5 nuodėmingiausi Zodiako ženklai

Kaip žinia, nėra žmogaus be nuodėmės. Mes visi daugiau ar mažiau esame paveikti kurios nors nuodėmės, kurių priskaičiuojama septynios: puikybė, gobšumas, pavydas, pyktis, gašlumas, tinginystė, apsirijimas.

 Jūsų dėmesiui – Zodiako ženklai, kurie labiausiai nutolę nuo teisingo gyvenimo.<br> 123rf nuotr.
 Jūsų dėmesiui – Zodiako ženklai, kurie labiausiai nutolę nuo teisingo gyvenimo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2019, 10:25 AM

Jūsų dėmesiui – Zodiako ženklai, kurie labiausiai nutolę nuo teisingo gyvenimo.

1 vieta – Skorpionas

Skorpionai gyvenime vadovaujasi devizu – „Viskas arba nieko!“ Jie iš prigimties linkę į kraštutinumus ir jei jau leidžiasi į sunkias nuodėmes, sunku bus pasivyti.

Įpykęs Skorpionas baisus – aplink sėja emocinį chaosą ir suirutę, gelia žiauriomis frazėmis. Kerštingas padaras gali atleisti. Bet užmiršti? Net nesitikėkite!

Apėmus išdidumo priepuoliui Skorpionui atrodo, kad net žemė sukasi aplink jį. Visai aplinkiniai – purvas po jo kojomis. O štai ko bijo išdidus ženklas, tai gailesčio.

Skorpionas laikomas ir pačiu pavydžiausiu ženklu – linkęs užpulti žmones vien iš pavydo, net neslėpdamas savo jausmų.

O jei Skorpionas nusiminė – rekomenduojame visiems pasiieškoti patikimos priedangos ir išlaukti sunkų laikotarpį. Priešingu atveju juodasis pesimizmo genijus įtikins aplinkinius, kad artėja apokalipsė, o pats atsitrauks į šalį stebėti, kaip visi ruošiasi eilinei pasaulio pabaigai.

Skorpionas ne veltui nusipelnė paties seksualiausio Zodiako ženklo titulo ir, pateisindamas šį titulą, nusideda dažnai ir su malonumu, laužo normas, dažnai elgiasi nepadoriai. Bet ko negalima prikišti Skorpionui, tai tinginystės ir gobšumo.

2 vieta – Liūtas

Puikieji Liūtai tvirtina: „Kam jums saulė, jeigu esu aš?“ Liūtai nusideda su išties karališku užmoju. Išdidumas neleidžia jiems užimti antros vietos, visur reikia būti tik pirmiems, gauti liūto dalį susižavėjimo, aplodismentų, komplimentų. Ir dar nežinia, kaip jie reaguos, kad pirmąją vietą nusidėjėlių reitinge užėmė Skorpionas – greičiausiai įsius. O įpykusį Liūtą jūs išgirsite iš tolo: garsus riaumojimas, riksmai, griausmas – tyliai pykti jie nemoka. Užtat Liūtai greitai atlėgsta, ir pyktį pakeičia malonė.

Viena mėgstamiausių Liūto nuodėmių – tinginystė. Tingi Liūtai su karališka didybe, taip, kad net liežuvis nesiverčia jiems prikišti nieko neveikimo. Mokėjimas gulėti ant sofos su dalykiška išraiška jiems būdingas genetiniame lygmenyje. Ne, Liūtai ne tinginiai – jie apsigimę lyderiai!

Liūtai ugningai aistringi, bet nusideda tuo, kas jiems svarbiausia – padaryti taip, kad aplinkiniai sužinotų, kokie jie fantastiški meilužiai, kiek pergalių jų sąskaitoje.

Nusiminimas Liūtus retai aplanko – saulėtas ženklas nesugeba ilgai liūdėti. Pavydas taip pat svetimas – jie mano, kad pavydėti visi turi jiems.

