkurti tikrą pragarą.

Skorpionas

Skorpionai nori, kad viskas vyktų pagal juos. Jei mato, kad jų įsakymai vykdomi ne taip, kaip jie nurodė, jie neatlyš tol, kol nebus pasitaisyta. Būtina atkreipti dėmesį į Skorpionų pastabas, kadangi antrą kartą jie nekartoja...

Su Skorpionais susidūrę žmonės teigia, kad dauguma jų yra savanaudžiai ir neigiamos energijos pritvinkę asmenys. Pasijutę dėl ko nors nepatenkinti, Skorpionai pasišalina ir imasi užkulisinių intrigų. Kartais, Skorpionams supykus, geriau nuo jų laikytis atokiau, kadangi jie gali būti labai žiaurūs ir skaudinti visus aplinkinius, net ir tuo atveju, kai situacija jų niekaip neliečia. Po Skorpionų ramumu slepiasi bjaurumas. Jie nė kiek nesusvyruos atsisveikinti su tais, kuriuos laiko nevertais savęs. Pirmenybė – jiems!

Liūtas

Liūtai yra tokie vadovai, į kuriuos yra sudėtinga žvelgti rimtai. Jie nori vadovauti vedami savo išdidumo ir pasipūtimo jausmo. Jiems neužtenka būti dėmesio centre. Jie trokšta, kad juos garbintų. Nors Liūtams nesiseka vadovauti žmonėms, tačiau jie tiek daug kartų ir su tokiu dideliu pasišventimu bando tai daryti, kad galiausiai Liūtas nusipelno būti vadovauti linkusiųjų ženklų sąraše...

Liūto ženklo atstovai yra iš dalies nepastovūs. Priklausomai nuo nuotaikos, jie gali būti arba labai geranoriški arba, atvirkščiai, žiaurūs. Jiems siaubingai nepatinka žmonės, galvojantys priešingai nei jie, ir visų pirma mėgsta įrodinėti, kad pastarieji klysta. Liūtai pasižymi nepasotinamu valdžios troškimu. Kaip kokie diktatoriai jie siekia valdyti visus. Dėl mažiausio menkniekio gimusieji po Liūto ženklu pasirengę leistis į ilgiausius išvedžiojimus ir be jokio įspėjimo prieš ką nors nuteikti visą pasaulį.

Vandenis

Daugelio astrologijos žinovų nuomone, Vandenis yra pats maloniausias ir geranoriškiausias iš visų Zodiako ženklų. Po šiuo ženklu gimusiems žmonėms nepatinka beprasmiai ginčai. Nepatinka jiems ir vadovauti. Į pasaulį Vandeniai žvelgia teigiamai ir nusiteikę visus išklausyti. Nors kartais be jokio rimtesnio reikalo jie ima ir pakelia balsą. Tačiau būtų klaida juos laikyti nepavojingais kvailiais. Mat jei ko nors iš tavęs Vandenis norės, tai ir gaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.