3 Zodiako ženklai, mėgstantys ardyti svetimas šeimas

Zodiako ženklas gali atskleisti apie žmogų daugybę dalykų, netgi tai, ar jis linkęs svetimauti ir išskirti kitų šeimas. Tam tikri charakterio bruožai kelia ypatingą pavojų susituokusioms poroms. Tokiems žmonėms nieko nereiškia nuvilioti kito žmogaus antrąją pusę.

  Tokiems žmonėms nieko nereiškia nuvilioti kito žmogaus antrąją pusę.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
  Tokiems žmonėms nieko nereiškia nuvilioti kito žmogaus antrąją pusę.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2018, 1:32 PM, atnaujinta Oct 3, 2019, 5:19 PM

Štai šie Zodiako ženklai.

Skorpionas

Jų saugotis reikia labiausiai. Jie turi įgimto magnetizmo ir yra klastingos prigimties. Skorpionas labai linkęs įsimylėti ir jam reikia nuolat papildyti seksualinės energijos. Todėl šio ženklo atstovai neskirsto žmonių į susituokusius ir vienišus: taip daugiau potencialių partnerių.

Bet šiuos paslaptingų ir aistringų tipų varomoji jėga yra ne vien meilės badas. Skorpionai labai protingi ir išradingi. Jiems patinka pats svetimavimo žaidimas. Jei jaučia sadistinį malonumą, kai priverčia kitus leistis į neištikimybę. Tam Skorpionai įjungia subtilaus psichologo režimą, tyrinėja silpnąsias aukos puses.

Iš prigimties būdami manipuliatoriai Skorpionai puikiai susigaudo žmogiškojo elgesio plonybėse, moka paspausti reikiamus taškus. Jeigu žmogus kuo nors nepatenkintas savo pastoviuose santykiuose, Skorpionas iškart jam pateiks tai, ko jis trokšta, patenkins poreikį. Kaip patyrę dresuotojai jie pradžioje maitina auką, o tada pririša trumpu pavadžiu.

Šie jausmingi tipai tik žaidžia meilę, o iš tiesų jiems reikia valdyti žmogų. Totaliai kontroliuoti kiekvieną jo veiksmą. Į teisėtą varžovą jie nekreipia dėmesio: sutuoktinis ar sutuoktinė – tik apmaudi kliūtis. Skorpionams nieko nereiškia atsikratyti konkurento. O iš išgyventi susidūrus su stipriu ženklu praktiškai neįmanoma. Jeigu Skorpionas nusprendė ką nors nuvilioti, išgelbėti santykius gali tik persikėlimas į kitą šalį. O dar geriau – į kitą kontinentą.

Avinas

Ugnies stichijos atstovai pasižymi nepriklausomu charakteriu, laisva prigimtimi. Dėl to juos dažnai galima sutikti vienišus ir alkanus. Net ir būdami poroje jie lengvai ryžtasi neištikimybei. Dėl sportinio intereso.

Pavyzdžiui, impulsyvus Avinas lengvai užsidega pamatęs tinkamą kandidatūrą. Bet jis nemoka gudrauti ir regzti intrigų už nugaros. Jis veikiau atvirai flirtuos ir to nesigėdys. Vartys akis prieš portencialų partnerį, nekreipdamas dėmesio į to žmogaus antrąją pusę.

Avinai lengvai nuvilioja mylimuosius, veikia egoistiškai ir drąsiai. Toks atviras spaudimas traukia žmogų, žadina jo smalsumą. Vieną akimirką jis neatlaiko meilės atakos ir atsiduoda nugalėtojo malonei. O Avinui to ir reikia: jie įpratę būti čempionais.

Jų niekas nesustabdo – jokios etiketo normos ar moralinės dogmos. Jie prieina ir susipažįsta pirmi. Moterys gali pačios prabilti apie santuokos būtinybę, pasipiršti. Savo dėmesio objektui Avinai nepalieka pasirinkimo. Reikalauja kategoriško sprendimo: išsiskirti su ankstesne meile. Avinai yra negailestingi ir aistringi, rizikuojantys ir amoralūs – už juos pavojingesni yra tik Skorpionai.

Dvyniai

Oro stichija ne taip ir dažnai atlieka žalčio gundytojo vaidmenį, bet vienas Zodiako ženklas visgi tai gali. Apie Dvynių amoralumą negirdėję tik tinginiai. Šie dviveidžiai tipai lengvai pelno pasitikėjimą, randa bendrą kalbą su bet kokiu žmogumi. Bet priežastimi, dėl ko jie atakuoja susituokusią porą, tampa ne sportinis interesas (kaip Avinų atveju) ir ne valdžios troškimas (kaip Skorpionų atveju), o asmeninė nesėkmė meilėje.

Nusivylę Dvyniai tampa romantiškais dekadentais, pačiais paslaptingiausiais meilužiais pasaulyje. Jų nepasitenkinimas kyla iš pernelyg didelio ankstesnių partnerių idealizavimo. Jie patys savo vaizduotėje juos užkėlė ant pjedestalo, o po to patys ir nusivylė.

Todėl šiems tipams visiškai svetimas sentimentalumas ir gilus jausmingumas. Intelektualiai pasikaustę Dvyniai gali padaryti reikiamą įspūdį, įtikinamai meluoti, juodinti esamą savo aukos partnerį.

Jie geba net eiti prieš savo draugę ar draugą, jeigu pamanys, kad ji (jis) nepakankamai juos myli. Už jo nugaros flirtuos, pasakos pasakas, meistriškai reklamuos savo privalumus. Bet meile čia net nekvepia: tik išskaičiavimas ir nieko daugiau. Potencialiai Dvyniai jau pasirengę eiliniam nusivylimui. Pagal statistiką Dvyniai patiria daugiausia skyrybų.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų spalio 29 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.