Zodiako ženklai, kuriems visada sekasi

Kartais atrodo, kad kai kuriems žmonėms visada sekasi. Apie tokius sakoma, kad jie gimę po laiminga žvaigžde. Ir tai tiesa – bent jau astrologai teigia, kad sėkmė yra susijusi su žmogaus Zodiako ženklu.

 Apie tokius sakoma, kad jie gimę po laiminga žvaigžde.<br> 123rf nuotr.
 Apie tokius sakoma, kad jie gimę po laiminga žvaigžde.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-27 11:34

Štai Zodiako ženklų reitingas, pradedant tais, kuriems trūksta sėkmės, baigiant tais, kuriuos ji lepina labiausiai.

12 vieta. Vandenis

Vandenis nuoširdžiai nusipelno šilto apkabinimo, nes, jei pažvelgsime tiesai į akis, šiam ženklui visada nesiseka. Nors gyvenimas niekada nebuvo jiems teisingas, jie tikri kovotojai, kuriems visada pavyksta išplaukti, net kai atrodo, kad jie gali paskęsti dėl visų nesėkmių, kurios pasitaiko jų kelyje.

11 vieta. Dvyniai

Dvyniai nėra vieni iš laimingųjų. Jų gyvenimas pilnas begalinių iššūkių ir kliūčių. Bet yra ir gera žinia: aistra žinioms juos verčia judėti toliau.

10 vieta. Mergelė

Sėkmė visada buvo ne jų sritis, ir Mergelės, matyt, priprato prie nusivylimo jausmo. Nors gali pasirodyti neteisinga, kad jų gyvenimas sudėtingesnis nei daugumos žmonių, yra priežastis, dėl kurios joms trūksta sėkmės. Šio ženklo atstovų pečiai patys stipriausi. Jie pasiruošę mokytis ir patirti sunkumus, o tada parodyti pasauliui, kaip reikia juos įveikti. Tad Mergelės yra vienintelės, kurioms pavyksta iš viso to pasimokyti.

9 vieta. Jautis

Jaučių, atrodo, nuolat laukia netikėtas smūgis už kampo. Nors jiems, be abejo, gali nepasisekti, pats faktas, kad jie vis dar gyvena ir įveikia visus sunkumus, kuriuos atneša gyvenimas, yra įrodymas, kad jiems reikalinga ne sėkmė, o tiesiog siekis ir noras įveikti visas šias gyvenimo problemas.

8 vieta. Avinas

Avino ženklą valdanti planeta Marsas asocijuojasi su karu, tačiau tai nereiškia, kad Avinas gyvena nuolat kovodamas. Iš tiesų šiam ženklui lemta laimėti bet kokį mūšį. Avinai protingi, atkaklūs ir sau kelia tiksliai suformuluotus tikslus. Jų sėkmė labiau atspindi stiprią asmenybę, nei Zodiako ženklo likimą.

7 vieta. Liūtas

Jie išmintingi ir ryžtingi. Liūtams nereikia nerimauti dėl to, ar jiems sekasi. Jų gyvenimas panašus į molį, o jie – skulptoriai, kuris pasirengę likimą paversti bet kuo, ko jie panorės. Tad galite pamiršti keturlapį dobilą.

6 vieta. Ožiaragis

Šis ženklas yra lyderis, o tai Ožiaragius daro pirmaisiais, kurie susiduria su kliūtimis ir sunkumais, o po to padeda juos išspręsti. Tačiau jie gali pastebėti, kad visada problemas išsprendžia palyginti lengvai. Kol šie žmonės mintimis ir emociškai įdės širdį į tai, ką daro, tol turės pakankamai sėkmės, kad pasiektų finišą.

5 vieta. Svarstyklės

Ne paslaptis, kad šio ženklo žmonės – amžini optimistai, ir jų gyvenimas dažnai klostosi būtent taip, kaip jiems reikia. Jeigu jie kada nors kėlė klausimą, kodėl viskas yra būtent taip, atsakymas – tai susiję su gyvenimo suvokimu. Svarstyklės gali padėkoti jas globojančiai Venerai už tai, kad ji padeda pamatyti stiklinę pusiau pilną ir priverčia jaustis velniškai laimingoms.

4 vieta. Skorpionas

Nors Skorpionai linkę gyvenime pastebėti negatyvą, tiesa ta, kad jiems iš tikrųjų labai pasisekė. Kai įdeda bent šiek tiek pastangų siekdami tikslo, šio ženklo atstovai gauna, ko nori, o kai reikia pakeisti aplinkybes, pats gyvenimas padeda. Nedaugelis gali valdyti savo laivą taip greitai ir taip lengvai, kaip Skorpionai.

3 vieta. Vėžys

Dėl laimingo atsitiktinumo šis ženklas – vienas iš nedaugelio, kurie iš tiesų palaiminti. Nors gyvenimo kelias visada bus grįstas problemomis, Vėžiai turi įgimtą krypties pojūtį ir dorybes, kurioms visada pavyksta jį nukreipti teisinga linkme.

2 vieta. Šaulys

Sveikiname, Šaulys – vienas iš labiausiai sėkmės lydimų ženklų visame Zodiako rate. Valdomas laimingos planetos – Jupiterio, Šaulių gyvenimas, atrodytų, visada sugeba pagaminti limonadą iš bet kokių citrinų, kurios pasitaiko gyvenimo kelyje. Tai nereiškia, kad nebus sunkių laikų (juk tai gyvenimas), bet tai reiškia, kad jie niekada neliks be sprendimo.

1 vieta. Žuvys

Kažkada seniai laimės planeta Jupiteris valdė šį ženklą. Nors Neptūnas, įkvėpimo ir ekstrasensorinių gebėjimų planeta, yra dabartinė Žuvų valdytoja, Jupiteris vis dar daro įtaką. Tai reiškia, kad dvi planetos nukreipia šio ženklo gyvenimą į didelę laimę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.