Garsus astrologas išaiškino, kurie Zodiako ženklai nesuderinami tarpusavyje

Astrologas, parapsichologas Vladimiras Azanovas paaiškino, kurie Zodiako ženklai nesuderinami tarpusavyje. Tarp kai kurių ženklų tiesiog lygioje vietoje gali kilti konfliktų ir nesusipratimų.

 Tarp kai kurių ženklų tiesiog lygioje vietoje gali kilti konfliktų ir nesusipratimų.<br> 123rf nuotr.
 Tarp kai kurių ženklų tiesiog lygioje vietoje gali kilti konfliktų ir nesusipratimų.<br> 123rf nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas<br>V.Kapočiaus nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas<br>V.Kapočiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-02-18 14:39

Avinas

Avinas yra puikus ženklas, kuris neprisileidžia vadovaujančių. Jeigu kas nors nori vadovauti Avinui, jis jį pastatys į vietą. Nesvarbu, ar tai moteris, ar vyras.

Nesutarimai tarp Zodiako ženklų kyla tada, kai jie Zodiako rate stovi opozicijose – vienas prieš kitą. Taigi, Avinui netinka Svarstyklės – lėtas, melancholiškas, mąstantis ilgai ženklas. Aviną tai išveda iš ramybės, ir jis pradeda konfliktuoti. Šių dviejų ženklų santykiai labiau gali būti draugiški.

Avinas nemėgsta Vėžio, nes jis labai pavydus. Avinas nemėgsta pavydumo, kai analizuojama, su kuo jis susitinka. Vėžys turi žinoti viską. Todėl tokie santykiai gali sukelti daug konfliktų.

Avinas ir Ožiaragis – du lyderiai. Ožiaragis yra Žemės lyderis, o Avinas – Ugnies. Du lyderiai kartu – galime suprasti, kas bus... Žinoma, vaikai laikui bėgant gali būti santykių tiltu.

Jautis

Jaučiams netinka Skorpionai, jie tik geri bičiuliai. Didelė Skorpionų aistra išveda Jaučius iš kantrybės. Kiekvieną dieną besikaupianti Jaučio ramybė Skorpiono gali būti labai greitai sujaukta.

Tuomet iš Jaučio jis gali pavirsti į bulių. Kiekvienas ieškos savo argumentų, kas yra teisus, o kas ne.

Jaučiui netinka Vandenis ir Liūtas. Liūtas – laisvas ženklas. Jaučiui reikia pastovumo, kad būtų šalia. Vandenis – kaip oras. Negali būti vienoje vietoje.

Dvyniai

Dvyniams pagrindiniu partneriu negali būti Šaulys, Mergelė ir Žuvys.

Vėžys

Vėžiams netinka Svarstyklės, Avinas ir Ožiaragis. Vėžys yra šeimos ženklas ir jam reikia šilumos, dėmesio. Ožiaragis daugiau konservatyvus ir sako, kad spręsk savo problemas pats.

Vėžys yra labai pavydus ženklas. Jis nėra blogas, bet jo tokia vidinė energetika.

Liūtas

Liūtams netinka Skorpionas, Vandenis ir Jautis. Liūtams reikia laisvės, o Skorpionai to neduos. Vandenis pats labai laisvas, o du laisvi ženklai – bėga į skirtingas puses. Jautis nori dresiruoti Liūtą, todėl jis nori bėgti nuo jo.

Mergelė

Mergelė – labai protingas ir sentimentalus ženklas. Nori sudėlioti visus taškus ant „i“ nuo pat santykių pradžios. Jeigu šalia atsiranda toks fantastiškas ženklas, kaip Žuvys, Mergelėms gali nepatikti šventės ir netvarka. Žuvys daugiau gyvena pasakų pasaulyje. Mergelė nesugeba išlaikyti tokio spaudimo ar neryškumo.

Šaulys taip pat netinka, nes labai tylus. Dvyniai neša chaosą į Mergelių gyvenimą.

Svarstyklės

Svarstyklėms netinka Avinas, Vėžys ir Ožiaragis. Svarstyklės reikalauja ramaus gyvenimo. Avinas visada reikalauja disciplinos, o Svarstyklėms tai nepatinka.

Skorpionas

Skorpionui netinka Vandenis ir Liūtas. Šie ženklai jį išveda iš ramybės, jie yra temperamentingi. Ši sąjunga gali būti labai trumpa, net kaip bičiuliams būtų sunku.

Šaulys

Šaulys prieštarauja Dvyniams, Mergelei ir Žuvims.

Ožiaragis

Ožiaragiui netinka lėtas Vėžys, Svarstyklės ir Avinas. Ožiaragis ir Avinas kartu – didelis konfliktas.

Vandenis

Vandenis gali prisitaikyti prie visų – universalus ženklas. Jis greitai pavargsta nuo kasdienybės, jam reikia atnaujinimų. Galbūt jam netinka Liūtas, kuris ne tik šurmulį kelia, bet turi stiprias emocijas.

Vandenis geriau gali prisitaikyti prie kitų ženklų.

Žuvys

Žuvys negali pasirinkti to, ko nori. Daugiau jos pritraukia priešų – Mergelė, Šaulys ir Dvyniai. Žuvys – nekonfliktiškas ženklas, jis gali palaukti. Bet laikui bėgant gali sprogti, iš auksinės žuvelės tapti rykliu ir suėsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.