Pagal Zodiako ženklą: kokia stichinė nelaimė esate?

Ar kada nors klausėte savęs, kodėl taip dažnai netenkate kantrybės ir prarandate sveiką protą? Turėtumėte bent kartą apie tai susimąstyti. Galbūt kaltas jūsų Zodiako ženklas? Sužinokite, į kokią stichinę nelaimę esate panašūs.

 Sužinokite, į kokią stichinę nelaimę esate panašūs.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, į kokią stichinę nelaimę esate panašūs.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2019, 12:50 PM

Avinas

Avinai – ugnikalniai. Lygiai taip, kaip ugnikalnis, kuris gali prasiveržti bet kurią akimirką, Avinų elgesys būna gana nenuspėjamas. Kai šio ženklo atstovas staiga susprogsta iš pykčio, tai baigiasi nejuokingais nuostoliais.

Jautis

Jaučiai stengiasi nepatekti į problemiškas situacijas. Tačiau jeigu pradėsite bandyti jų kantrybę ar priversite smūgiu atsakyti į smūgį – bėkite kaip įkabindami, nes jaučio reakcija bus panaši į žemės drebėjimą.

Dvyniai

Dvyniai panašūs į smėlio audrą. Jie pernelyg greiti ir jų neįmanoma sugauti ar kontroliuoti. Taip pat jie tokie stiprūs, kad kilus pykčio protrūkiui nuostolių neišvengsi.

Vėžys

Vėžiai visai nepiktybiški, jeigu jų nejudinsi. Bet jei vis dėlto kada nors pereisite jiems kelią, sužinosite, kad jų jėga gali prilygti galingai bangai, kuri lengvai gali viską nuplauti nuo kranto.

Liūtas

Jeigu Liūtus įpykdysi, jie gali būti labai pavojingi. Šio ženklo atstovai labai retai įsiunta, bet kai tai visgi įvyksta, juos galima lyginti su gaisru. Viskas įvyks taip greitai ir žala bus tokia didelė, kad kol jūs suvoksite, jog kažkas vyksta, visas miškas sudegs iki pelenų.

Mergelė

Mergelių reakciją galima lyginti su lavina, jeigu jas įskaudinsite, nesvarbu, sąmoningai ar netyčia. Būtent su šia jėga jos nušluoja nuo savo kelio bet kokias kliūtis ir joms visada pasiseka.

Svarstyklės

Svarstyklės primena tropinį musoną. Kai šio ženklo atstovai pyksta, neįmanoma nuspėti, kam jie ryšis. Jeigu Svarstyklės nuspręs staiga jus atakuoti ar, priešingai, lėtai pakankinti, jūs nieko nespėsite suprasti. Svarstyklės puikiai žino, kaip padaryti tylą prieš audrą.

Skorpionas

Skorpionai – tai perkūnija. Jeigu juos įskaudinsi ar sužeisi, jie taps tokie pat stiprūs ir griaunantys, kaip ši stichinė nelaimė.

Šaulys

Nors Šauliai atrodo ramūs ir susivaldantys, jeigu juos įskaudinsite, turėsite problemų. Prasiveržus pykčiui jie panašūs į tornadą, todėl jei Šaulys įsiutęs, jums verčiau laikytis nuo jo toliau.

Ožiaragis

Ožiaragiai paprastai labai geri. Tačiau nekenčia išdavystės. Ji verčia juos parodyti savo šaltąją pusę. Dėl šios priežasties Ožiaragius galima palyginti su pūga. Jie su savo smelkiančiu šalčiu privers jus kalenti dantimis.

Vandenis

Vandeniai užsidarę savame pasaulyje, ir tai plačiai žinomas faktas. Įpykę šio ženklo atstovai tokie nenuspėjami ir pavojingi, kad juos galima palyginti nebent su asteroidu.

Žuvys

Žuvys garsėja savo emocingumu. Jos tokios emocingos, kad jeigu jas įskaudinsi, Žuvys lyg potvynis nuplaus viską nuo savo kelio, palikdamos po savęs griuvėsius ir nelaimes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.