3 vieta – Ožiaragis

Pagrindinė Ožiaragių nuodėmė – gobšumas. Jie geriausiai jaučiasi apsikabinę pinigų maišą. Nė negalvokite prašyti Ožiaragio paskolinti pinigų. Gausite vertingą patarimą apie tai, kad gyventi reikia pagal galimybes, ir jūs išeisite užsimokėję (!) už išklausytą paskaitą.

Ožiaragių išdidumas pasireiškia intelektualiniu snobizmu, pranašumo jausmu, nuolatiniu noru pamokyti. Šis ženklas nepamiršta priminti apie savo išskirtinumą.

Nepaprastu darbštumu pasižymintis Ožiaragis vis dėlto gali patirti tinginio priepuolius. Ir jeigu atsiguls ant sofos, jį pakelti prireiks krano.

Pyksta Ožiaragis audringai – trepsi kanopomis, gali durti ragais. Linkęs kaltinti aplinkinius dėl savo problemų. Bet pyktis greit praeina, užleisdamas vietą nusiminimui – jam Ožiaragis atsiduoda su malonumu, besiribojančiu su mazochizmu. „Viskas blogai, mes visi mirsime“, – nuolat kartoja jis depresijos laikotarpiu.

Užtat Ožiaragis nepavydus ir pastovus meilės srityje.

4 vieta – Vandenis

Vandeniai pasižymi fenomenaliu tinginiu. Jeigu būtų tokia galimybė, nepajudintų nė piršto. Bet nepamiršta priminti, kad tingėjimas – progreso variklis. Bandyti jį paveikti, išprovokuoti imtis veiksmų beviltiška.

Tingėjimo laikotarpiais Vandeniui atsiranda laiko apmąstymams apie gyvenimo prasmę ir apie tai, ar jis laimingas. Ir rezultatu taps gilus įsitikinimas apie didį savo nelaimingumą bei nugrimzdimas į giliausią depresiją.

Iš visiško nusiminimo glėbio Vandenį ištraukia tik puolimas į meilės malonumų bedugnę. Vandenis nuolat ieško naujų pojūčių, nepripažįsta taisyklių meilėje ir pats jas kuria. Gali palikti toli už savęs Kazanovą ir Don Žuaną kartu sudėtus.

Siekia laisvų santykių, nepripažįsta ilgalaikių sąjungų. Ir tokiame pasileidime randa pagrindą išdidumui. Be to, Vandenis didžiuojasi savo erudicija, genialumu, kūrybišku mąstymu. Ginčuose sužlugdo priešininką, nesiskaitydamas su jo jausmais.

O štai pavydas, pyktis, gobšumas šį ženklą apėjo lanku.

5 vieta – Dvyniai

Dvyniai tokie lengvabūdžiai ir nepastovūs, kad negali apsispręsti, kokia nuodėmė jiems labiausiai tinka. Jie negali suprasti, kas jiems artimiau: šykštumas ar dosnumas, tinginystė ar darbštumas. Nusideda po truputį, niekur nesustoja, lekia per gyvenimą kaip kometa.

O štai nusiminimas dažnai aplanko Dvynius – į tai atveda vidiniai prieštaravimai, nuolatinis susidvejinimas, priešybių kova. Bet tokie laikotarpiai trunka neilgai – nenuilstantys padarai randa naują priežastį džiaugtis gyvenimu.

Tarp visų ženklų Dvyniams nėra lygių flirto srityje. Sužavėti, sugundyti, čia pat atšalti ir leistis į naujos aukos paieškas – čia Dvyniai pasiekė nuodėmingumo viršūnę. Jiems kiekybė akivaizdžiai pranoksta kokybę.

Dvyniai galėtų tapti nepralenkiamais pasipūtėliais, jeigu apsispręstų, kuo būtent jiems reikėtų didžiuotis, ir nenukryptų į tuščius plepalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.