Zodiako ženklų psichinis stabilumas: nuo stabiliausių iki bepročių

Kad išvengtumėte konfliktinių situacijų, turite gerai pažinti žmones. Astrologai ištyrė, kokie Zodiako ženklai pasižymi didžiausiu nestabilumu. Pasirodė, kad „psichų“ reitingo viršūnėje yra visai ne susidvejinę Dvyniai ar riaumojantys Liūtai. Viskas kur kas įdomiau. Pažvelkime detaliau, su kuo verčiau nesipykti.

 Astrologai ištyrė, kokie Zodiako ženklai pasižymi didžiausiu nestabilumu. <br> 123rf nuotr.
 Astrologai ištyrė, kokie Zodiako ženklai pasižymi didžiausiu nestabilumu. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2019, 11:52 AM

12 vieta – Svarstyklės

Ko gero, nieko nuostabaus, kad pačių nestabiliausių Zodiako ženklų reitingo gale yra būtent Svarstyklės. Juk jų prigimtyje užkoduotas harmonijos siekis. Jos nuoširdžiai išgyvena, kai įvyksta ginčas. Svarstyklės kategoriškai prieš skandalus lygioje vietoje. Jos nuo vaikystės išmoksta apeiti aštrius kampus. Nestabilios Svarstyklės – graudus vaizdas, vertas gailesčio. Akivaizdu, joms sunku gyventi šiame pasaulyje, kai neįvykdyta svarbiausia ženklo užduotis.

11 vieta – Ožiaragis

Jeigu kas nors ir erzina užkietėjusius karjeristus, tai būtent nestabilūs žmonės. Kadangi šie dažnai sujaukia jų ilgamečius planus, sugriauna visas proto konstrukcijas. Todėl Ožiaragiai sąmoningai vengia karštų žmonių. Jie supranta, kad bet koks pykčio protrūkis gali baigtis naudingo kontrakto nutrūkimu. Jeigu šio ženklo atstovai leido sau ginčą, tai reiškia tik viena: jie nebemato naudos santykiuose.

10 vieta – Vandenis

Šie draugiški žmonės retai įpyksta. Jiems neįdomu kariauti su tokiais žmonėmis, kaip jie. Jų siekiai kur kas aukščiau bet kokių žemiškų problemų. Minčių ir genialių idėjų karalystėje vyksta daug rimtesni susidūrimai. Todėl astrologams seniai žinomas Vandenių sugebėjimas sausiems išlipti iš vandens. Tai tikri diplomatijos virtuozai.

9 vieta – Vėžys

Vėžių ramybę lemia jų aplinkinio pasaulio baimė. Jie mielai susprogtų, susinervintų, bet... Bet koks išlindimas iš kiauto jiems yra katastrofa. Todėl Vėžiai stengiasi veikti itin apdairiai, kiekvieną minutę kontroliuoti savo emocijas. Net su artimais žmonėmis jiems nepavyksta sukelti skandalo. Jie veikiau atskaitys nuobodų moralą, nei leis sau daugiau.

8 vieta – Žuvys

Ir jautriosios Žuvys bijo ekspresijos proveržių. Jos moka nutaisyti daugiareikšmę išraišką, tyliai nekęsti, tylomis smerkti, tik ne siautėti. Galimybė pamatyti aplinkinius ne pačiu patraukliausiu pavidalu jas rimtai gąsdina. Jos visaip stengiasi išvengti konflikto su artimais žmonėmis. Čia pasireiškia jų polinkis į subtilias manipuliacijas. Tai politikos kuluarų pilkieji kardinolai. Jų autoritetą daugeliu atžvilgių išlaiko gebėjimas kontaktuoti su visais.

7 vieta – Liūtas

Liūtų santykis su skandalais paradoksalus. Viena vertus, atviroje agresijoje jie neįžvelgia sau nieko gero. Kita vertus, jie leidžia sau audringai aiškintis santykius, kai tai susiję su jų meilės objektu. Čia jie ir atakuoja, ir tuo pačiu gina savo potencialią nuosavybę nuo kitų. Ugnies stichija Liūtams suteikia pakankamai energijos, kad nusodintų bet kokį priešininką. O jie patys nuo pykčio nė kiek nesikankina: jų psichika tolygi, o pulsas visada stabilus. Net jei jiems tenka staugti ant aplinkinių, jie tą daro žaismingai.

