4 patys rūpestingiausi Zodiako ženklai

Nuoširdžiai rūpestingi ir neabejingi žmonės – didelė retenybė ir vertybė mūsų gyvenime. Jie daro pasaulį geresnį. Pasirodo, rūpestingumas gali būti susijęs su asmens Zodiako ženklu.

 Jie daro pasaulį geresnį.<br> 123rf nuotr.
 Jie daro pasaulį geresnį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2019, 12:30 PM

Žuvys

Žuvų ženklas astrologijoje susijęs su gera širdimi ir užuojauta. Žuvys patiria malonumą, ką nors darydamos dėl kitų. Žmonės su išreikštais šio ženklo bruožais – tai tie, kurie viską mes, jei kam nors reikalinga pagalba. Net jeigu už tai nebus nei dėkingumo, nei atpildo.

Stipri Žuvų ženklo įtaka horoskope žmogų daro itin atjaučiantį. Viskas, kas susiję su kitų kančiomis, žeidžia jo širdį. Tipiškiems šio ženklo atstovams sunku pasakyti „ne“, net kai jie supranta, kad atsisakyti būtų protingiau, ir daugelis tuo naudojasi.

Dažnai būna, kad Žuvų ženklo veikiami žmonės padeda benamiams, maitina valkataujančius gyvūnus, verkia dėl neteisingo elgesio su vaikais, ekologinių ir kitokių globalių problemų.

Vėžys

Kaip ir Žuvys, Vėžys pasižymi empatija. Bet Žuvų atveju užuojauta ir rūpestis kitais toli peržengia jų kasdienio gyvenimo ribas (kartais ir išvis lieka anapus šių ribų). O Vėžys, priešingai, orientuojasi į tai, kas jam artima.

Tai yra, žmogus su stipria Vėžio įtaka horoskope itin neabejingas savo giminaičių, draugų ir mylimųjų problemoms. Jų emocijas jis jaučia kaip savas.

Vėžys gali dėl kitų problemų išgyventi net daugiau nei jie patys. Šio ženklo atstovai sugeba taip pasinerti į svetimą skausmą, kad visas jėgas skirs rūpinimusi nukentėjusiuoju, pamiršdami save – ir Vėžys nemano, kad tai keista.

Ožiaragis

Ožiaragio atveju rūpestis dera su protu ir patikimumu. Juo visada galima pasikliauti, jeigu reikalinga pagalba. Jeigu Ožiaragis negalės padėti, pasakys tai tiesiai. Jis nemėgsta suteikti tuščių vilčių.

Nepaisant tam tikro uždarumo ir šaltumo, kuriuos dažnai priskiria Ožiaragiui, jis skaitosi su kitais. Planuodamas darbus, kuriuose kartu su juo dalyvauja ir kiti žmonės, Ožiaragio ženklo atstovas gali paaukoti savo patogumą dėl kitų.

Kalbant apie santykius su mylimaisiais, tai tas atvejis, kai partneris (tipiško Ožiaragio asmenyje) dėmesingas, patikimas ir tuo pačiu neįkyrus. Žmonės, pripratę prie „saldžių“ rūpesčio apraiškų, gali net nepastebėti, koks rūpestingas Ožiaragis. Jis tarsi prižiūri mylimą žmogų, pridengia jį nuo negandų, ir viską, ką dėl to padarė, palieka „už kadro“. Rūpestis, kartą atėjęs į žmogaus širdį, virsta tikru lobiu.

Mergelė

Netikėta, bet pagrindinis Zodiako priekabiautojas ir perfekcionistas visai rūpestingas. Jeigu, pavyzdžiui, Vėžį galima pavadinti „rūpestinga mamyte“, tai Mergelė – „rūpestingas daktaras“.

Jeigu kam nors iš artimųjų reikalinga pagalba, Mergelė būtinai atsilieps. Taip, šis ženklas mėgsta, kai jam viskas naudinga. Bet taip pat jis mėgsta laikytis aukštos moralės. Kalbant apie rūpestį aplinkiniais, Mergelė tiesiog ima ir daro, nieko nereikalaudama mainais. Ji mėgsta, kai viskas teisinga.

Paprastai žmonės su stipria šio ženklo įtaka horoskope neypatingai pasiduoda emocijoms, daug galvoja, meilę reiškia santūriai. Rūpindamasi kuo nors, Mergelė apsieis be sentimentų, užtat padarys viską, ką reikia, ir pačiu aukščiausiu lygiu. Tipiški šio ženklo atstovai paprastai ūkiški, valyvi, susigaudo sveikatos, medicinos klausimais, moka taisyti daiktus – išties naudingi žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.