Zodiako ženklas, kurio atstovai dažniausiai tampa įžymybėmis

Mokslininkai nustatė, kad turtas ir šlovė gali būti susiję su vienu Zodiako ženklu – Vandeniu.

 Egzistuoja gana didelė tikimybė, kad tarp sausio 20 d. ir vasario 18 d. gimę kūdikiai ateityje taps įžymybėmis.<br> 123rf nuotr.
 Egzistuoja gana didelė tikimybė, kad tarp sausio 20 d. ir vasario 18 d. gimę kūdikiai ateityje taps įžymybėmis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2019, 11:50 AM

Egzistuoja gana didelė tikimybė, kad tarp sausio 20 d. ir vasario 18 d. gimę kūdikiai ateityje taps įžymybėmis.

Atsitiktine tvarka atrinkę skirtingais istoriniais laikotarpiais gyvenusius įvairiausios kilmės ir profesijos žmones, Arkanzaso Paino Blafo universiteto mokslininkai atrado, kad Vandenio ženklas dažniausiai susijęs su turtu ir šlove.

Į imtį pateko aktoriai, aktorės, ikonos, politikai, gamtos tyrinėtojai, socialinių mokslų atstovai, rašytojai, socialiniai darbuotojai – visi, kurių gimimo datos buvo tiksliai žinomos.

Tyrime nesigilinta, kokios priežastys glūdi už šio sąryšio.

Atsitiktine tvarka iš pradžių buvo atrinkta 100 žmonių. Paskui imtis buvo išplėsta iki 200, o galiausiai iki 300 asmenų. Kaitaliojant imties dydį, koreliacija tarp Zodiako ženklo ir šlovės išliko tokia pati.

Nors buvo nesigilinama, kokie charakterio bruožai lemia, kad Vandeniai turi didesnius šansus tapti žymiais, tačiau egzistuoja daugybė kitų tyrinėtojų pasiūlytų aiškinimų.

Pagal vienus, Vandeniai yra „gilūs mąstytojai, pasižymintys išskirtinumu ir unikalumu. Vandeniams būdingas stiprus laisvės troškimas ir išsiskyrimas iš minios. Tačiau, antra vertus, jiems neabejotinai gerai sekasi megzti ryšius ir palaikyti draugystę“.

Kiti Vandenius apibūdina kaip truputį linkusius maištauti.

Tarp įžymių Vandenių aptinkame aktorius Ashtoną Kutcherį ir Jennifer Aniston, televizijos laidų vedėją Oprah Winfrey, muzikantą Bobą Marley ir JAV prezidentą Frankliną Rooseveltą.

Astrologijos teiginiai turi tam tikrą mokslinį pagrindimą. Apie tai anksčiau yra pasisakę ir iškilūs mokslininkai.

2004 m. Oksfordo universiteto mokslininkas dr. Percy Seymouras išleido knygą, pavadinimu „Mokslinis astrologijos įrodymas“.

Tais pačiais metais, kai išleido knygą, Seymouras supykdė daugelį mokslininkų pareiškęs: „Visa Saulės sistema Žemės magnetiniame lauke atlieka simfoniją. Mes visi esame genetiškai užprogramuoti suvokti skirtingus šios simfonijos melodijų rinkinius“.

Ryšys tarp Zodiako ženklo ir kitų charakterio bruožų plačiai pripažįstamas. Tačiau kartu spėjama, kad egzistuoja sąryšis ne tik su teigiamom, bet ir su neigiamom savybėm, tarkime, ligomis.

Pavyzdžiui, tarp kovo 21 d. ir balandžio 19 d. gimę Avinai, kurie retkarčiais apibūdinami kaip karštakošiai, gali labiau nei kiti Zodiako ženklai kentėti nuo migrenos, streso ir nemigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.