6 vieta – Dvyniai

Dvyniai dažnai svarsto, ar visgi kelti skandalą, ar ne. Dažniausiai viskas praeina ramiai. Jiems paprasčiau susitelkti į kitus tikslus, nei aiškintis santykius. Be to, su metais jie ima suprasti, kodėl netikėtai nutrūksta kai kurie ryšiai. Dvynių gebėjimas savo aštriu liežuviu atvirai pažeminti žmogų kelia pavydą net kerštingiesiems Skorpionams. Ir jie tą daro absoliučiai paprastai, tik jeigu Marso nėra Vėžyje. Tuomet gali paleisti ir kumščius.

5 vieta – Jautis

Užsispyrusį Jautį vis dėlto įmanoma sunervinti. Šiam ženklui būdinga ilga sprogmens dagčio virvutė: kad prieš save pamatytumėte įsiutusį bulių, teks ilgai baksnoti jį pagaliu. Tačiau po to niekam geruoju nesibaigs: Jautis – stipriausias Zodiako ženklas. Į jo akmeninę kaktą sudūžta bet kokie argumentai ir raginimai reaguoti adekvačiau. Kol nebus numalšinta visa nervų sistemos įtampa, žmogus nesustos. Po to Jaučiai jaučia sąžinės graužatį, nes ekspresyvi emocijų raiška jiems iš principo nebūdinga.

4 vieta – Mergelė

Galbūt kas nors nustebs, kad sausokos Mergelės atsidūrė taip aukštai. Bet pakanka pažvelgti į ypač pavojingų nusikaltėlių reitingus, kad suprastum, koks sudėtingas jų charakteris. Jos iš tiesų apskaičiuoja savo išpuolius. Jas vargu ar iš viso įmanoma sunervinti, tiek jos viską yra numačiusios. Kai ateina momentas parodyti savo tamsiąją pusę, Mergelės iš skandalo patiria tikrą malonumą. Niekas iš aplinkinių paprastai nebūna pasiruošęs jų žaibiškoms ir tikslioms atakoms. Tačiau jos niekada nepuola pirmos – laukia signalo. Su Mergelėmis verčiau draugauti.

3 vieta – Skorpionas

Žinoma, Skorpionams atsirado vietos trejetuke. Jie su malonumu jums parodys visas savo briaunas. Jis moka užburti ne tik savo žvilgsniu, bei ir aštriu liežuviu. Nereikia galvoti, kad geras seksas yra vienintelis jų garo nuleidimo būdas. Jie karštai aiškinasi santykius, užmuša vienu žodžiu. Tiesa, daro tai sąmoningai ir tik su artimaisiais. Kiti žmonės juos mažai domina: jie reikalingi tik kaip publika.

2 vieta – Avinas

Agresyvus Avinas gali užsiplieksti dėl menkiausios smulkmenos. Jo karingumas pastebimas praktiškai iš karto. Šis ženklas atveria Ugnies stichiją, o tada kibirkščiuoja į visas puses. Pakanka vos bakstelėti šio ženklo atstovui, kad prieš save pamatytum tikrą „psichą“. Avinas nedels nė sekundės: jo natūralus troškimas bus pribaigti savo skriaudėją. O iškart po gerų kautynių jis vėl taps linksmas ir energingas.

1 vieta – Šaulys

Aplenkti agresyvų Aviną pačių nestabiliausių ženklų reitinge sugebėjo tik kitas Ugnies atstovas. Šaulys didesnio proto, todėl puola pirmas. Ir atakos objektu gali tapti bet kas: tiek pats artimiausias žmogus, tiek absoliučiai nepažįstamas. Visus skandalus viešose vietose paprastai sukelia būtent Šauliai. Tiktai jie nebijo prie visų aiškintis santykių – jie pernelyg pasitiki savo jėgomis. Jų psichinis nestabilumas giminingas režisūriniam eksperimentui: o kas bus, jeigu aš padarysiu taip? Todėl į Šaulio neadekvataus elgesio proveržius reikėtų reaguoti ramiai. Jis tiesiog išgyvena savo personažų vaidmenis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.