6 Zodiako ženklai, laikantys save geresniais už kitus

Kiekvienas šalia savęs turi žmonių, kurie nuoširdžiai laiko save geresniais už kitus. Toks jų požiūris į aplinkinius vargu ar kada nors pasikeis. Yra 6 Zodiako ženklai, kuriems būdinga ši yda.

 Toks jų požiūris į aplinkinius vargu ar kada nors pasikeis.<br> 123rf nuotr.
 Toks jų požiūris į aplinkinius vargu ar kada nors pasikeis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2019, 12:34 PM, atnaujinta Mar 21, 2019, 12:44 PM

Avinas

Avinas – pernelyg pasitikintis savimi ženklas, bent jau išoriškai. Šiems žmonėms būdingas pasipūtimas. Kai jie žemina kitus, tai vyksta ne iš pykčio ar blogų ketinimų, o dėl pernelyg didelio egocentrizmo. Avinai mėgsta mokyti ir stumdyti, ir ne pačiu geranoriškiausiu būdu. Neretai jų „vadovavimas“ atrodo kaip žeminimas ir dominavimas.

Dvyniai

Dvyniai – baisūs snobai, jie nuolat ieško malonumų ir visko, kas turi patį aukščiausią statusą. Deja, kai tik pakyla bent vienu laipteliu aukščiau, pradeda arogantiškai žiūrėti į tuos, kurie, jų nuomone, liko žemiau. Jeigu jums patinka tai, ką Dvyniai laiko kvailu ir neperspektyviu dalyku, būkite pasiruošę išgirsti aiškias užuominas savo adresu apie tai, kad esate nevykėliai.

Liūtas

Liūtas linkęs į kitus žiūrėti iš aukšto. Visi jo veiksmai gali tapti gana parodomieji ir teatrališki, jeigu jis nori atkreipti dėmesį į savo asmenį ir pasipuikuoti prieš publiką. Liūtas nėra prieš kitų nuomones. Bet jis jas laiko absoliučiai neteisingomis. Pasaulyje egzistuoja tik vienintelis teisingas požiūrio taškas – jo.

Mergelė

Mergelė visuomet yra pasaulio viršūnėje – bet tik savo mintyse ir svajonėse. Šio ženklo siekiai dideli ir ambicingi. Dėl jų Mergelė net pasirengusi pereiti per kitų žmonių galvas. Deja, šio ženklo atstovai ne visada gauna tai, ko nori, ir tai baigiasi kartėliu, liūdesiu ir nusivylimu – o tikie jausmai Mergelei greitai transformuojasi į pasipūtimą ir išorinį savo pranašumo demonstravimą.

Skorpionas

Skorpionas neretai elgiasi taip, tarsi žiūrėtų į aplinkinius iš aukšto ir darytų didelę malonę su jais bendraudamas. Kokia bebūtų Skorpiono moralinė, emocinė ir materialinė būklė, galite būti tikri, kad jis vis tiek bandys spausti, vadovauti ir manipuliuoti. Be to, Skorpionas gali ne tik būti pasipūtęs, bet ir leisti sau žeminti ir įžeidinėti kitus.

Šaulys

Kodėl šis geras, mielas, komunikabilus ir simpatiškas ženklas laikomas pasipūtusiu ir žiūrinčiu iš aukšto? Nes Šauliui nėra tobulesnės ir didingesnės būtybės už jį patį. Šauliui taip pat būdingas „guru kompleksas“. Tai reiškia, kad jis tiesiog trykšta vertingais nurodymais ir rekomendacijomis, lyg norėdamas parodyti žmonėms, kad yra daug kompetentingesnis ir intelektualesnis už juos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.