Astrologas: Zodiako ženklai, kurie geriausiai tinka vienas kitam

Astrologas, parapsichologas Vladimiras Azanovas atskleidė, kurie Zodiako ženklai labiausiai dera tarpusavyje.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>LR archyvo nuotr.
Parapsichologas Vladimiras Azanovas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 25, 2019, 11:29 AM, atnaujinta Feb 25, 2019, 12:24 PM

„Savo praktikoje darau išvadą, kad astrologiniai ženklai vieną kartą gali labai tikti, o kitą – prieštarauti. Tada sudėliojau modelį, kuriuo remiantis galima pasakyti, kad vienas ar kitas žmogus jums tinka.

Tačiau, kalbant atvirai, jeigu myli žmogų, astrologiniai ženklai nieko nereiškia. Jeigu myli – meilė yra visagalė, ir joje dominuoja jausmai ir logika, o tik vėliau – astrologiniai ženklai“, – pabrėžė V.Azanovas.

Avinas

Avinas yra garsus ir stiprus, tiek moterys, tiek vyrai. Tačiau su šiuo ženklu gali gyventi ne kiekvienas, nes jis pats reikalauja daug dėmesio. Avino ženklas atneša įdomybių santykiuose kaip lyderis. Antra pusė turi prisitaikyti ir ieškoti kompromisų. Avinas niekada nepasiduos ir naudosis galimybėmis, kad būtų visada viršuje.

Avinui tiktų minkštesnis ženklas, kaip Dvyniai. Taip pat tiktų Liūtas, kuris yra gražus, išmintingas. Ugnies stichijos ženklai dera kartu, taip pat Ugnies ženklai dera su Oro.

Oro stichijos ženklai yra Dvyniai, Svarstyklės ir Vandenis. Ugnies stichijos ženklai yra Avinas, Šaulys ir Liūtas. Šie ženklai tarpusavyje yra gerai suderinami, papildo vienas kito charakterį.

Jautis

Jautis yra minkštas ženklas, jam reikalingas tvirtas partneris. Pavyzdžiui, Vėžys, Žuvys ir Mergelė.

Dvyniai

Dvyniai – fantastiškas ženklas, nesėdintis vietoje. Jiems reikia ieškoti partnerio, su kuriuo galima daug keliauti, bendrauti.

Pavyzdžiui Vėžys mėgsta sėdėti vietoje – namai, šeima. Dvyniai mėgsta keliauti, vykti į pasimatymus, susitikti su draugais. Jeigu tokia pora bus kartu – nieko gero. Vienas norės lakstyti, o kitas sėdėti vietoje.

Dvyniams tinka Liūtas, nes jis itin nesėdintis vietoje. Taip pat Dvyniams tinka Ožiaragis – nors ir yra rimtas ženklas, kuris gali pavadovauti. Taip pat tinka Vandenis.

Vėžys

Vėžiui tinka Mergelė ir Jautis.

Liūtas

Liūtui tinka Svarstyklių ženklas, kuris yra ramus, gali pasodinti į vietą ir suteikti aistringos meilės, dėmesio.

Mergelė

Mergelei tinka Skorpionas, Ožiaragis ir Jautis. Pakankamai šilti ženklai. Jie šilti savo jausmais, supratimu, bendravimu.

Svarstyklės

Svarstyklėms labai sunku pasirinkti savo porą. Svarstyklės išvis nežino, ko nori. Tai nėra blogas ženklas, tačiau jie daug sveria, su kuo būti. Jeigu yra du partneriai – jam bus sunku pasirinkti.

Svarstyklėms tiktų Liūtas ir Šaulys, kuris bus stipresnis ir pastatys į vietą, išsklaidys abejones.

Skorpionas

Skorpionas yra paslaptingas ir ryžtingas. Iš partnerių reikalauja daugiau nei kitas ženklas. Bet atiduoda save visą.

Skorpionui tinka Ožiaragis, Žuvys ir Mergelė. Skorpionas su Skorpionu retai kada gali būti kartu.

Didelė aistra, bet daug konfliktų.

Šaulys

Šauliui tinka Vandenis ir Liūtas. Ko gero, dėl savo mąstymo ir charakterio Šaulys yra vienas iš tų, kurie gali pasirinkti.

Ožiaragis

Ožiaragis – subtilus ir konservatyvus ženklas, todėl kai renkasi partnerį, tai visam gyvenimui. Arba gali būti vienas, ir prisitaikyti kitam ženklui bus labai sudėtinga.

Ožiaragis su Ožiaragiu tinka, kaip bebūtų keista. Retai kada du vienodi Zodiako ženklai tinka kartu.

Ožiaragis vienintelis, kuris gali priimti į savo glėbį Skorpioną ir Žuvis. Bet Žuvys – truputį minkštas ženklas ir gali išvesti Ožiaragį iš proto. Kalbant apie meilę ir šeimą, ši situacija su laiku gali sušvelnėti.

Vandenis

Vandenis – labai impulsyvus ir laisvas ženklas, sunku ieškoti to, kas yra padebesiuose. Jam tinka toks pat stiprus ženklas, nes jis yra ekstremalus. Lėtas ženklas, kaip Svarstyklės, netiks. Reikėtų aktyvaus ženklo, kaip Avinas. Avinas ir Vandenis – čia tai pora. Galima juos vadinti puikia sąjunga.

Žuvys

Žuvys – svajotojų ženklas: fantazija, lyrika, poezija, menas, muzika. Kam galėtų tikti toks ženklas?

Žinoma, tiems, kurie gali labiau tai suprasti. Tam tinka Svarstyklės. Jeigu abu žiūrės kokį filmą ar spektaklį – puikus tandemas ir šeimai, ir bendrai veiklai.

Žuvims tinka ir Jautis, kuris yra minkštas ir suprantantis. Žuvims – nedidelis partnerių pasirinkimas, o su Jaučiais jos gali rasti bendrą kalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.