4 Zodiako ženklai, kuriems labiausiai pasiseks Geltonosios Kiaulės metais

Rytų horoskopas skelbia, kad kiekvieni metai būna sėkmingi tam tikriems Zodiako ženklams. Ateinantys 2019 metai vadinami Geltonos Žemės Kiaulės metais. Sužinokite, ar esate pačių laimingiausių ženklų sąraše.

 2019 metai vadinami Geltonos Žemės Kiaulės metais. <br> 123rf nuotr.
 2019 metai vadinami Geltonos Žemės Kiaulės metais. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2018, 12:52 PM

Jautis

Jaučiams 2019 metai atneš daug iš tiesų malonių akimirkų, ypač darbo ir verslo srityje. Metų pradžioje bus galima apgalvoti savo praeitį, nusimesti negatyvo naštą. Tačiau astrologai pataria Jaučiams nesiekti radikalių permainų – Visata pati įneš savo korekcijas į šio ženklo atstovų gyvenimą ir užves reikalingus mechanizmus.

Žvaigždės ir planetos 2019 metais išvaduos Jaučius nuo bereikalingų išgyvenimų. Tai bus labai ramus gyvenimo etapas, dirbti seksis tiek vienumoje, tiek komandoje.

Ateinantys metai bus geri dar ir tuo, kad žvaigždės pasistengs padėti Jaučiams išspręsti pačius svarbiausius jų gyvenimo klausimus.

Skorpionas

Skorpionų gyvybinė energija beveik visus 12 mėnesių bus dideliame pakilime. Tai nepalankus metas delsti ir tingėti: reikia kalti geležį, kol karšta. Meilėje ir darbe Skorpionų lauks sėkmė.

Planetų padėtis palankiai atsilieps šio ženklo atstovų finansams. Turėdami atliekamų pinigų jie ramiai leis juos ilgalaikėms investicijoms.

Meilėje Skorpionų laukia globalūs teigiami pokyčiai. Tai liečia ir vienišus žmones, ir tuos, kuria jau yra įsipareigoję. Jiems tereikia vengti nereikalingų konfliktų, kad aplinkiniai norėtų užmegzti su jais kontaktą, ir žmonės puls prie Skorpionų dėl jų įgimto magnetizmo.

Taip pat 2019 metais galima skirti laiko atsikratyti žalingais įpročiais, kurie blokuoja energiją. Tai liečia persivalgymą ir priklausomybes nuo viso kito, kas trukdo gyventi visavertį gyvenimą.

Liūtas

Liūtus taip pat labai palankiai paveiks žvaigždės ir planetos. 2019 metai bus labai palankūs darbui, verslui, namų reikalams, remontui ir nuosavybės įsigijimui.

Laikas pažymėtas dvasinio pakilimo, kuris padės Liūtams greičiau priimti nestandartinius ir tuo pačiu efektyvius sprendimus. Net tik finansiniai, bet ir meilės reikalai bus sėkmingi.

Visata numato Liūtui dialogą su aplinkiniais, bet tai nereiškia, kad energijos perteklių reikia švaistyti altruistiškiems potraukiams. Metų pradžioje ir pabaigoje Liūtams galima parodyti šiek tiek egoizmo, kad pasiektų geriausių rezultatų visuose reikaluose. Tik kai bus išspręsta viskas, kas iš anksto suplanuota, galima galvoti apie pagalbą kitiems.

Ypatingo pozityvumo 2019 metais Liūtams suteiks įvaizdžio pakeitimas.

Svarstyklės

2019 metais galima drąsiai užsiimti sportu. Svarstyklių kūnas sustiprės, taps ištvermingesnis.

Tai puikus laikas pradėti ir gimdyti vaikus, persikraustyti, pakeisti aplinką, įsigyti ilgalaikius pirkinius, o taip pat vestuvėms.

Žvaigždės vertins Svarstyklių gyvenimo džiaugsmą ir pozityvą, kuriuo dera dalintis su aplinkiniais.

Astrologai pataria demonstruoti ne atkaklumą, o tvirtumą. Dosnumo nereikia painioti su išlaidumu. Žvaigždės ir planetos padarys Svarstykles tvirtas ir stiprias, bet meilėje ir reikaluose svarbu suprasti, kad viskam yra ribos – nereikia sau kelti tokių užduočių, kurios aiškiai neįveikiamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.