Zodiako ženklai, kurie ilgiausiai gyvena

Ilgą gyvenimą lemia daugybė veiksnių – genetika, sveikatos priežiūros lygis šalyje, gyvenimo būdas, ir t.t. Bet astrologai ir ezoterikai laiko, kad egzistuoja tiesioginis ryšys tarp žmonių gyvenimo trukmės ir jų Zodiako ženklo. Ši sąsaja aiškinama įgimtu polinkiu į tam tikras ligas ir potraukiu rizikuoti.

 Egzistuoja tiesioginis ryšys tarp žmonių gyvenimo trukmės ir jų Zodiako ženklo.<br> 123rf nuotr.
 Egzistuoja tiesioginis ryšys tarp žmonių gyvenimo trukmės ir jų Zodiako ženklo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-08 12:19

Ilgiausiai gyvenantys ženklai

1 vieta – Jautis

Astrologai pastebėjo, kad daugiausiai ilgaamžių yra tarp Jaučių. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, pasižymi stipria sveikata. Jie turi labai didelius šansus nugyventi iki 80-82 metų. Didžiausias pavojus kyla dėl inkstų ir lytinės sistemos ligų, o taip pat nutukimo. Jeigu Jaučiai teisingai maitinsis, tikimybė atšvęsti 80-metį labai didelė.

2 vieta – Ožiaragis

Antrąją vietą užima Ožiaragiai. Tarp šio ženklo atstovų nemažai žmonių, sulaukusių 77-80 metų. Jie greitai atsigauna net po sunkių ligų, pasižymi ištvermingumu ir stipriu imunitetu. Deja, Ožiaragiai labai linkę į traumas, todėl brandžiame amžiuje būtina rūpintis raumenimis ir sąnariais.

3 ir 4 vietos – Avinas ir Dvyniai

Trečią ir ketvirtą vietas dalinasi Avinai ir Dvyniai. Tipiški šių ženklų atstovai gali tikėtis sulaukti 78 metų. Didžiausią pavojų Avinams kelia jų įgimtas avantiūrizmas, kuris juos stumia į neapgalvotus poelgius (muštynes, vairavimą dideliu greičiu, ekstremalias sporto šakas).

Dvyniai, savo ruožtu, dažnai kenčia nuo nervų sistemos ligų. Aktyvus gyvenimas ir mokėjimas laiku atsipalaiduoti – dvi sąlygos, garantuojančios ilgą gyvenimą Avinams ir Dvyniams.

5 vieta – Mergelė

Mergelės paprastai sulaukia 76 metų. Jos vadinamos pačiomis sveikiausiomis ilgaamžėmis. Nuo ankstyvo amžiaus jos supranta, kad jų silpnoji vieta susijusi su virškinimo sutrikimais. Teisingai maitindamiesi šio ženklo atstovai daug kartų padidina savo šansus nugyventi iki gilios senatvės ir išsaugoti palyginti gerą sveikatą.

Trumpiausiai gyvenantys ženklai

1 vieta – Skorpionas

Astrologai pastebi, kad trumpiausia gyvenimo trukme pasižymi Skorpionai (61-63 metai). Tai liečia tiek vyrus, tiek moteris. Tokį faktą lemia saiko jausmo nebuvimas ir piktnaudžiavimas savigyda. Pavojingiausios Skorpionų ligos – hepatitas, piktybiniai augliai, lytinės sistemos ligos.

2 vieta – Šaulys

Šauliai vidutiniškai sulaukia 68 metų. Iš prigimties jų sveikata stipri, bet neretai jie patys ją apleidžia, nuodydami organizmą alkoholiu ir nikotinu. Jų pažeidžiama vieta – širdies ir kraujagyslių sistema. Laiku sustabdžius nenutrūkstamą sveikatos atakavimą gyvenimo trukmė gali padidėti ir iki 80 metų.

3 vieta – Žuvys

Žuvys vidutiniškai sulaukia 71 metų. Skirtingai nuo Šaulių, jos iš prigimties labai ligotos. Be plaučių ir sąnarių ligų, jas dažnai kankina odos problemos (dedervinė, egzema, psoriazė). Be to, šio ženklo atstovai linkę į psichikos sutrikimus, o depresiją bando įveikti per narkotikus ir alkoholį. Tačiau Žuvys, įveikusios žalingus įpročius, nugyvena ir iki 75-78 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.