6 Zodiako ženklai, į pasaulį žvelgiantys su šypsena

Tarp Zodiako ženklų yra tokių, kurie geba ilgiau už kitus išlaikyti gerą nuotaiką. Jie greičiau įveikia stresą ir jaudulį, filosofiškai žiūri į nesėkmes ir nelinkę skleisti negatyvo. Štai kurie Zodiako ženklai linkę į pasaulį žvelgti su šypsena.

 Štai kurie Zodiako ženklai linkę į pasaulį žvelgti su šypsena.<br> 123rf nuotr.
 Štai kurie Zodiako ženklai linkę į pasaulį žvelgti su šypsena.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2019, 11:22 AM

Avinas

Avinas išlieka pozityvus, kai nepamiršta savo poreikių. Avinas daug laiko skiria sau, nesigėdija savo sveiko egoizmo – tai padeda jam jaustis gerai. Tipiškas Avinas mėgsta aktyvų gyvenimą, tarp šio ženklo atstovų galima sutikti daug sporto mylėtojų – o sportas, kaip žinia, kelia nuotaiką. Avinas ūmus, impulsyvus ir nemėgsta apgalvoti savo veiksmų. Užtat jis visiškai nebijo klaidų ir įvykus nesėkmei gali greitai atgauti gerą nuotaiką.

Svarstyklės

Svarstyklės iš prigimties kuria harmoniją, geba subalansuoti išorinį ir vidinį pasaulį. Svarstyklės supranta, kad nuolat spinduliuoti laimę neįmanoma, bet stengiasi jaustis laimingos didžiąją laiko dalį. Šis ženklas sugeba pats save pozityviai nuteikti, bet būdamas partnerišku ženklu noriai užsikrečia gera nuotaika nuo savo draugų ir kolegų. Svarstyklės lengvai subalansuoja gyvenimą.

Liūtas

Liūto požiūris į gyvenimą pozityvus ir kilniaširdis. Penktasis astrologinis būstas, kurį valdo šis ženklas – meilės, kūrybos ir pramogų būstas. Liūtas – tai ryški saulė, kurios pašaukimas – savo šviesa šildyti aplinkinius. Išsiaiškinęs savo paskirtį ir pasijutęs nepakeičiamas Liūtas prisipildo pasitikėjimo ir noro nešti dar daugiau šviesos žmonėms. Liūtas linkęs į gerus darbus, gali demonstruoti stebėtiną dosnumą. Kuo daugiau jis atiduoda, tuo daugiau gauna.

Dvyniai

Dvyniams nesvetimas pesimizmas, bet jie linkę nuteikti save pozityviai, kad nepastebėtų nemalonumų, kurie gadina nuotaiką. Reikia pažymėti, kad Dvyniams labai gerai pavyksta užmerkti akis prieš problemas ir nesklandumus. Jų lengvas būdas padeda jiems nekaltai juoktis iš rimtų dalykų ir daugelio problemų. Sudėtingoje situacijoje Dvyniai apsieina be emocinio sukrėtimo, o tiesiog įjungia smegenis ir galvoja, ką daryti. Net po daugybės nesėkmių jie nepraranda vilties. Dvyniai linkę visur maatyti šviesiąją pusę.

Šaulys

Kai Šauliui nutinka kas nors bloga, jis linkęs susitelkti į ką nors teigiamą ir tai, kas įvyko, paversti humoru. Bandymai rasti, kas juokinga įtemptoje situacijoje, daugeliui gali pasirodyti keisti ir nepriimtini, bet tai geriausiai nuima įtampą. Ši Šaulio savybė padeda ne tik jam pačiam, bet ir jo draugams bei kolegoms. Šauliui būdingas stebėtinas augimo ir tobulėjimo siekis, ir jis supranta, kad nusiminimas ir nerimas tam nė kiek nepadeda.

Vandenis

Vandenis nemėgsta turėti reikalų su negatyvu – šiam ženklui labai sunku iš jo išsikapstyti. Susitelkęs į pozityvą, Vandenis kūrybiškai žiūri į problemų sprendimą, mėgsta, išrasti, išgalvoti neįprastus sprendimus. Paradoksalus Vandenis geba net į pačią skausmingiausią situaciją pažvelgti naujai ir pašalinti aštrų negatyvų akcentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.