3 Zodiako ženklai, mokantys skaityti kitų mintis

Kam nesinorėtų įlįsti į kito žmogaus galvą ir perskaityti jo mintis. Juk įdomu sužinoti, apie ką galvoja pašnekovas, ką sumanė, ar informuotas apie mūsų paslaptis. Tačiau daugelis nustebs, kad kai kurie žmonės iš tiesų sugeba skaityti kitus tarsi atverstą knygą, kai šie net neįtaria apie tai. Gebėjimas skaityti kitų mintis ir netgi valdyti juos savo valios pastangomis būdingas keletui Zodiako ženklų. Štai tie ženklai.

  Kai kurie žmonės sugeba skaityti kitus tarsi atverstą knygą, kai šie net neįtaria apie tai.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
  Kai kurie žmonės sugeba skaityti kitus tarsi atverstą knygą, kai šie net neįtaria apie tai.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2019, 12:48 PM, atnaujinta Mar 8, 2019, 7:01 PM

Žuvys

Žuvų ženklo atstovai gali pasigirti telepatiniais gebėjimais. Šie žmonės turi labai turtingą vidinį pasaulį ir fantazijas, besiribojančias su realybe. Nenuostabu, kad jų vidinė būsena atsispindi ir išoriniame pasaulyje. Žuvys – tai žmonės-jutikliai, kurie dėl savo pasaulio suvokimo ypatybių vertina kiekvieną žmogų ne pagal žodžius ir poelgius, bet pagal elgesį, būdingus judesius ir gestus. Būtent „išjautusios“ žmogų Žuvys savo galvoje nusipiešia pilną jo portretą.

Turint tokį „dosjė“ šio ženklo atstovams nesunku nuspėti, ką galvoja konkretus žmogus ir kokių žingsnių jis imsis toje ar kitoje situacijoje. Žuvims nereikia ypatingų pastangų tokiam „skenavimui“, tai jos daro automatiškai.

Suprantama, geriausiai Žuvys sugeba nuspėti savo artimųjų mintis, nes ilgai gyvendamos su jais po vienu stogu suspėjo pakankamai ištyrinėti giminaičių charakterį ir elgesį. Ypač artimas Žuvų ryšys su antrąja puse. Šiems žmonėms nereikalingi žodžiai, kad suprastų, apie ką galvoja partneris. O šis nustemba ir nesupranta: „Iš kur jis žino, ką aš galvoju?“

Skorpionas

Daugelis žmonių Skorpiono ženklo atstovus laiko tikrais mistikais. Tarp ezoterikų sklando nuomonė, kad šio ženklo žmonės geba matyti žmogaus astralinį kūną ir nuskaityti jo informaciją. Gali būti, čia yra dalis tiesos, priešingu atveju kaip paaiškinti faktą, kad jau per pirmą susitikimą Skorpionai pribloškia pašnekovą faktais, apie kuriuos nežino net patys artimiausi žmonės? Paprastu įžvalgumu to nepaaiškinsi.

Gyvenimas rodo, kad Skorpionai žaidžia su kitais žmonėmis kaip katė su pele. Labai dažnai per pokalbį šie žmonės atspėja pašnekovo žodžius ir bet tyčia juos ištaria, kad nustebintų žmogų ir pademonstruotų, ką sugeba.

Artimi žmonės, gyvenantys su Skorpionu, patvirtins, kad jam beviltiška meluoti. Jis mato jus kiaurai ir jaučia melą per kilometrą. Ir tai dar vienas telepatinių sugebėjimų patvirtinimas. Galiausiai, visi žino, kad šio ženklo atstovai meistriškai manipuliuoja žmonėmis ir net naudojasi jais savanaudiškais tikslais. Tad yra rimtas pagrindas teigti, kad Skorpionai moka skaityti kitų žmonių mintis.

Šaulys

Apie tai, kad Šaulys turi sugebėjimą skaityti aplinkinių žmonių mintis, girdėti teko daugeliui. Tačiau, skirtingai nuo kitų žmonių, turinčių telepatinių gebėjimų, Šauliams ši savybė pasireiškia tik su artimaisiais ir giminaičiais.

Galima sakyti, kad tarp Šaulio ir jo mylimų žmonių nuo gimimo nusistovi nenutrūkstamas ryšys, kuris perduoda šiam žmogui visą informaciją ir bet kokius artimų žmonių išgyvenimus. Kaip Siamo dvyniai, kurie sugeba jausti vienas kito skausmą, Šauliai, net būdami už tūkstančių kilometrų nuo mylimųjų, jaučia jų nerimą ar džiaugsmą. Pakanka tik pagalvoti apie mylimą žmogų, susikoncentruoti į jį, ir Šaulys iškart sužino jo jausmus.

O ką jau kalbėti apie Šaulį, kuris bendrauja su žmogumi gyvai. Šiuo atveju jis tiesiog mato jį kiaurai ir atspėja kiekvieną emociją. Ko gero, būtent todėl artimi žmonės tikina, kad su Šauliais viskas neįtikėtinai lengva. Nereikia kaupti drąsos ką nors prisipažinti, nėra reikalo aiškinti savo poelgių motyvus. Šaulys viską supranta be žodžių ir pateikia išsamų atsakymą dar prie jums užduodant jam klausimą. Ko gero, būtent todėl jį vadina žmogumi, sugebančiu skaityti kitų mintis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.