5 didžiausi išdavikai pagal Zodiako ženklą

Kas iškyla prieš akis, kai išgirstame žodį „išdavikas“? Ko gero, Judas, įvykdęs pačią didžiausią žmonijos istorijoje išdavystę. Mokslininkai, tyrę Bibliją, apskaičiavo, kad Judas gimė balandžio 1-ąją, po Avino ženklu. Vis dėlto priimta manyti, kad Avinas nelinkęs į išdavikišką elgesį. Tai tik parodo, kad nėra taisyklių be išimčių.

 Šie ženklai vadinami dvilypiais ir yra linkę į išdavystę.<br> 123rf nuotr.
 Šie ženklai vadinami dvilypiais ir yra linkę į išdavystę.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2019, 10:22 PM

Astrologai ženklus skirsto į tris kvadratus, iš kurių vienas vadinamas mutabelinis (kintamas). Jam priklauso Dvyniai, Mergelė, Šaulys ir Žuvys. Šie ženklai vadinami dvilypiais ir yra linkę į išdavystę. Tačiau į didžiausių išdavikų sąrašą įtrauktas dar vienas ženklas, nepriklausantis šiam kvadratui.

Žuvys – jausmingas išdavikas

Ženklo simbolis – dvi žuvys, plaukiančios skirtingomis kryptimis. Žmonės, gimę po Žuvų ženklu, visą gyvenimą valdomi prieštaringų norų, pasižymi dideliu jausmingumu, dažnai pasiduoda svetimai įtakai, jiems būdingas proto lankstumas, išradingumas. Žuvys linkusios prisitaikyti prie kintančių išorinių aplinkybių, keisti savo įsitikinimus, prisitaikant prie permainų. Taip Žuvys gali ryžtis išdavystei, vadovaudamosi egoistiniais motyvais: kad sutvirtintų savo padėtį visuomenėje ar išspręstų savo problemas kitų žmonių sąskaita.

Kitas atvejis, kai Žuvys gali išduoti – stiprūs jausmai. Žuvys linkusios mylimuosius idealizuoti, nemato jų neigiamų savybių. Dėl meilės jos geba išduoti draugus, šeimą ir tėvynę. O po to Žuvys atgailauja, gailisi dėl padarytos išdavystės.

Dvyniai – lengvabūdis išdavikas

Dvynius dažnai vadina pačiu dviveidiškiausiu Zodiako ženklu, nes jie virtuoziškai keičia kaukes, klaidindami aplinkinius. Judrūs, lengvabūdžiai, veržlūs Dvyniai gali išduoti veikiami emocijų, nesusimąstydami apie pasekmes. Kuo nors susidomėję pernelyg plepūs Dvyniai gali tarp kitko išduoti svetimas paslaptis ir patys to nepastebėdami tapti išdavikais. Taip pat šio ženklo atstovams būdingas tam tikras principų ir kaltės jausmo dėl padarytos išdavystės neturėjimas. Po to Dvyniai puikiai suranda daugybę pasiteisinimų ir gali ne tik save, bet ir kitus įtikinti savo poelgio teisingumu.

Viena, ko jiems negalima prikišti – kruopščiai apgalvotos, suplanuotos išdavystės. Permainingi kaip vėjas Dvyniai negali ilgai saugoti ištikimybės vienam žmogui, nepakenčia asmeninio gyvenimo apribojimų. Neištikimybė – dažnas Dvynių palydovas.

Mergelė – apdairus išdavikas

Pedantiškos Mergelės kruopščiai tikrina savo poelgius, apskaičiuoja veiksmus keletą ėjimų į priekį, pasveria galimas išdavystės pasekmes. Ir, jeigu nauda bus akivaizdi, atliks negražų poelgį: pakiš kolegą darbe, niekšiškai atsikratys konkurento meilėje. Liguistas noras būti geresniems už kitus stumia šio ženklo atstovus į išdavikiškus veiksmus.

Mergelės mėgsta intrigas, tarp jų daug puikių politikų, o politikai nesibodi išduoti. Yra pasakyta: „Išdavystė – laiko klausimas. Laiku išduoti – vadinasi, numatyti“. Ir Mergelės naudojasi šiuo principu sau pateisinti, kaltės jausmas jų paprastai nekankina. Mergeles veda šaltas apskaičiavimas, asmeninės naudos siekis su minimaliomis pastangomis. Jos neturi įsitikinimų, o turi aplinkybes.

Šaulys – idėjinis išdavikas

Šauliai paprastai nelinkę į išdavystę ir niekšybes, bet jei išduoda, tai arba dėl idėjinių motyvų, arba tai bus spontaniški veiksmai, padiktuoti emocinės būsenos. Šaulys ryšis išdavystei tik būdamas giliai įsitikinęs, kad jo poelgis neatneš neigiamų pasekmių arba atneš globalią naudą.

O štai asmeniniame gyvenime veržlus Šaulys dažnai būna neištikimas, nes judrus ženklas greitai pavargsta nuo monotonijos ir leidžiasi ieškoti naujų įspūdžių. Jeigu Šaulys išdavė veikiamas emocijų, nesąmoningai, po to jis labai gailėsis, stengsis ištaisyti klaidą, išpirkti kaltę.

Vandenis – nestandartinis išdavikas

Vandeniai nepriklauso prie dvigubų, kintamų ženklų, jiems nebūdinga klasta, bet tarp jų gana nemažai išdavikų. Jiems būdinga nesirinkti priemonių siekiant iškeltų tikslų. Siekdami, ko trokšta, jie ryžtasi išdavystei. Ciniškas Vandenis nekenčia moralės normų, jo mėgstamas argumentas: „Tikslas pateisina priemones“.

Draugystė Vandeniui – abstrakti sąvoka: draugai retai gali tikėtis jo palaikymo ar bent paguodos žodžio. Greičiausiai Vandenis jiems tiesiog atsuks nugarą. Šio ženklo atstovai – blogiausi iš galimų gyvenimo palydovų. Iš visų jėgų vengia santuokos saitų, o šeiminiame gyvenime nuolat būna neištikimi, be atgailos ir apgailestavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.