4 Zodiako ženklai, turintys geriausią širdį

Mokslininkai nesutaria, ar gerumą galima laikyti įgimta savybe. Tuo tarpu astrologai turi tvirtą nuomonę: žvaigždžių poveikis čia neišvengiamas. Kaip gi kitaip paaiškinti, kad kai kurie Zodiako ženklai gali būti tik geri? Štai šie 4 ženklai.

  Mokslininkai nesutaria, ar gerumą galima laikyti įgimta savybe. <br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
  Mokslininkai nesutaria, ar gerumą galima laikyti įgimta savybe. <br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2018, 11:45 AM, atnaujinta Oct 31, 2019, 4:55 PM

Jautis

Gimusių po šiuo ženklu neįmanoma įtarti beširdiškumu. Priešingai, jų širdis tiesiog didžiulė. Jaučio jautrumas labai išsivystęs, kaip ir įgimta intuicija. Jautis visada atviras pasauliui, žvelgia į visus plačiai atmerktomis akimis. Bet naiviu jo nepavadinsi, nes žmogų saugo jau minėta intuicija. Tačiau gerumo jis turi jūrą. Ką ten jūrą – šio ženklo krūtinėje meilės visas vandenynas.

Jautis pasirengęs nesavanaudiškai padėti žmogui, vos tik šis paprašys. Ir tuo žmonės naudojasi. Kartais pernelyg. Apsimeta silpni, kad gautų nemokamą palaikymą. Todėl Jaučio artimiesiems reikia būti atidiems ir neleisti savo geriečiui visko išdalinti. Nes jis trūks, plyš, bet būtinai padės.

Vandenis

Jei bandytume išrinkti patį krikščioniškiausią Zodiako ženklą, juo neabejotinai taptų Vandenis. Jis pasirengęs iškęsti bet kokias kančias, bet neprarasti tikėjimo žmonija. Oro stchijos atstovas nuo vaikystės nepriima blogio. Jis tiesiog nenori su juo susidėti. Skirtingai nuo kerštingojo Skorpiono, Vandenis niekada nepakenks savo skriaudėjui. Jis greičiau atsuks kitą skruostą, kad žmogui „palengvėtų“.

Ir tai iš karto nuginkluoja. Atrodo, tarsi Vandenis tyčiojasi. Ar tiesiog silpnas iš prigimties. Bet ne, pats žmoniškiausias Zodiako ženklas geba duoti atkirtį, kaip ir visi. Bet tik kraštutinėje situacijoje. Paprastame gyvenime tai draugiški žmonės, tolerantiškai žiūrintys į visus be išimties.

Žuvys

Jeigu Zodiako ženklai turėtų savo firminius tostus, Žuvų iškilminga kalba skambėtų taip: „Tž taiką visame pasaulyje!“ Jos absoliučiai nesugeba kam nors padaryti blogo. Nekenčia nemeilės apraiškų bet kokia forma. Mėgsta tik šviesą ir šilumą. Skriaudėjams atleidžia, nes labiau už šios minutės naudą vertina pačius santykius. Lengvai leidžiasi į kompromisus, o ir pirmos skuba taikytis. Žuvų taktas kelia net nesutaikomų priešų pagarbą, kaip tai būna konkuruojančiame versle. Jeigu žmogus atvirai peržengia leistinas ribas, Žuvys su juo iš principo neturi reikalų. Kol nepasitaisys, labiausiai atjaučiančio ženklo kompanijos gali nesitikėti.

Taip pat Žuvims labai gerai išlieti savo širdį. Jos turi įgimtą gebėjimą gydyti segančią aurą. Todėl neretai turi labai daug draugų. Ir visi be perstojo bėga pas Žuvis su savo problemomis, nes jos gali su nuoširdžia užuojauta išklausyti, o taip pat padėti bet kuriuo paros metu. Ramiai praeiti pro kenčiančius žmones, benamius gyvūnus ir nukirstus medžius Žuvys negali. Būtinai sustoja ir pasiūlo savo pagalbą.

Mergelė

Šį Žemės stichijos atstovą lengva pažinti iš patiklaus žvilgsnio. Šis žmogus be galo tiki kitais, kol jie jo neįtikina priešingai. Būtent todėl Mergelės dažnai tampa sukčių aukomis. Intuiciją šis ženklas turi, bet ji išreikšta labai silpnai. Daug stipresnis atrodo jų vidinis stuburas. Mergelė tarsi iš prigimties turi tam tikrą humanistinį kodeksą: šis žmogus visada pasiruošęs padėti savo artimiesiems. Bet jeigu Vandenių ir Žuvų atveju šis ratas apima milijardus (pagal Žemės gyventojų skaičių), Mergelių atveju jis gana siauras.

Tuos, kurie nepraeina švaros testo, Mergelė visiems laikams išbraukia iš savo gyvenimo. Tai maniakinio švarumo ir ištikimybės ženklas su absoliučia atmintimi, todėl nuoskaudas atsimeta ypač ilgai. Jas užmiršta tik tuo atveju, jeigu gyvenime pasiekia nirvaną. O dar tai pats patikimiausias sutuoktinis ir verslo partneris. Mergelė taip pasiaukojančiai padeda mylimiems žmonėms, kad kartais atrodo, jog turi reikalą su angelu. Ir tai išties arti tiesos. Mergelės pilnos švento gerumo.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų lapkričio 5 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.