3 Zodiako ženklai, turintys angelo sielą

Ar žinote, kad būna žmonių su angelo siela ir žmonių su demono siela? Ir vieni, ir kiti nusileidžia į žemę, kad išlaikytų gėrio ir blogio pusiausvyrą. Tamsios sielos ateina į šį pasaulį, kad padėtų žmonėms tobulėti įveikiant sunkumus, skausmą ir graužatį. Šviesios – gerieji mokytojai, kurie taip pat moko žmones, bet daro tai per meilę.

 Angelo sielą turi tik kai kurie žmonės, išrinkti dangaus. <br> 123rf nuotr.
 Angelo sielą turi tik kai kurie žmonės, išrinkti dangaus. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-20 11:39, atnaujinta 2019-02-20 13:44

Žinoma, kiekvienam norėtųsi turėti angelo sielą ir daryti šį pasaulį šviesesnį bei geresnį. Deja, angelo sielą turi tik kai kurie žmonės, išrinkti dangaus. Ir tai visai ne alegorija. Astrologai tvirtina, kad dangaus šviesuliai tiesiogiai susiję su tuo, su kokia siela gims žmogus.

Jeigu priklausote prie trijų žemiau išvardintų Zodiako ženklų, labai tikėtina, kad jūsų siela – iš gerųjų angelų.

Svarstyklės

Svarstyklės – pačios tyriausios sielos Zodiako ženklas. Jos empatiškos, geba įsijausti į svetimas problemas kaip į savo ir įkvėpti žmones. Svarstyklių gyvenimas gali būti pilnas išbandymų ir sunkumų, bet jos visada išliks jautrios svetimam skausmui, gali mesti savo darbus, atsisakyti patogumų, jeigu prireikia jų dalyvavimo, nutinka bėda ar nelaimė kartais net visai nepažįstamiems žmonėms. Svarstyklės gali abejoti dėl savo norų ir poreikių, bet akimirksniu susiorientuoja, jeigu reikia priimti sprendimą dėl kitų žmonių gerovės.

Svarstyklės turi ir dar vieną dovaną – jos didelės estetės ir grožio gerbėjos. Šio ženklo žmonės moka ne tik pastebėti jį ten, kur kiti neįžvelgia, bet ir patys kuria tai, kas gražu. Ir nesvarbu, ar tai meno šedevrai, ar tiesiog emocinė nuotaika. Svarstyklės moka įkvėpti, suteikti harmoniją ir įskiepyti į nusivylusias širdis tikėjimą geresniu gyvenimu. Žmonėms, kurie priklauso artimai Svarstyklių aplinkai, ypač pasisekė. Jų gyvenime visada yra žmogus su angeliška kantrybe. Svarstyklių atstovus sunku sunervinti, jie nepasiduoda provokacijoms. Būti ramiems ir išlaikyti pusiausvyrą – jų talentas ir šventa pareiga.

Vandenis

Vandenis – tikro gerumo ir gilios išminties ženklas. Nė vienas kitas ženklas neturi tokios didelės širdies. Ten gali sutilpti visas žmonijos liūdesys ir skausmas. Suvokę tai Vandeniai dažnai pasirenka socialines profesijas – gydo žmonėms kūnus ir sielas, gina jų teises, užsiima labdara ir savanoryste. Kartais dėl to jiems nesusiklosto asmeninis gyvenimas. Nėra laiko, kad Vandeniai nemoka gyventi dėl savęs. Jiems reikia išgelbėti visą pasaulį, padaryti laimingus visus bedalius ir pamaitinti visus badaujančius Afrikos vaikus. Bet ir kai ši misija bus įvykdyta, Vandeniai nenusiramins. Visada atsiras tas, kuriam prireiks jų pagalbos. Ir jie neatsisakys.

Atrodytų, tokie atsidavę žmonės turėtų būti išspausti ir iščiulpti iki galo. Ilgam jų užtekti negali. Bet ne. Dievas pasirūpino, kad šie žmonės gyventų ilgai ir būtų pilni energijos. Kaip savisaugos instinktą jis jiems davė intuiciją ir išmintį. Vandeniai, spręsdami savo ir svetimas problemas, moka pajusti patį trumpiausią kelią į sėkmę, patogiai išvengti kliūčių, kurios apsunkina gyvenimą, ir filosofiškai žiūri į nemalonumus, o tai jiems padeda neprisikurti naujų. Taip jie saugo energiją, jėgas ir sveikatą. Ir prieš šio šaltinio visi ateina „gyvybės“ vandens.

Žuvys

Žuvys turi pačią aukščiausią intuiciją. Per šį ženklą į pasaulį ateina aiškiaregiai, ekstrasensai, gyduoliai, pranašai. Dangus jiems atvėrė priėjimą prie slaptų žinių ir Visatos dėsnių. Žuvys retai būna piktais mokytojais. Dievas siunčia jas į žemę, kad gydytų žmonių sielas, parodydamos joms teisingą kelią, žemišką paskirtį, lemtingus ženklus. Dažnai Žuvys žmonėms tampa kelrodėmis į savo pačių sielą. Jos padeda žmonėms pažinti save, surasti harmoniją ir gyvenimo prasmę. Daugeliui tai tampa tikru išsigelbėjimu. Išgelbėtieji Žuvis vadina ne kitaip, o angelais sargais.

Žuvys kūrėjos daro šį pasaulį laimingesnį ir gražesnį. Stipri intuicija padeda joms iš savo sielos, sujungtos su dievišku šaltiniu, gelmių ištraukti šedevrus. Kad ir ką Žuvys sukurtų – paveikslus, knygas, architektūrą ar nuotaiką – atrodo, lyg prie to ranką būtų pridėjęs Dievas. Žmonės semiasi iš Žuvų kūrinių įkvėpimo, energijos, džiaugsmo, laimės ir paties gyvenimo. Skirtingai nei Vandenių, Žuvų resursai, deja, ne begaliniai. Bet šio ženklo žmonės moka pasikrauti ir atsistatyti. Jiems būdinga atsijungti nuo išorinio pasaulio ir pasinerti į savo vidinį, kur ir įvyksta atgimimas iš bet kokių pelenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.