3 Zodiako ženklai, kuriuos visada globoja angelas sargas

Kai kuriuos žmones visą gyvenimą lydi sėkmė. Ką jie bedarytų, jiems viskas sekasi. Tai susiję su tuo, jog jie turi ypatingą aukštesnių jėgų apsaugą.

 Paprastai apie šiuos žmones kalbama, kad jie yra tarsi po angelo sargo sparnu.<br> 123rf nuotr.
 Paprastai apie šiuos žmones kalbama, kad jie yra tarsi po angelo sargo sparnu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2019, 12:29 PM, atnaujinta Jan 25, 2019, 2:29 PM

Astrologai teigia, kad ypatingą aukštesnių jėgų apsaugą turi tik 3 Zodiako ženklai. Paprastai apie šiuos žmones kalbama, kad jie yra tarsi po angelo sargo sparnu.

Dvyniai

Tai tikri fortūnos numylėtiniai. Jiems viskas visada pavyksta lengvai ir greitai, o aplinkiniams belieka tik stebėtis dėl jų akivaizdžios sėkmės. O visa esmė ta, kad Dvyniai moka atsirasti „reikiamoje vietoje reikiamu laiku“.

Dvyniai praktiškai visada traukia dėmesį, o aukštesnės jėgos padeda, kad tinkami žmonės juos pastebėtų. Šio ženklo aplinkoje visada daug draugų. Jie pasirengę ateiti į pagalbą bet kurią minutę. Būtent todėl jie visas savo problemas ir sunkumus išsprendžia per trumpą laiką be ypatingų pastangų.

Mergelė

Visi Mergelės ženklo atstovai ypatingai darbštūs, tvarkingi, jie turi didelį norą laikytis taisyklių. Tikėtina, kad dėl šios priežasties jie gali tikėtis ypatingo apdovanojimo. Be to, jie turi gerai išvystytą šeštąjį pojūtį (intuiciją). Dėl to Mergelės išvengia keblių ir konfliktinių situacijų.

O taip pat likimas jas apsaugo nuo rimtų ir baisių gyvenimo aplinkybių. Bet jos ir pačios turi stiprią valią, padedančią gyventi ir nugalėti.

Šaulys

Pats pozityviausias Zodiako ženklas yra Šaulys. Ir sėkmė jam šypsosi kiekvieną dieną. Kad įgyvendintų bet kokią svajonę, jam apskritai nereikia maksimalių pastangų – ir be to viskas susiklosto kaip reikia. Kilus problemai ar konfliktinei situacijai jam visada padeda artimieji ir pažįstami.

Širdyje Šaulys – mažas vaikas, kuris visada laukia dovanų ir staigmenų. Ir aukštesnės jėgos išpildo šį jo norą. Šio ženklo atstovai visada žiūri į pasaulį pozityviai, o pasaulis atsako tuo pačiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.